https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom.png

Lav - karakteristike

JUL 23-AVG 22
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/leo.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/lav.jpg

Vrline:
– Društven
– Ohrabrujući
– Samopouzdan
– Ambiciozan
– Darežljiv

Mane:
– Prepotentan
– Dominantan
– Melodramatičan
– Tvrdoglav
– Sujetan

Lavovi su kraljevi. Veoma su cenjeni i poštovani. Kraljevstvo može biti bilo šta: od posla, preko kuće, do voljene osobe. Lavovima je neophodno da su uvek u centru pažnje. Duhovitost, šarm i to što su im priče uvek zanimljive, privlače druge ljude poput magneta. Uvek traže samo najbolje i skloni su luksuzu pa i prekomernom trošenju.

Lavovima je izuzetno bitno šta drugi misle o njima. Darežljivi, društveni i optimistični, lako se izdvoje u svakom društvu. Ako ih naljutite biće žestoki ali ih to neće dugo držati jer lako opraštaju i nastavljaju dalje. Boli ih nepravda, saosećajni su i spremni da se bore za potlačene.

Takođe su i kraljevi drame. Ne vole dosadu i rutinu te će izmisliti problem iako ga nema. Ne deluje tako ali oni su osetljive duše. Njihov izražen ego konstantno traži hvalu i laskanje. Ako im publika ne pokloni dovoljno pažnje,biće suviše ponosni da je traže i patiće zbog povređenog ega, ali to niko nikad neće saznati jer će patiti bez reči. Tajna Lavova je da im je potrebno da budu potrebni drugima.

U poslu su odlični ali ne primaju naređenja. Odlične su vođe jer se dobro staraju o svom kraljevstvu. Lav ima neverovatnu sposobnost da se slaže s ljudima i najbolje radi u grupi. Pošto vole da su najbolji, daće sve od sebe da zasene kolege pa se dešava da rade duže i predanije od drugih.

Iako su uvek okruženi ljudima, imaju malo pravih prijatelja. Zbog njihovog magnetizma i energije, često im zavide i ogovaraju ih. Kao prijatelji su fantastični. Spremni da pomognu, savetuju i štite bliske osobe. Svojim entuzijazmom unose vedrinu i nadu prijatelju u nevolji.

Žena Lav svojom harizmom prirodno privlači muškarce. Dobar je partner zato što pruža neiscrpnu ljubav i pažnju i čini da se muškarac oseća posebnim. Nežna je i pouzdana, ali sa avanturističkom crtom, tako da pored nje nikad nije dosadno. Strastvena ljubavnica koja spada među najvernije žene.

Muškarac lav je dominantan ali izrazito pažljiv i posvećen. Ako je ženi centar sveta osećaće se ispunjeno i zadovoljno. Obasipaće je poklonima i romantičnim doživljajima. Prirodno je sklon flertu mada je prilično veran.
Odličan je ljubavnik jer mu je zadovoljenje partnerke ispred sopstvenog zadovoljstva.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas