ZanimljivostOvo je 5 najtežih znakova zodijaka

27. maja 2020.by Mira0
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2020/05/un.jpg

1) Jarac

Nijedan drugi zodijak ne deluje tako teško kao Jarac, tako da možete shvatiti zašto se oni mogu osećati pomalo frustrirajuće kada stvari krenu po zlu. Jarac po prirodi ponekad može biti pesimističan, neumoljiv i tipičan negativni znak, ali ovo se pretvara u čistu gorčinu ako se osećaju izdanima ili izneverenima. Ako ga povredite, možete pokušati da se izvinite, ali velike su šanse da ćete biti sretni sa podrugljivim podsmehom.

2) Škorpija

Škorpioni ne biraju da budu tako teški, već jednostavno prihvataju da je to samo deo njihove zodijačke ličnosti. Bilo da je ljubav ili mržnja, Škorpionova emocionalna i strastvena priroda znači da je svako stanje u kome se nalaze, ekstremno. Budući da su bez sumnje jedan od najupadljivijih znakova, navikli su na ljubomoru drugih te su spremni uvek na osvetu i borbu.

3) Devica

Devicama je najveća kazna što su postavili previsoke standarde, ne samo za druge ljude, već i za sebe. Kada stvari ne idu po planu, Device će analizirati ne samo svoje već i tuđe greške, kako bi videle gde stvari ne štimaju. Možda neće pokazivati okruženju, ali iznutra su ispunjene gnevom i gorčinom, žaleći što su dopuštale drugima upliv u njihov život.

4) Lav

Kada očekujete da vas svet obožava, a stvarnost ne ispunjava vaša očekivanja, postoje dve mogućnosti. Možete ili shvatiti da vas možda zavarava vaša slika ili kriviti svet – pogodite koji je izbor Lava. Kao jedan od najegoističnijih i najponosnijih zodijačkih znakova, njihov osećaj prava na to da se sve vrti oko njih je izvan ovog sveta, pa obično sledi neopravdana gorčina i drama.

5) Vaga

Kao ljudi koji veruju u pravdu i jednakost, Vage imaju svoju ideju o tome kakav bi svet trebao biti. Često ne reaguju dobro na kritike i ne slaganja sa njihovom vizijom sveta. Sukob nije njihov manir, pa više vole da nose dugotrajnu muku, posebno ako se osećaju neprijatno zbog situacije. Njihova gorčina često može izazvati zapuštanje njihove celokupne ličnosti i fizičkog izgleda.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas