https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom.png

Rak - karakteristike

JUN 21-JUl 22
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/cancer.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/rak.jpg

Vrline:
– Brižni
– Prilagodljivi
– Odgovorni
– Odani
– Pouzdani

Mane:
– Preterano se vezuju
– Skloni samosažaljenju
– Preosetljivi
– Naglo menjaju raspoloženje
– Ćudljivi

Kontradiktoran znak. S jedne strane, sami su sebi dovoljni i ne moraju da zavise od drugih što se tiče materijalnih i fizičkih stvari. S druge strane, oni zavise od podrške i ohrabrenja drugih ljudi. Pažnja im je neophodna i najsrećniji su kada su okruženi bliskim prijateljima i članovima porodice.

Rakovi su horskopski znak koji brine o drugima. Njihova misija je da učine da se drugi osećaju voljeno i zaštićeno. Sebe često stavljaju u drugi plan u korist porodice i voljene osobe. Druge će uvek rado saslušati i odlični su savetnici kada su u pitanju emocije, Međutim, svoja osećanja retko izražavaju iako su najemotivniji znak. Vezuju se za ljude a prijateljstva im neretko datiraju još iz detinjstva.

Neverovatno su istrajni i čvrsto stoje iza svojih ubeđenja. Krasi ih jaka intuicija i inteligencije, pa uspešno završe šta god da započnu. Odlični su poslovni ljudi zbog svoje sposobnosti da gledaju napred, zahvaljujući čemu mogu da predvide trendove u budućnosti. Finansijska stabilnost je veoma važna Rakovima. Potrebna im je sigurnost i, ukoliko ne dozvole da ih preplave emocije, ostvariće svoje finansijske ciljeve i biće neverovatno uspešni poslovni ljudi.

Rakovi su nepredvidivi i temperamentni, a čuveni su po čestim promenama raspoloženja. Čak i kada je sve u redu, mogu da budu razdražljivi i nervozni. Teške su i delikatne ličnosti. Lako se uvrede i dugo su mrzovoljni i prepuštaju se samosažaljenju ako su im emocije povređene.

Zatvoreni su i nepoverljivi prema svetu jer se plaše da veruju ljudima. Zbog ovoga se u njima skuplja gorčina te neretko imaju pesimistički stav i skloni su depresiji. Zarobljeni su u prošlosti i melanholični.
Moraju se nositi sa svojim osećanjima mnogo više od ostalih znakova. Dobro se osećaju jedino u harmoniji a na stres su neotporni.

Žena Rak je savršena majka i požrtvovana supruga. Dom je za nju sve!
Nežna je ali i strastvena ljubavnica, spremna da uradi gotovo sve za svog partnera.

Muškarac Rak biće vrlo romantičan, flertovaće, pokušavaće da osvoji vaše srce skupim poklonima i pažnjom. Lako se zaljubljuje i partnerka mu je centar sveta.
Muškarci Rakovi su najverniji od svih horoskopskih znakova.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas