ZanimljivostDanas je pun mesec u Škorpiji. Kako će to uticati na vas?

7. maja 2020.by Mira0
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2020/05/moon.jpg

Ovaj mesec će biti „vruć“ i težak!

7. maja događa se Super mesec punog cveta u Škorpionu.
Ovaj puni mesec doneće malo strasti u vaš život, ali može stvoriti i konfrontaciju.
Pun mesec u Škorpiji utiče na sve horoskopske znakove, ali najviše će ih osetiti Škorpion i Bikovi.

Nije samo trenutna životna situacija ta zbog koje žudite za nečim novim i uzbudljivim – već i svemir.

Pa, pun mesec 7. maja u Škorpionu je tu da razbistri stvari. Zove se Super Mesec i uneće vam toliko potrebnu strast u život. Naravno, u ovom astrološkom događaju ima više od toga.

Šta je tačno Super mesec u Škorpiji?
U astronomiji, mesec se kreće kroz različite faze. Za vreme punog meseca na nebu izgleda kao velika, sjajna kugla čijoj se lepoti divimo. No, iako pun mesec (super ili ne) izgleda lepo, on takođe ima ogroman uticaj na sve nas.

Ovaj pun mesec naziva se Super mesecom punog cvata jer označava vreme kada cveće obično cveta.

Naziva se super mesec, što znači da izgleda malo veće i svetlije od osnovnog punog meseca. A, u astrološkom smislu, to znači da će vibracije koju Mesec odaje biti malo jača nego inače.

Dakle … Škorpija je super seksi znak, a puni mesec u Škorpiji nije ništa drugačiji. Jednostavno osećate ovaj intenzitet i želju za intimnošću. U osnovi, skoro sve će vas iznervirati, bilo da je reč o vestima ili reakcijama ukućana.

Istovremeno, osećaćete se malo „lajavije“ nego inače. Biće vam svejedno da kažete šta god vam pada na pamet, bilo da zapravo morate ili ne. (Samo glave gore: Proverite poruku pre nego što pritisnete – pošalji.)

Imaćete i zaista visoke standarde za odnose u vašem životu. Ako se vaš partner ili prijatelj ne ponaša onako kako mislite da bi trebalo, nećete dopustiti da prođe nekažnjeno. Ne ovog meseca.

Konačno, ozbiljno ćete doći u iskušenje da se pobunite protiv bilo koje vrste kontrole i nametanja pravila koja vam ne odgovaraju.

Trenutno, dok prolazimo kroz kolektivnu traumu, ovaj puni mesec nudi priliku za razmišljanje i meditaciju o nekim ličnim demonima koje želite da ispatite. Postavite neke ciljeve i razmislite o tome kako možete da rastete i lečite. To može značiti bilo šta, od planiranja da se obratite nekome kome biste želeli da kažete da je vreme za promenu ili da odvojite više vremena za druženje sa kućnim ljubimcem, ako to pomaže vašem mentalnom zdravlju. Ne osećajte pritisak da radite bilo šta drugo osim onoga što vama prija i razmislite o tome šta bi trebalo učiniti da se osećate najbolje; ovo je vreme za razmišljanje i otvaranje vrata za izlečenje.

Škorpioni su takođe poznati po svojoj seksualnosti, a opet, sve su glasine istinite. Međutim, to ne mora nužno značiti i da želite seks bez veze, a pogotovo trenutno, ljudi traže emocionalnu bliskost zajedno sa fizičkom. Ova noć je prepuna strasti i dubokih emocija. Međutim, imajte na umu da je malo verovatno da će seks biti plitak, čak i unutar povremenih veza. Budite spremni za duboke veze.

OVAN – Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem osmom polju što može uticati na vaše želje. Vreme je da se napokon odlučite za jednu osobu i posvetite se tom osnosu. Najbolje je da se otarasite bremena prošlosti.

BIK – Vama se ovaj pun mesec dešava u sedmoj kući te će uticati na partnerske odnose. Ne plašite se zbližavanja. Tako kočite svoju sreću.

BLIZANAC – Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem šestom polju posla ,svakodnevnice i zdravlja . Moguć je iznenadni priliv finansija ili napredovanje na poslu.

RAK – Kako je Mesec vaš vladar a pun Mesec dešava u vašem petom polju ljubavi ,dece ,zabave, izazvaće uzburkane emocije i podići tenziju. Najbolje je da se prosto zabavite i opustite. Bez velikih odluka i pokretanja teških tema.

LAV – Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj četvrtoj kući što je vezano za porodicu i dom . Mogu se pojaviti neki tajni obožavaoci i neočekivani događaji. Čuvajte se porodičnih svađa.

DEVICA – Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj trećoj kući što je vezana za komunikaciju ,komšiluk, rodbinu, učenje… Obratite pažnju na komunikaciju i čuvajte se ogovaranja.

VAGA – Vage kod vas je ovaj pun Mesec u vašem drugom polju finansija ,imovine i drugih materijalnih dobara. Predstoji vam dobitak i uspeh na poslu.

ŠKORPIJA – Vama se ovaj pun Mesec događa jednom godišnje i donosi velike promene. Ništa posle njega neće biti isto jer odbacujete veliki teret prošlosti. Napred krećete sigurnim korakom!

STRELAC – Vama se ovaj pun Mesec dešava u vašoj dvanestoj kući duše, duhovnosti i dubokih, skrivenih emocija. Vreme je da glasno kažete šta vam je na duši i ostavite neke ljude iza sebe. Tako rastete!

JARAC – Pun Mesec je kod vas u jedanaestom polju što se vezuje za timove, druženje, prijatelje…
Možda ste nekome verovali a nije trebalo te je sada vreme da se neke stvari otkriju. Bude se strasti i vama je potrebno da se zbližite sa nekim malo dublje.

VODOLIJA – Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem desetom polju karijere. Imate puno energije za rad i želju da brzo nadoknadite sve propušteno. Čuvajte se lake zarade. Bolje investirajte dugoročno!

RIBE – Vama se ovaj pun Mesec dešava u vašem devetom polju a to donosi misterioznost. Strasti su uzburkane i vama se smeši ljubav. Samo hrabro, nije vreme za strah!

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas