ASTROLOGRadmila Zorić

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png
RIBE
YOUTUBE
POZOVITE 0906/250-252 Šifra:37. Cena za poziv 42 din/0.5min.
SMS PORUKA Sva vaša pitanja vezana za ljubav, posao, zdravlje..možete postaviti putem SMS poruke sledećeg sadržaja: Ukucaj CAT RAZMAK DATUM, MESTO, VREME RODJENJA razmak kao i svoje PITANJE na broj 4455 Cena SMS saveta iznosi: MTS 182,2 din, TELENOR 183 din i VIP 180 Na pitanja odgovara Nevena Cvetković.

Radmila Zorić je rođena 1978. godine u znaku Riba.
Ljubav ka astrologiji, želja za usavršavanjem i istraživanjem, dovode je 2006 godine na Institut za astrološka istraživanja i edukaciju ,,Johanes Kepler” u Beogradu, gde studirajući obogaćuje prethodno znanje o astrologiji.
U radu sa klijentima uspešno ostvaruje sintezu teorijskih i praktičnih znanja,tumačeći natalne karte sa osvrtom na sve životne oblasti ( ljubav,posao,zdravlje…),koristeći širok spektar prognostičkih tehnika, kao i uticaj fiksnih zvezda na svesno i nesvesno u pojedncu.
Izučavanjem Tarota u skladu sa višim zakonima simbolike bavi se već 15 godina, unapređujući sopstvena znanja o toj jedinstvenoj azbuci. Nakon izvesnog vremena,opredeljuje se za Vejtov Tarot- koristeći različite načine otvaranja, kako bi u praktičnom radu sa klijentima pronašla odgovore na njihova pitanja, nedoumice i povoljne životne periode.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/04/radmila.jpg
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas