https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom.png

Ovan - karakteristike

MAR 21-APR 19
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/aries.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/ovan.jpg

Vrline:
– Nezavisnost
– Velikodušnost
– Optimizam
– Entuzijazam
– Hrabrost

Mane:
– Česte promene raspoloženja
– Brzo se iznervira
– Egocentričnost
– Impulsivnost
– Nestrpljivost

Ovan je prvi znak i zbog toga često preuzima ulogu vođe. Veseli, energični, harizmatični, često navode druge ljude da ih prate jer ličnost Ovna unosi živost i dešavanja u živote drugih ljudi.

Prirodnim optimizmom hrabre druge i odlični su prijatelji. Uvek će štititi ljude koji im znače čak i telesno. U svađi su veoma detinjasti Poznati su po napadima besa i ljutnje ako nije po njihovom. Neretko su agresivni.

Aktivni su i ne odlažu poslove. Spremni da rizikuju i da prate svoje snove i ciljeve. Nestrpljivi su i ako do uspeha ne dođe brzo, gube interesovanje i odustaju. Velika mana im je ta što ne završavaju ono što započnu Ne podnose dosadu i često menjaju poslove tražeći nova uzbuđenja.

Nezavisnost im je neophodna te ne vole da im neko naređuje. Ne podnose kritiku i mogu se jako uvrediti ako se neko našali na njihov račun . Egocentrični su i uvek sebe stavljaju ispred svih. Da bi postigli ono što žele, spremni su i da slažu ali nisu dobari lažovi.

Krasi ih jaka i energična ličnost koja ima veliku želju za uspehom. Vrše ogroman pritisak na sebe pa iako ne deluje tako, neretko su nesigurni.

Ovnovi vole da su u centru pažnje i ne trpe konkurenciju. Avanturisti su i uzbuđuje ih ono što ne mogu lako da osvoje. Veoma su impulsivni i obično ne razmisle pre nego što nešto urade ili kažu. Oštrog jezika, bez razmišljanja će vam sasuti istinu u lice a često će se pokajati zbog toga.

Žena Ovnom je uzbudljiva. Ona ima vrelu krv i puna je energije, pa muškarcima nije lako da je prate. Samostalna je i ne zavisi od drugih. Žena Ovan u kući nosi pantalone i dominira u svakom smislu. Voli duge veze ali zauvek ostaje slobodna.
Kod nje je uvek u ljubavi “sve ili ništa” pa može biti ljubomorna ako nije sva pažnja partnera njena. Ona mora da bude broj jedan. Verna je i isto očekuje od partnera. Uvek će biti uz njega ma kako teška vremena bila.

Muškarac Ovan je dominantan i sklon promenama. Sa njim je uvek uzbudljivo i strastveno ali se teško vezuje za jednu ženu.
Voli izazove i žene koje je teško osvojiti. Potrebno mu je da mu se partnerka divi i da mu poklanja svu pažnju. Moguće je da će doći na drugi kontinent zbog vas a već sutra će zaboraviti da vas pozove.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas