ZanimljivostKraj retrogradne Venere rešava ljubavne probleme

24. juna 2020.by Mira0
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2020/06/moon.jpg

Ove nedelje dolaze neke velike promene koje će vam u velikoj meri pomoći. Prošli vikend doneo nam je letni suncostaj i jednogodišnje pomračenje Sunca. Retko je da se ove dve snažne tačke u Sunčevom ciklusu podudaraju. To vam daje navalu energije i osećaj novog početka.

Ova nedelja započinje Neptunom koji doseže polumesec moći dok zastaje i okreće se retrogradno. Iako planeta Neptun nije bila vidljiva nemoćnim očima pre 1846. godine, astrološka energija planete bila je poznata drevnim ljudima. U staroj Grčkoj je Neptun bio poznat kao Posejdon. Bio je bog mora. Simbolično to predstavlja ogromnu dubinu duhovnosti i psihologije.

U četvrtak se završava 40-dnevna retrogradna Venera. Venera je povezana sa ekologijom, finansijama i odnosima. Za to vreme, možda ste morali da razmislite o nekim pitanjima odnosa i unesete neka prilagođavanja. Njeno putovanje kroz Blizance bilo je korisno u rješavanju problema. Uslovi su bili dobri za pronalaženje rešenja za sve probleme koji se mogu javiti.

U subotu dolazi veliki pomak s moćnom energijom Marsa dok se vraća u svoju matičnu bazu u vatrenom akcionom znaku Ovna. Marljivi Marš će stvari pokrenuti. Mars u proseku provede oko šest nedelja u svakom znaku, ali u tom slučaju ostaće u Ovnu sve do kraja godine zbog retrogradnosti Marsa u septembru.

Iskoristite maksimalno ovu proaktivnu energiju. Koristite njegovu vatrenu energiju konstruktivno i u svoju korist. Ali ne zaboravite da se odmarate. Mars u vrućem znaku Ovna će vas stalno angažovati.

Kako će se dešavanja na nebu odraziti na vaš znak:
Ovan
Položaj planeta vam nudi raspoloženje, sreću i zadovoljstvo. Biće vam dobro sve dok ne dopustite sebi da vas oslabi preterana aktivnost jer ćete dobiti nalet energije. U potpunosti imate pravo na bogatstvo i sreću. Budite sigurni-planete će se pobrinuti za to. Sve što je potrebno od vas jeste da imate vere u svoje talente, svoje sposobnosti i svoj potencijal. Zbog Venere koji se vraća u direktan hod ove nedelje, sve što je izgledalo tako komplikovano i neprijatno će se rešiti. Ključne tačke vašeg života se pomeraju na pravo mesto.

Bik
Ako imate poteškoća u odlučivanju, budite sigurni da će se to brzo promeniti kada Venera nastavi kretanje napred. Obavezno proširite vremenski okvir vezan za određene važne planove. Rim nije sagrađen za jedan dan, kako kažu. Vaš osećaj nestrpljenja će nestati kada primetite napredak ličnog tempa. Usredsredite svoju nameru na viziju uspeha koja se oblikuje. Što se bolje osećate, brže će vam se stvari kretati napred, i vaš svet će biti bolji. Život će doneti oslobađanje i moć kakvoj se nikada niste ni nadali.

Blizanci

Ponekad ste se pitali da li ćete ikada naći slobodu od određenih teških događaja u prošlosti. Ono čemu se svakako možete veseliti je bolje razumevanje i veći osećaj prihvatanja. Ako nekom malo neprijatnom zadatku možete pristupiti sa malo više revnosti, to će uveliko smanjiti pritisak na vas. Imate moć da savladate sve prepreke koje su vas obuzdale. Jednostavno se desi da ste najbolja osoba koja dovršava posao. Svideće vam se ishod. Neće proći dugo dok ne budete morali pauzirati i slaviti.

Rak

Retrogradna Venera vas je mnogo naučila. Sad kad je kraj, shvatićete da će vaše srce uvek znati više od vašeg uma. Nemojte se pitati da li je neko drugi kvalifikovaniji za rešavanje problema ili za postizanje cilja. Pozitivan stav ostaće vam sigurno posađen na putu ka sreći i ispunjenju. Vaše srce će vam reći šta morate učiniti. Sumnja u sebe samo će ugroziti vašu moć. Kosmička plima kreće vas u pravom smeru, pa skočite na dasku za surfovanje i pustite da vas odvede. Vodi vas ka budućnosti koja je puna avantura i uzbudljivih poduhvata.

Lav

Prognoza onoga što se sada vraća kada se Venera vraća u direktno kretanje je izuzetno dobra, uprkos vašem osećaju nelagodnosti. Teška prepreka će nestati, a naizgled neprohodna barijera će se rastopiti poput bloka leda vrućeg letnjeg dana. Izazovi sa kojima ćete se suočiti smanjiće se u jedan lako upravljiv proces, jer pravovremeno rešenje dolazi u pomoć. Trenutak završetka bliži je nego što mislite. Razvili ste efikasne tehnike i strategije za pronalaženje odgovora na teška pitanja. Sedmica donosi dragoceno otkriće i oslobađajuću odluku.

Devica

Ulazite u najsrećnije razdoblje u vašem životu. Poslednja stvar koju želite da uradite je da odložite dolazak najatraktivnije nove ere zadržavajući se na žaljenju. Venera koja se vraća u smeru kretanja vodiće vas do vrha vaših snova. Vodi vas velika avantura i dramatično putovanje na svežu teritoriju. Čak iako fizički ne odete nigde posebno, uskoro ćete početi da se osećate kao sasvim drugačija osoba, koja živi u drugom svetu. Ako ste voljni da prestanete da verujete starim pretpostavkama, možete da prigrlite nove uzbudljive stvarnosti.

Vaga

Morate uvesti malo raznolikosti u svoj dnevni red. Usudite se biti drugačiji i određena izazovna situacija će se početi menjati na bolje na svaki način i na svakom nivou. Vaši su instinkti dobri, a sada kada se Venera vraća u direktno kretanje primetićete poboljšanje svojih uvida. Ovo će pomoći da postignete veliki uspeh. Nebo vas podstiče na avanture. Nema razloga da ne budete sigurni u sebe ni svoje sposobnosti. Postoji svaki razlog da se osećate poletno i neustrašivo. Ovo nije vreme da se stidite. Korak napred hrabro. Očekujte da će biti velika potražnja i da se uskoro osećate iznenađujuće uzdignuto.

Škorpija

U radu pokušajte da se manje fokusirate na problem, a više na određenu ideju semena koja će dovesti do nove stvarnosti. Povratak Venere u direktno kretanje podstaći će vas da razmišljate inovativno. Možete promeniti priču u nešto što pogoduje čežnji vašeg srca. Kontrolišite svoje misli i tako ćete kontrolisati svoju budućnost. Potrebna je disciplina, ali hrabrim, neustrašivim duhom otvorićete zatvorena vrata i ugledaćete čudo.

Strelac

Kad biste samo mogli steći dobar uvid u neku važnu stvar i kako to da rešite. Kraj retrogradne Venere ove nedelje postavlja vam pitanje da li ste pogresili u vezi sa nekom odlukom. Istina će pre ili kasnije prevladati, tako da je najbolje da budete verni sebi. Krut stav stvoriće samo više problema, ali približavanje izvesnoj dilemi sa iskrenošću doneće bogate nagrade. Ključ vaše budućnosti leži u vašim rukama danas. Ono što se sada dešava za vas je dobro. Ne plašite se i nesumnjajte u to, i vaša budućnost će biti izuzetno dobra.

Jarac

Ponekad smo primorani da napravimo korak unazad pre nego što krenemo napred sa tri koraka. U takvim vremenima je neophodno ne dopustiti da vam korak unazad ometa vašu sposobnost da nastavite sa delanjem. Uspeh zavisi od vaše odlučnosti i koliko verujete u svoje talente i sposobnosti. To bi trebalo biti lako za nekoga s vašim talentom. Promena pravca Venere deluje u vašu korist. Pomoći će vam da se desi čudo, ali budimo jasni u vezi sa nečim. Ovo nije slučaj pobede ili poraza. Ovo nije toliko pobeda koja vam je potrebna ove nedelje, već osećaj emocionalnog zadovoljstva. I to je upravo ono što ćete dobiti.

Vodolija

Imate mnogo obožavalaca. Mnogo vas poštuje i ceni. Ljudi razumeju da ste posebni, i smatraju da su sretni što vas poznaju. Sada je važno da drugi dobiju vaš doprinos ključnom planu ili strategiji. Imate potencijal da postignete uspeh u presudnom slučaju. Bez obzira na blokove ili kašnjenja koja vas zadržavaju, jer to su pritisci iz dobroćudnog kosmosa koji vas navodi na bržu putanju. Uspeh je direktno ispred puta koji slediš. Kad se Venera vrati u direktno kretanje, osećaćete spremnost da napravite hrabar korak ka svojoj utopijskoj viziji.

Ribe

Normalno je da se ponekad osećate očajno i oboreno. To je deo prirodnog ritma života. Ne možete samostalno promeniti svet, niko ne može, ali možete napraviti razliku. Povratak Venere u direktno kretanje premestiće vaše raspoloženje u uzbudljivu proaktivnu silu koja će pozvati vašu hrabrost i humor. Ovo je sve što vam je potrebno da biste pronašli svoj put kroz određeni problem. Imate i ličnu moć i sposobnost da poseban san pretvorite u stvarnost. Uradite ono što vam leži na srcu i pronaći ćete radost koju ste toliko zaslužili.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas