ZanimljivostŠta zvezde nude u 2020.

8. januara 2020.by Mira0
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2020/01/2020.jpg

Iz svog udobnog položaja u znaku kojim vlada (ozbiljan Jarac), Saturn vodi ovaj šou  i ove godine. Fokusiran na dostignuća i uspeh, Saturn vas moli da sledite ono što želite. Postavite ciljeve. Pratite plan. Saturn vas izaziva da date sve od sebe. Jesi li za to?

Snažni Mars će vam pomoći da stignete tamo gde želite – i to brzo. Kako Mars počinje godinu u energičnom, ambicioznom Ovnu, u januaru ćete imati puno energije i elana. Takmičarski raspoložen Mars u Ovnu vam daje pozitivan osećaj dostignuća od samog početka.

Kosmička godina nije potpuna bez spominjanja tri čudna retrogradna perioda Merkura, pa pripazite na njih u martu, julu i novembru. Sva tri ciklusa su uronjena u emocionalne vodene znakove, tako da je borba sa osećanjima izvesna. Ključ za prolazak kroz retrogradni Merkur ove godine je da sledite svoju intuiciju.

Mali, ali značajan Pluton takođe ove godine posećuje marljivog Jarca. Ide retrogradno između kraja aprila i početka oktobra, a zatim direktno završava godinu. Rekonstrukcija iz temelja je fokus ovog tranzita, koji vam daje uverenje da ako želite jako i pokušate dovoljno, sve je moguće.

Vatreni znaci (Ovan, Lav i Strelac) vođeni su uzbuđenjem, a ove godine uzbuđenja neće nedostajati. Sa ekspanzijom Jupitera u Strelcu do početka decembra, uživate u mešavini zabave i avanture. Putujte i učite od drugih kultura što je više moguće. Ljubavna boginja Venera ne ulazi u bilo kakve retrogradne periode, a raspoloženje je strasno i agresivno kada provodi vreme u vatrenim znakovima (Ovan krajem aprila, Lav krajem jula, a Strelac početkom novembra). Prevod? Neće vam nedostajati uzbuđenja u vašem ljubavnom životu!

Zemljani znaci (Bik, Djevica i Jarac) koriste logiku više od ostalih znakova, tako da ste srećni zbog položaja Saturna u zemljanom, praktičnom Jarcu. Ovo je uzemljena energija sa kojom se možete povezati (naročito kada su u pitanju detalji). Retrogradni Saturn od kraja aprila do sredine septembra daje usporavanje, mada vaš napredak biće samo privremeno usporen. Ekspanzivni Jupiter takođe ulazi u Jarca početkom decembra, povećavajući vašu želju za učenjem. Istraživanje obrazovnih aktivnosti, učenje i čitanje pomoći će vam da pređete na sledeći nivo.

Vazdušni znaci (Blizanci, Vaga i Vodolija) doživljavaju usporeni Uran (koji upravlja Vodolijom) prelazeći od vatrenog Ovna u sporog Bika početkom marta. Ta neusklađena energija (Uran voli eksperimentisati, dok Bik ide tradicionalnim putem) može ometati napredak, usporavajući vaš naporan rad. Venera orijentisana na novac kreće u vazdušni znak Blizanci početkom juna, što predstavlja neke od glavnih prilika za zarađivanje novca. Budite praktični, ne kolebite se i fokusirajte se na nagradu.

Velika vest za vodene znake (Rak, Škorpion i Ribe) ove godine je da ste domaćin retrogradnih ciklusa Merkura (mart u Ribama, jul u Raku i novembar u Škorpiji). Kada vaši planovi udare u zid, upotrebite svoju intuiciju da ga probijete. Eterični Neptun je retrogradan u Ribama od kraja juna do kraja novembra, tako da bi sanjarenja mogla biti privremeno prekinuta. Ako živite u poricanju, ovo bi moglo biti veoma nepristojno buđenje. Jednom kada poslušate glas razuma, vaša godina bi trebala postati uspešnija.

Sada kada ste videli širu sliku onoga što svemir nudi, želite da znate više detalja? Uskoro na našem You tube kanalu, pogledajte detaljnu godišnju prognozu za vaš znak.

Srećno!

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas