https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom.png

Blizanac - karakteristike

MAJ 21-JUN 20
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/gemini.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/blizanac.jpg

Vrline:
– Maštoviti
– Duhoviti
– Prilagodljivi
– Energični
– Pametni

Mane:
– Impulsivni
– Nespokojni
– Neiskreni
– Neodlučni
– Površni

Blizanci su ličnosti sa više lica i koliko god mislili da ih poznajete, oni će vas uvek iznova iznenaditi. Brzi su kako fizički tako i umom. Energični su i društveni. Inteligentni su i elokventni a govor je njihovo najjače oružje. Izrazito su radoznali pa su upućeni u sva dešavanja oko sebe. Ponekad mogu biti mirođija u svakoj čorbi ili prosto rečeno alapače. Blizanci su najdruštveniji među horoskopskim znacima. Vole duge i sadržajne razgovore.
Omiljene su zvanice na zabavama jer unose svežinu i dobro raspoloženje.

Ako tražite savet, Blizanac je ono što vam treba. On će tačno znati kako da vam ispriča šta bi trebalo da uradite. Slušajte ga jer je veoma pronicljiv.

Ne drži ih mesto pa ako su prisiljeni da dugo sede, nervozno klate nogama. Mišljenje formiraju na brzinu i bez prethodne analize. Veruju da su najpametniji u društvu a često to i jesu. Gnušaju se dosade i rutine. Skloni su promenama i avanturizmu.
Lako sklapaju interesantna prijateljstva a svojim prijateljima ulivaju optimizam i zanimljiva iskustva.

Ne usredsređuju se samo na jednu stvar već su sposobni za više poslovnih projekata odjednom. Zahvaljujući njihovoj visprenosti i inteligenciji, lako rešavaju poslovne zadatke. Odlični menadžeri jer svoj tim inspirišu entuzijazmom i kreativnošću. Dobri su i u trgovini jer im je moć ubeđivanja jako dobra.
Blizancima je sloboda jako bitna pa zbog toga dugo ostaju solo. Rutina braka ih plaši pa im je neophodan dinamičan partner sklon avanturama.

Žena Blizanac je očaravajuća. Inteligentna, savremena, energična. Ipak, zabavljanje sa njom je često naporno. Ona traži stalne podsticaje i zabavu. Pošto je astrološki znak dualizma, ona je s jedne strane željna pažnje, i ljubavi, a s druge čezne za slobodom i samostalnošću. Teško ju je zadržati ali dugi ponoćni razgovori sa njom vrede rizika.

Muškarac Blizanac je duhovit, sposoban, pametan, komunikativan, kreativan, avanturista. Nije ga lako pratiti! Nestalan je, dominantan i neće dozvoliti da mu žena upravlja. Vrhunski je manipulator koga pride krasi neodoljiv šarm pa se oko njega uvek vrzma puno žena. On je veliki zavodnik pa ako tražite dobru avanturu, muškarac Blizanac je vaš najbolji izbor.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas