https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom.png

Vaga - karakteristike

SEP 23-OKT 22
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/libra.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/vaga.jpg

Vrline:
– Miroljubive
– Idealisti
– Gostoljubiv
– Diplomate
– Otmene

Mane:
– Uobražene
– Neodlučne
– Nepouzdane
– Površne
– Inertne

Vage su znak kojima je estetika jako bitna. Vole lepe stvari, modu i luksuz.
Pošto mogu biti lenje, njihov dom je ili sređen kao na filmu ili žive u totalnom haosu. Izuzetno su lepe spoljašnjosti, veoma šarmantne i prirodno zavodljive. Najviše misica rođeno je upravo u ovom znaku.
Potrebno im je da su u grupi i u vezi.

Vole harmoniju i sklad a svaki sukob izbegavaju ili se trude iz petnih žila da ga reše. Poznati su mirotvorci. Odlično se slažu s ljudima, svi ih žele u svom društvu. Optimistične su, društvene i zabavne. Lako sklapaju prijateljstva i poslovne kontakte.

Vaga je kreativna i umetnički nastrojena. Odlični su slikari, dekorateri enterijera, glumci, scenaristi i kompozitori. Ne vole rad pod pritiskom a ni radno vreme od 9 do 5. Osim kada rade nešto kreativno, mogu biti prilično lenje i inertne.

Vage kriju svoja osećanja kako bi održale mir. Primarno im je da usreće druge. One jednostavno ne žele da povrede tuđa osećanja ili da izazovu bilo kakav konflikt pa često trpe kada su nezadovoljne.

Drugi ih vide kao neodlučne jer stalno vagaju i teško donose odluke. Ležerne su i ne dižu frku. Smireno i bez žurbe pristupaju problemu. Vage su neodlučne zbog straha da će im pogrešna odluka uništiti život. Vage koje prihvate da se život sastoji od uspona i padova su manje ranjive, nisu prestroge prema sebi i mnogo su srećnije.

Vage čine sve kako bi impresionirali druge i zbog toga ih ljudi vole.
Moderno su obučene a vole i firmiranu odeću. Razmeću se onim što poseduju a sve u cilju da ih drugi prihvate. Troše više nego što zarađuju.

Žena Vaga je lepa, doterana i harizmatična. Rođena je zavodnica i deluje kao da večito flertuje. Voli romantična iznenađenja i laskanje. Nije konfliktna niti je sklona ljubomori. Nikada je nemojte požurivati kada se doteruje!

Muškarac Vaga ima osobinu da se stavi na tuđe mesto. On koristi ovu sposobnost kako bi zaveo žene i jako je uspešan u tome. Veliki zavodnik! Sa njim je život opušten i zabavan. Jako mu znači da je partnerka doterana i moderna.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas