https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom.png

Devica - karakteristike

AVG 23-SEP 22
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/virgo.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/devica.jpg

Vrline:
– Analitični
– Dobri posmatrači
– Pedantni
– Pouzdani
– Precizni

Mane:
– Kritični
– Skeptični
– Cepidlake
– Nefleksibilni
– Hladni

Ispod mirne i stabilne spoljašnjosti krije se uzburkan i konfuzan svet jedne Device. U konstantnoj potrazi za savršenim svetom, njen britak um stvara nove univerzume. Kritična je prvo prema sebi a potom i prema drugima. Ona uvek premišlja i analizira a pritom je i jako temeljna. U prirodi im je da sređuju haos pa okruženju mogu delovati kao fanatici i zakerala.
Ponosne su i osetljive a njihov uzdržan i hladan izgled samo je štit. Nikada neće pokazati da su povređeni.

Uvek im se sve dešava sa razlogom a ne veruju u sudbinu i slušajnost. Krasi ih nadprosečna inteligencija i znanje. Najbolji su u rešavanju problema. Razmišljaju racionalno i sistematično. Device su zadužene za održavanje reda pa su odlični inspektori i arhivatori. Zbog toga što temeljno pristupaju svemu što rade, mogu delovati neodlučno i sporo ali kada Devica iznese zaključak on je gotovo izvesno tačan.

Temperament im je nepredvidiv pa mogu naizgled neočekivano da planu ali budite sigurni da je dugo krčkala problem u glavi. Odlaže emotivne probleme i pravi se da je sve u redu do momenta pucanja. Ako vas Devica napusti, nemojte čekati da se vrati. Učinila je sve da reši problem a ako je odustala to je onda konačno.

Kao prijatelj Devica je dragocena, Zbog svoje racionalnosti, odlična je u davanju saveta. Ponekad će delovati kao da kontroliše život svojih prijatelja ali to je isključivo u cilju da im pomogne. Teško izražava emocije i ne priznaje da se oseća loše. Ona je uvek tu za prijatelja ali retko je on njoj neophodan.

Žena Devica može delovati hladno i rezervisano, ali ispod stidljive i uzdržane spoljašnjosti krije se jaka, strastvena i prava žena, sposobna da se potpuno posveti ljubavnoj vezi.Za nju je potrebno strpljenje i moraćete da joj se dugo udvarate i uložite trud kako biste je impresionirali. Kada se zaljubi, to je na duge staze.

Muškarcu Devici je potrebna prefinjena žena koja nije impulsivna ili ekscentrična. Voli sigurnost i predvidiva dešavanja. Iako ne pokazuje previše naklonost, biće uvek oslonac partnerki. Nije sklon prevari a porodica i dom su mu iznad svega.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas