https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom.png

Strelac - karakteristike

NOV 22-DEC 21
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/sagittarius.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/strelac.jpg

Vrline:
– Nezavisni
– Društveni
– Optimistični
– Zabavni
– Avanturisti

Mane:
-Bezosećajni
-Nepouzdani
-Samoživi
-Brzopleti
-Nerealni

Strelčeve sreća prati! Optimistični su i pozitivno gledaju na svet pa privlače dobre stvari.
Sloboda je njihov prioritet, ne trpe stege i skučenost. Nikada ne gledaju u prošlost već brzo preboljevaju i nastavljaju dalje. Strelčevi su emotivno uzdržani jer smatraju da emocije sputavaju ljude. Ne vole da pričaju o svojim osećanjima. Nepromišljeni su i ulaze u projekte a da nisu prethodno sagledali činjenice.

Njih svi vole. Oni su kao sunčev zrak kroz sive oblake. Uvek kasne ali ne rade to namerno, jednostavno to im je u prirodi. Međutim kada se pojave, sve oči su uprte u njih. Zanimljivo govore a krasi ih veliko znanje i informisanost.

Strelčevi su nezavisni avanturisti željni novih iskustava. Vole da filozofiraju i mudruju a u stalnoj su potrazi za znanjem i informacijama. Surovo su iskreni a jezik im je često brži od pameti. Izuzetno su društveni te lako sklapaju veze i prijateljstva. Zbog duhovitosti, optimizma i energije, rado su viđeni u svakom društvu.

Zaljubljive su prirode ali im sve brzo dosadi pa su skloni promenama. Nisu idealni kandidati za brak. Oni vole akciju. S njima je najlakše zabavljati se, ali nemojte misli da je to uklesano u kamenu. Oni imaju najveću fobiju od vezivanja, veću od svih ostalih znakova. Uživajte u vremenu provedenom sa Strelčevima i pripremite se da krenete dalje ili bar da ih delite s drugima, jer će oni uraditi isto. Sve zarad dobre zabave.

Žena Strelac ima pozitivan stav i ogromnu energiju. Ne trpi dosadu i dramu ali probleme neće rešavati nego će se okrenuti i otići. Potrebna joj je sloboda i odsustvo ljubomore. One su lovci pa ih privlače teško osvojivi muškarci. Budite iskreni, pozitivni i avanturistički nastrojeni i nikada nemojte igrati nikakve igrice.

Može biti teško zadržati muškarca Strelca. Njega uzbuđuje lov i može se desiti da juri druge žene dok vi pokušavate da ga uhvatite. Iskren je kada vam kaže da mu se sviđate, ali to govori i drugim ženama. On nije romantičan i obično privlači žene koje i same uzbuđuje lov, što za njih uopšte nije loše. Ako želite da ga vežete za sebe, ne govorite previše o ljubavi i o posvećenosti u vezi u budućnosti. Muškarac Strelac je savršen za ženu koja ne voli da se vezuje, koja se plaši veze i koja ima avanturistički duh.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas