https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom.png

Bik - karakteristike

APR 20-MAJ 20
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/taurus.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top.png
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/bik.jpg

Vrline:
– Uporan
– Veran
– Strpljiv
– Pouzdan
– Velikodušan

Mane:
– Lenj
– Posesivan
– Materijalista
– Preveliki hedonista
– Tvrdoglav

Bikovi ne vole nepoznato i promene. Ne trude se da postanu vođa i nemaju problem sa autoritetima. Sve rade precizno i temeljno. Veoma su uporni a tvrdoglavost im je jedna od glavnih karakteristika. Sve rade na svoj način i rešenja su im duboko promišljena. Vole da su sami jer tada rade sve što njima prija. Bolje se snalaze kao samostalci nego kao timski igrači.

Njihov krug prijatelja je mali iako imaju puno poznanika. Odlični su prijatelji i gotove sve će učiniti za drage ljude. Odani su i pouzdani te su im prijatelji kao članovi porodice. Bikovi su najbolji domaćini. Vole da ugađaju kako sebi, tako i drugima. Ako naprave proslavu, to će biti praznik za sva čula jer su hedonisti a pritom i veoma velikodušni.

U poslu su uporni i predani. Umeju sa novcem i mudro investiraju. Često se nalaze na rukovodećim mestima a prednjače i kao omiljeni šefovi. Vole da žive luksuzno, da kupuju lepe i kvalitetne stvari, dobar dizajn. Mogu dosta da troše ali pošto im je sigurnost primarna, nikada neće pasti u dugove.

Mogu biti lenji kada su naterani da rade ono što ne žele ali su jako posvećeni onome u čemu uživaju .
Ne vole promene i plaše se nepoznatog. Kada stvari ne idu po planu, postaju nervozni i uznemireni. Čvrsto stoje na zemlji gde su sigurni a odluke donose glavom a ne srcem. Kada donesu odluku, istrajni su i nepokolebljivi.

Pošto stoje čvrsto na zemlji, vole praktične i jednostavne stvari ali vrhunskog kvaliteta. Dom im je najvažniji i trude se da ga opreme pažljivo i sa stilom. Vole da pokažu šta sve poseduju pa su neretko snobovi. Kuća i porodica su sve za jednog Bika.

Žene Bikovi su majstorice zavođenja. Puno daju ali puno i traže. Strastvena, lojalna, posvećena porodici, što je izdvaja među najtraženije žene za brak.
Ona je stub doma, dobra domaćica a partnera uvek pazi i mazi.

Muškarac Bik je prema ženi koju odabrere za sebe vrlo velikodušan, odan i romantičan. Voli da je u stabilnoj vezi a ne beži ni od braka. Zatvoren je što se pokazivanja emocija tiče. Pre će pokazati nego izgovoriti.
Pošto je snažen, pouzdan i porodičan, muškarac u znaku Bika je idealan muž.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas