https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom.png

Vodolija - karakteristike

JAN 20-FEB 18
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/aquarius.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/vodolija.jpg

Vrline:
– Humanitaran
– Inovativan
– Originalan
– Duhovit
– Pametan

Mane:
– Sarkastičan
– Buntovan
– Ravnodušan
– Tvrdoglav
– Bezosećajan

Vodolija je vizionar koji uvek prati samo svoj put i nikada ne pripada gomili. Ne zanima ih tuđe mišljenje a vode se principom „živi i pusti druge da žive.“ S jedne strane, vole da budu same, a s druge su izrazito društvene.
Zbog tvrdoglavosti ponekad dožive neuspeh jer obično nastavljaju po svom čak i kada su drugi dokazali da je njihov način pogrešan.
Poštuju sve ljude i različitosti. Humani su i rado će pomoći da se organizuje akcija pomoći i podrška ugroženima. Vodolije ne bi nikada nikoga povredile, one poštuju svako ljudsko biće.

Sposobne su da vide budućnost i uvek su korak ispred drugih pa su odlični inovatori. Neverovatno umeju s ljudima, što ih čini dobrim političarima, socijalnim radnicima i psiholozima. Njihov um je blistav ali su često rasejane za obične. svakodnevne stvari. Izmisliće vremeplov ali će zaboraviti da plate račun za struju. Ako za nekoga možemo da kažemo da je poseban i drugačiji, onda je to Vodolija. To ponekad deluje kao da se Vodolije teško uklapaju i da su osobenjaci. I oni sami imaju osećaj da nigde ne pripadaju.

U stalnoj su potrazi za mudrošću i veoma su radoznale. Sa emocijama su uzdržane te mogu delovati hladno. Smisleni razgovor je za njih najveći afrodizijak a privlače ih umni, komunikativni ljudi koji iskreno izražavaju svoje mišljenje.

Ne trpe dosadu a promene ih oduševljavaju. Ekscentrični su i vole da štrče a vešto ističu sebe u prvi plan jer imaju odličnu moć komunikacije i verbalno su superiorni.

Žena Vodolija je nezavisna, pametna, avanturista, nije ljubomorna i emotivno se teško vezuje. Žudi za uzbuđenjem i nepredvidiva je. Ako vam veruje biće ljubazna i izuzetno darežljiva. Ona je humana i osetljiva na nepravdu. Avanturista je i ne podnosi dosadu. Sloboda je njeno drugo ime!

Muškarcu Vodoliji je neophodna intelektualna stimulacija. Lepota žene mu je mnogo manje bitna od mogućnosti da sa njom ima dobru komunikaciju. Iako to ne pokazauje on čezne za ljubavlju i prihvatanjem. Lako se zaljubljuje ali isto tako se brzo i odljubi. Njega je nemoguće zarobiti a od ljubomore beži glavom bez obzira. Ako mu partnerka pruži poštovanje i pažnju, biće veran. Nije tip za mirne veze već mu je uvek potrebna avantura i stimulacija.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas