ZanimljivostSrećan mesec u 2020. prema vašem horoskopskom znaku

10. januara 2020.by Mira0
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2020/01/jelen.jpg

OVAN – Kao i Strelac, vi imate dva srećna meseca. Februar vam donosi sreću i približavanje ostvarenju snova. Juli će vam doneti inspiraciju i kreativnost. Podići će vam se samopouzdanje i vi ćete voleti sebe. U julu ćete zablistati kao na crvenom tepihu.

BIK – Maj je vaš mesec u 2020. Mesec u kome mnogi slave rođendan doneće vam puno smeha i lepih momenata. Vi ste oslonac mnogima a vaša kreativnost i osećaj za lepo, inspiriše ljude oko vas.
Maj donosi ljubav i romantićne trenutke.

BLIZANAC – Prva tri meseca u ovoj godini su vrhunac kada je u pitanju posao. U martu vam napokon stiže nagrada za uloženi trud i naporan rad. Širite pozitivnu energiju i ljudi vas rado pozivaju u društvo.

RAK – Dragi Rakovi, vama se smeši jako lepa godina a posebno njen početak. Već u Aprilu dostižete vrhunac. Jupiter i Venera borave u vašem znaku a to donosi Ljubav i sreću. Uživajte jer vaše vreme je napokon stiglo. Zaslužili ste!

LAV – Vi ćete morati da sačekate do kraja leta da zablistate kao dijamant. Početkom septembra, sve što pokušate da uradite, doneće uspeh.

DEVICA – Proleće je vaše godišnje doba! Upoznaćete neke nove, kvalitetne ljude u aprilu. Postoji velika šansa da se ponovo povežete sa bivšom ljubavi i napokon postignete da prestane da radi ono što vas nervira.

VAGA – Drage Vage malo se strpite do oktobra. On vam donosi snagu i vi ćete sa lakoćom rešiti nesuglasice i probleme.

ŠKORPIJA – Leto je vaša omiljena sezona ali zablistaćete već u januaru. Iskoristite dobre poslovne šanse u januaru pa ćete na leto uživati do daske.

STRELAC – Vi kao i Ovan imate privilegiju da vam dva meseca donose sreću. U junu vam zvezde šalju lepu energiju ali u septembru vaš poslovni uspeh dostiže vrhunac. 2020. godina vam generalno nudi lepe aspekte. Uživajte!

JARAC – Jun a specijalno sam kraj juna donosi lepe aspekte za vas. Ako ste bili usamljeni to će uskoro biti iza vas. Vreme je za ljubav i ozbiljnu vezu!

VODOLIJA – Ako ste kreativac i osetljiva duša, sačekajte septembar. Ovaj mesec donosi sveže ideje i neverovatnu inspiraciju.

RIBE – Proleće vam donosi procvat. April je vaš mesec. Dugo želite promene a dolazi vreme da to i ostvarite.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas