Zanimljivost4 horoskopska para koji su suđeni jedno drugom

20. februara 2020.by Mira0
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2020/02/par.jpg

Svi odnosi prolaze kroz teške trenutke.

Koliko će se dobro nositi sa problemima, zavisi od tipova ličnosti ali i od kompatibilnosti samog para.

Kada govorimo o ova četiri para, kod njih postoji slaganje koje prevazilazi sve druge kombinacije u zodjaku
Ovi ljudi su srodne duše i ljubav koju imaju jedni prema drugima prevazilazi fizičku – ona ​​je duhovna.

Dinamika u njihovim ličnostima je ono što ih čini tako pogodnima jedni za druge.

Evo 4 para zodijaka koji se nikada ne bi raspali, osim ako ih nateraju najteže okolnosti.

1) Ovan (21. marta – 19. aprila) i Ribe (od 19. februara do 20. marta)
Ovde su suprotnosti koje se privlače.  Oba ova horoskopska znaka se gotovo uvek suprotstavljaju u nekom obliku, čak i nakon što su hronološki susedna. S jedne strane, Ovan je jak i strastven, dok je s druge strane Riba mnogo složenija i intuitivnija.

Primetno je da se oba ova zodijaka međusobno guraju i povlače kao i da su česti sukobi. Dok će se Ovnovi pobrinuti da Ribe na vreme predaju svoje zadatke i pobrinuće se za odgovornosti domaćinstva, Ribe će osigurati da Ovnovi znaju za novi sladoled koji je nedavno stigao u prodavnicu ispred njihove kuće. Jednostavno rečeno, sav posao i nikakva igra čini Ovna dosadnim dečakom. A Ribe će osigurati da se Ovan ne pretvori u dosadu. Ako to treba posmatrati analitički, oba ova zodijaka nadopunjuju se; bela košulja takođe nadopunjuje plave farmerke.

2) Lav (23. jula – 22. avgusta) i Vaga (23. septembra – 22. oktobra)
Još jedan klasičan slučaj suprotnosti, ali razlika je u njihovim pogledima na život. Lav je srce zabave – on je napredan, otvoren, a ponekad i bezobrazan. On misli svojim srcem, a može postati nesmotren u određenom trenutku. Ovo ga čini ranjivim a samo Vaga može bez prisile da ga zauzda. S druge strane spektra, Vage su tihe, miroljubive jedinke, koje prave sjajne uticaje zahvaljujući svojoj sposobnosti da dešifruju emocije i deluju kao železničke šine  za Lavovu olupinu.

Takođe, mora se reći da je njihov odnos, kao i svaki drugi na ovoj listi, izuzetno simbiozan. Vage ponekad mogu postati prilično neodlučne, neprestano razmišljajući i preispitujući odluke. Ovde Lav može da deluje kao adrenalinski nalet koji je potreban da se donese odluka i reši problem. Lav je blistav, neko ko zaslepljuje tlo po kojem hodate, a Vaga, opet, vodi računa o svojoj prizemljenoj prirodi i nema potrebu za takmičenjem. Oni su verovatno savršeno pogodni, jer dele najzanimljivije razgovore koje ikada možete da imate.

3) Devica (23. avgusta – 22. septembra) i Vodolija (20. januara i 18. februara)
Oni formiraju vrstu parova kakvu biste očekivali u muzeju. To su štreberi sa svojim genijalnostima i temama koje niko nikada ne bi mogao da shvati. Ovakav par jr nešto iznad ostalih u smislu intelektualnih sposobnosti, na šta su izuzetno ponosni. Ne bi bilo uzalud reći da su žestoki zaštitnici onog drugog, a istovremeno i zaljubljeni jedno u drugo.

Kad se njihove ličnosti razdvoje, Devica je Vatson a Vodoliji Sherlocka Holmesa. Djevica to posmatra i primjećuje, dok Vodolija svoje misli pretvara u akciju. Ali tu se njihove razlike završavaju i počinju sličnosti. U subotu uveče, kada svi izlaze u klubove ili uživaju u baru, ovi parovi se uvlače u ćebe i gledaju dokumentarne filmove o džungli  dok grickaju kokice i na to su ponosni. Njihovi razgovori su uvek fascinantni, jer mogu da se nastavljaju i nikada im ne zafale teme.

4) Blizanci (21. maj – 20. jun) i Strelac (22. novembra – 21. decembra)
Ovaj se par nikada neće raspasti, jer su skoro isti ljudi. Oboje vole da izlaze, oboje vole da su aktivni  a oboje istražuju nove stvari. Ova veza je jednostavno savršena. Zajedno kreću u avanture, odlaze na daleke, udaljene lokacije i uče nove veštine.

Blizanci i Strelac dva su znaka zodijaka koji bi voleli da vode aktivni stil života, a da im nikada ne bude dosadno. Nikad ne bi bili poput stereotipnih parova, odlazili u skupe restorane i uživali u skupocjenim obrocima, već bi radije otišli ​​na čistinu usred šume, gde mogu u miru sedeti i razgovarati o svom životu.

Pa, jeste li vi jedan od ovih parova? Nadamo se!

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas