O NAMAUpoznajte tim
naših najboljih astrologa

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png
POZOVITE 0906/250-252 Šifra:42. Cena za poziv 42 din/0.5min.
SMS PORUKA Sva vaša pitanja vezana za ljubav, posao, zdravlje..možete postaviti putem SMS poruke sledećeg sadržaja: Ukucaj CAT RAZMAK DATUM, MESTO, VREME RODJENJA razmak kao i svoje PITANJE na broj 4455 Cena SMS saveta iznosi: MTS 182,2 din, TELENOR 183 din i VIP 180 din. Na poruke odgovara Nevena Cvetković.

Radmila Zorić je rođena 1978. godine u znaku Riba.
Ljubav ka astrologiji, želja za usavršavanjem i istraživanjem, dovode je 2006 godine na Institut za astrološka istraživanja i edukaciju ,,Johanes Kepler” u Beogradu, gde studirajući obogaćuje prethodno znanje o astrologiji.
U radu sa klijentima uspešno ostvaruje sintezu teorijskih i praktičnih znanja,tumačeći natalne karte sa osvrtom na sve životne oblasti ( ljubav,posao,zdravlje…),koristeći širok spektar prognostičkih tehnika, kao i uticaj fiksnih zvezda na svesno i nesvesno u pojedncu.
Izučavanjem Tarota u skladu sa višim zakonima simbolike bavi se već 15 godina, unapređujući sopstvena znanja o toj jedinstvenoj azbuci. Nakon izvesnog vremena,opredeljuje se za Vejtov Tarot- koristeći različite načine otvaranja, kako bi u praktičnom radu sa klijentima pronašla odgovore na njihova pitanja, nedoumice i povoljne životne periode.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/04/radmila.jpg
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/04/spasoje.jpg
POZOVITE 0906/250-252 Šifra:41. Cena za poziv 42 din/0.5min.
SMS PORUKA Sva vaša pitanja vezana za ljubav, posao, zdravlje..možete postaviti putem SMS poruke sledećeg sadržaja: Ukucaj CAT RAZMAK DATUM, MESTO, VREME RODJENJA razmak kao i svoje PITANJE na broj 4455 Cena SMS saveta iznosi: MTS 182.2 din, TELENOR 183 din i VIP 180 din. Na poruke odgovara Nevena Cvetković.

Ezoterija i njena magnetska privlanost su bile prisutne u mom zivotu, rekao bih oduvek. Astrologija je samo kruna znanja kroz koja sam plivao od najranijih dana. Uživam čitajući Božji rukopis ispisan zvezdama i njihovim odnosima i pozivam vas da zajedno tumačimo znakove koje nam je Kreator ostavio. Uspešna analiza horoskopa zasniva se na sinergiji astrologa i klijenta, pa hajde da kroz razgovor dodjemo do mnogih odgovora. Natalna astrologija će nam dati odgovore na pitanje ŠTA, prediktivna KADA , a karmička ZAŠTO će nam se nešto desiti. Spreman sam da delim znanje sa vama i učim od vas..

POZOVITE 0906/250-252 Šifra:18. Cena za poziv 42 din/0.5min.
SMS PORUKA Sva vaša pitanja vezana za ljubav, posao, zdravlje..možete postaviti putem SMS poruke sledećeg sadržaja: Ukucaj CAT RAZMAK DATUM, MESTO, VREME RODJENJA razmak kao i svoje PITANJE na broj 4455 Cena SMS saveta iznosi: MTS 182.2 din, TELENOR 183 din i VIP 180 din.

Nevena je rođena u znaku Strelca, sa podznakom u Devici i Mesecom u Vodoliji. Ljubav prema astrologiji je otkrila veoma rano, jos u tinejdžerskom periodu, a profesionalno počinje da se bavi astrologijom u ranim dvadesetim. Omiljene oblasti astrologije su joj tumačenje natalnog horoskopa , elekciona I horarna astrologija. A u okviru natalne astrologije određivanje granica i maksimalnih mogućnosti na svim poljima koje jedan horoskop moze da pruži, kao i načini kojima se one ostvaruju. Posebnu ljubav ima prema tumačenju dečijih horoskopa, otkrivanju njihovih talenata i puteva kojim treba da budu usmereni kako bi maksimalno ostvarili svoje potencijale.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/nevena.jpg
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/04/tanja.jpg
POZOVITE 0906/250-252 Šifra:19. Cena za poziv 42 din/0.5min.
SMS PORUKA Sva vaša pitanja vezana za ljubav, posao, zdravlje..možete postaviti putem SMS poruke sledećeg sadržaja: Ukucaj CAT RAZMAK DATUM, MESTO, VREME RODJENJA razmak kao i svoje PITANJE na broj 2244 Cena SMS saveta iznosi: MTS 188,2 din, TELENOR 183 din i VIP 180 din. Na poruke odgovara Nevena Cvetković.

Tanja je dugogodišnju ljubav prema Astrologiji pretočila u profesionalni rad sa klijentima u Astro centru od 2004 godine gde stiče veliko iskustvo u radu sa klijentima. 2008 upisuje se na Kepler institut u Beogradu kako bi stekla status Diplomiranog Astrologa Konsultanta.Astrologija kao profesija ima vrlo malo uspostavljenih standarda zbog čega javnost ima delimičanuvid u pravu Astrologiju i meša je sa drugim oblastima.Diplomirala je 2014 godine na Kepler Institutu stekavši status Diplomiranog Astrologa Konsultanta i postala sertifikovani međunarodni profesionalni astrolog (ISAR CAP).Nastavila je sa postdiplomskim studijama Energetske astrologije i završila osnovnu obuku za Bahovog praktičara u psihološkom savetovalištu ,,JAZZ” u Beogradu.Pored astrološkog obrazovanja Tanja ima sertifikat za bavljenje regresoterapijom, stečen 11.03 1999 godine u centru za međunarodno istraživanje energetske medicine dr.sci Ljubiša Stojanoviću Novom Sadu od J.E.Sigdell-a, ovlašćenog od Brayan Jameison-a

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/03/mirjana.jpg
POZOVITE 0906/250-252 Šifra:99. Cena za poziv 77 din/0.5min.
SMS PORUKA Sva vaša pitanja vezana za ljubav, posao, zdravlje..možete postaviti putem SMS poruke sledećeg sadržaja: Ukucaj CAT RAZMAK DATUM, MESTO, VREME RODJENJA razmak kao i svoje PITANJE na broj 2244 Cena SMS saveta iznosi: MTS 188,2 din, TELENOR 183 din i VIP 180 din. Na poruke odgovara Nevena Cvetković.

Mirjana Milanov-Mima  je rođena 1970 godine. Poznati, priznati  i vrhunski tarot tumač sa dugogodišnjim iskustvom. Prepoznaće vaše probleme i vrlo konkretno će vam ponuditi opcije za izlazak iz istih.

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas