https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom.png

Jarac - karakteristike

DEC 22-JAN 19
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/capricorn.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/jarac.jpg

Vrline:
– Ambiciozan
– Snalažljiv
– Odan
– Odgovoran
– Strpljiv

Mane:
– Podozriv
– Nemaštovit
– Diktator
– Stidljiv
– Uobražen

Jarčevi su vrlo ambiciozni i posvećeni poslu. Izuzetno su strpljivi i istrajni u ostvarivanju visoko postavljenih ciljeva. Kontrolišu ljude i događaje, oprezni su i odmereni a prednost daju razumu na uštrb emocija. Nikada neće napraviti neki nepromišljen potez. Prihvataju promene, ali ih uvode polako kako bi se navikli na njih.
Jarcu je jako potrebna finansijska sigurnost, prestiž i poštovanje. Vole kvalitetne stvari poznatih marki ali nisu robovi mode. Priznanje je ono za čim najviše žude i vole da im drugi pokažu da cene njihovo zalaganje i žrtvu.
Rade punom parom i često su viđeni na rukovodećim mestima. Zapravo Jarac je najbolji menadžer u celom Zodjaku.

Jaka volja i samodisciplina daju im strog i hladan izgled. Međutim, nisu tako hladni kao što izgledaju, jednostavno vole sve da rade sami. Ne postoji bojazan da nešto neće završiti ili uraditi kako treba. Imaju jaku potrebu da kontrolišu svoj život i svoje okruženje, što se ponekad odražava na tuđe živote. Dominantni su i u emotivnim vezama. Tvrdoglavi i često bezkompromisni, imaju problem da pronađu adekvatnog partnera.

Tradicionalni su i porodični. Njihov dom je oaza mira i učiniće sve da sačuvaju brak a porodici pruže sigurnost i materijalno blagostanje. Jarčevi teško uspostavljaju emotivnu bliskost, jer kada jednom nekog puste u svoj život, ne žele da se kasnije odvoje od njega. Emotivne veze ih čine ranjivim i istovremeno zadovoljnim. Ovo je večiti konflikt unutar kontradiktornog Jarčevog uma.

Kao prijatelji su odani, saosećajni i požrtvovani. Jarac je sposoban da svakoga opet podigne na noge čvrstim planom uspeha, ne očekujući ništa zauzvrat.

Žena Jarac je vrlo elegantna i prefinjena. Prava dama koja je odmerena i teško pokazuje emocije. Duboko u sebi ona je romantična i puna ljubavi.
Pustite je da vodi, budući da je pametna i praktična. Verna je i požrtvovana majka.

Muškarac u znaku Jarca je vrlo strastven ali nije preterano osećajan (spolja). Duboko u sebi žudi za ljubavlju, ali mu je potrebno puno vremena da to i pokaže. Verovatno je najverniji od svih horoskopskih znakova. Strpljenje i poverenje su ključni za muškarca u znaku Jarca, jer on ima mnogo toga da ponudi pravoj ženi za njega koja će ga čekati.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas