https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom.png

Škorpija - karakteristike

OKT 23-NOV 21
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/scorpio.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/skorpija.jpg

Vrline:
– Strastvene
– Odane
– Snalažljive
– Pronicljive
– Intuitivne

Mane:
– Posesivne
– Negativne
– Nepouzdane
– Komplikovane
– Osvetoljubive

Škorpija je znak dubokih i jakih osećanja, koje vešto skrivaju od drugih. Deluju kao hladni, rezervisani i nezainteresovani, a duboko u njima krije se neverovatna snaga, intenzivna strast i jaka volja. Vrlo su pronicljive i intuitivne a svemu traže dubinu i skriveni smisao. Ne podnose emotivne igrice a povredu njihovih emocija smatraju najtežim prestupom te se svete. Škorpija kontroliše druge ljude a da oni toga nisu ni svesni. Vrlo su ljubazne, odane i velikodušne prema osobi koje poštuju. Škorpije su vrlo tajnovite i misteriozne, čime neverovatno privlače druge ljude.

Škorpije su uvek komplikovane, pa su i veze sa njima komplikovane Mogu biti ćudljive ili nestati na par dana a da nikome nije jasno zašto. Ako vole, veoma su odane ali to očekuju i od izabranika. U protivnom su osvetoljubive i posesivne. Osvetu serviraju hladnu čak i posle nekoliko godina. Škorpije nikad ne praštaju i ne zaboravljaju. Nikada vam neće zaboraviti ni uslugu ili ljubaznost. Najbolje je da budete iskreni prema prijatelju u znaku Škorpije i zauzvrat ćete imati sjajnog prijatelja kog nikada nećete zaboraviti, kome možete da verujete i koji vam neće davati lažna obećanja. Imaju neverovatan smisao za humor ali je on obojen ironijom i često je zajedljiv.

Škorpije se najbolje snalaze kao lideri, gde mogu da kontrolišu i izdaju naređenja. Mogu lako da se obogate ali se nikada neće razmetati novcem i racionalne su u trošenju. Odlični su lekari, detektivi, psiholozi.
Škorpije su vrlo nezavisne ličnosti i ne smeta im samoća. Nisu preterano društvene kao neki drugi znaci, a neke Škorpije čak više vole da žive same kako ih niko ne bi kontrolisao jer one vole da budu te koje kontrolišu.

Žena Škorpija je vrlo emotivna, zahtevna, intrigantna i fascinatna žena, koja ima prirodan dar da vlada muškarcima. Voli da zavodi i da flertuje. Ona je vrlo posesivna, misteriozna, senzualna i strastvena, zbog čega mnogi muškarci nemaju ništa protiv toga da joj pripadnu.

Muškarac Škorpija se razlikuje od svih ostalih muškaraca rođenih u nekom drugom znaku. Ima razvijenu mušku seksualnu moć. Ovog muškarca je lako zavesti i odvesti kući za jednu noć, mnogo lakše nego izgraditi pravu vezu s njim. Muškarac Škorpija je vrlo osetljiv, često se oseća usamljeno i neostvareno, ali on to nikada neće otkriti ženi. Dubinu njegovih emocija može da shvati jedino žena Škorpija jer su veoma slični.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas