https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom.png

Ribe - karakteristike

FEB 19-MAR 20
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/pisces-1.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/ribe.jpg

Vrline:
– Saosećajane
– Prilagodljive
– Miroljubive
– Odane
– Maštovite

Mane:
– Neodlučne
– Sklone samosažaljenju
– Neodgovorne
– Nerealne
– Preosetljive

Ribe su znak sa izuzetnom intuicijom a njihov osećaj ih nikada ne vara. Jako su pažljive prema drugima, uvek spremne da pomognu. Ribe su sklone samouništenju. Njihova nesreća proizilazi iz prevelikog hedonizma, lenjosti i lošeg izbora prijatelja i partnera. Biraju srcem a često ne slušaju razum pa se neretko nađu u toksičnim vezama. Od neprijatnih situacija beže, ne rešavaju ih i povlače se u svoj svet. Bore se kroz život da nauče da kažu: “Ne” kao i da nađu emotivnu stabilnost. Idealizuju ljude i lako se zaljubljuju.

Ribe su horoskopski znak misticizma i spiritualnosti. Žive često u svom svetu mašte i religije, kako bi izbegli bol i patnju u realnom svetu. Njihove emocije su intenzivne i kada su srećne a i kada su tužne, što se na njima itekako vidi.

Vrlo dobro razumeju druge ljude jer mogu da proniknu u njihovu psihu i da vide šta se krije iza tuđih motiva. Ribe su sklone poročnom životu zbog teškoća da se nose sa problemima i razočarenjima. Ujedno su i najemotivniji znak te su sklone apatiji i depresiji. Misteriozne su pa je veoma teško definisati njihovu ličnost.

Ribe nisu disciplinovane pa im ne leže liderske pozicije. Umetnički su orijentisani pa im pasuju pozivi kao gluma, pisanje, muziciranje i slikarstvo.Odlični su u svemu što je u vezi sa emocijama. Vrlo su kreativni i odlično razumeju druge ljude. Nažalost, sumnjaju u sebe i svoj talenat pa često ostaju u senci i ne dostižu svoj maksimum.

Žena Riba je ljupka, nežna i ženstvena. Najveća zavodnica. Voli iskrenost, zagrljaje i muškarca zaštitnika. Ima potrebu da se brine o muškarcu, kao majka o detetu, te će se starati da dobro jede i odmara. Romantična je i voli da je obasipaju ljubavlju i pažnjom. lako se vezuje a njen partner je njena jača polovina. Idealna žena za dominantnog muškarca.

Muškarac Riba je osećajan i romantičan. Partnerku idealizuje pa će se više puta u životu gorko razočarati. Potrebna mu je racionalna žena da ga spusti na zemlju jer živi u oblacima. Često bira žene koje su nedostupne, udate ili sa velikom razlikom u godinama. Pošto je sklon porocima, neophodna mu je jaka partnerka koja će ga voditi kroz život. Spada u najemotivnije muškarce pa mu je potrebno puno pažnje i nežnosti.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas