ZanimljivostJanuar 2020. astrološka prognoza

3. januara 2020.by Mira0
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2020/01/jan.jpg

Pregled astrologije januara 2020.
12. januara dogodiće se najspektakularniji astrološki događaj u mesecu – Plutonska povezanost sa Saturnom u Jarcu. 11. januara, Uran završava svoje retrogradno kretanje u Jarcu. Ovaj retrogradni period pomogao nam je da zauzmemo novi odnos prema romantičnim vezama i deci, pronađemo novi način da se izrazimo u ljubavi, razumemo i postanemo svesni nekih talenata vezanih za umetnost i kreativnost i pronađemo nove hobije.

10. januara biće pun Mesec u Raku, ali i Mesečevo pomračenje. Ove dve pojave će u velikoj meri uticati na sve horoskopske znakove. Jedno od domena na koju će Mesečevo  pomračenje uticati je ljubav. Kao što mesečni horoskop pokazuje, januar 2020. je vreme za pronalaženje i ponovno otkrivanje sebe. Pustite da se unutrašnje dete zaigra, oslobodite se ograničenja koje nameću drugi, pa čak i vi sami.

Ovan
Sve je moguće za vas. To nije samo fraza, zaista se tako i osećate. Teško ostvarivi ciljevi postaju za vas lako rešivi. Dobijate inspiraciju, hrabrost i elan.

Bićete u punoj snazi i petoj brzini. Što je uspeh bliže, to ste vi jači i uporniji. Ponekad poslušajte objektivnu analizu sa strane jer niste dobro sagledali sve činjenice. Žene su vaša najjača podrška, rame za plakanje, mudre savetnice ili jednostavno najbolje prijateljice. Okružite se ženama!

Bik
Bićete osetljivi na mišljenje drugih ljudi. Značiće vam kako o vama pričaju i kako vas vide. Malo ste se olenjili pa sa pravom govore negativno o vama.

Ukoliko želite poštovanje i priznanje, morate da se ponovo pokrenete. Vaš talenat nije dovoljan već je neophodno da pokažete i preciznost kao i disciplinu. Sve ostalo je neproduktivno sa dugoročno lošim posledicama. U teškim vremenima vaši prijatelji će ostati uz vas, jer ste i vi uvek bili tu za njih.

Blizanci
Vi ste u odličnoj formi i obilujete energijom. Postižete oizuzetne rezultate na poslu pa je moguća i povišica. Nećete se zadovoljavati osrednjim rezultatima i slobodno očekujte više i od sebe i od predpostavljenih.

U emotivnom životu ste osetljivi i zajedljivi. Nerviraju vas kritike u porodici i mogući su ozbiljni sukobi. Nemojte se svetiti partneru ili prijatelju. Pokušajte da u novu godinu uđete sa više optimizma i tolerancije.

Rak
Nova godina je donela velike troškove i vi ste fino sebe počastili. Sada se pomalo kajete ali ponekad sebe treba razmaziti. Vama trenutno prija da radite na svom fizičkom izgledu ili na preuređenju stana.

Veseli ste i zavodljivi, ali vaša intuicija vas zauzdava kada ste na pragu nepredvidive avanture. Romantični ste i moguća je afera na nekom putovanju. Opustićete se i ući u opasne vode. Vi ste emotivac koji često pobrka stras i ljubav. Razmislite dobro da li je to dobro za vas!

Lav
Vi ste zvezda kada je posao u pitanju. Nikako da prihvatite da neko može biti ponekad bolji od vas. Budite tolerantni prema uspesima drugih. Vaših 5 minuta takođe dolazi u ovoj godini.

Ljubav će vam biti naklonjena i doneće vam dobro raspoloženje i sreću. Ne možete da verujete kako vam je dobro krenulo, a ako budete mudri, tako će se i nastaviti. Sukobe rešavajte odmah, ne dozvolite da se nakupe i zategnu odnos.

Devica
Za jednu Devicu, vi ste bili prilično razuzdani ovih dana. Porodica i prijatelji su u čudu i to ne odobravaju. Napokon ste se opustili i razmahnuli a sada morate nazad u rutinu.

Osmeh vas krasi i ljubaznost i vi polako postajete svesni da to ima prođu kod drugih ljudi. Januar je vaš mesec za veliko spremanje, i stana i života. Zaslužujete aplauz kakav ste majstor u tome!

Vaga
Vaše namere su uvek čiste a vaše srce toplo i velikosušno. Vešto ćete iskomunicirati sa ljudima i inostranstvom. Neverovatne mogućnosti vam se otvaraju zbog svega toga.

Na privatnom planu, situacija nije tako sjajna. Vama se beži iz rutine i problema. Ako pobegnete, pratiće vas. Udahnite i rešavajte! Na kraju će vam se isplatiti.

Škorpija
Božićni duh vas je nadahnuo. Želite da pomažete ugroženima i humanitarno se istaknete.

Bićete ponosni na sebe i nećete imati želju da se hvalite. U poslu, traži se istina! Ljudi koji vas okružuju, znaju da ste pouzdani i osoba od poverenja. Zbog toga vas očekuje uspeh i nagrada. Vaš pogled je kao skener i to vam pumo pomaže u poslu.

Strelac
Vi ste zvezda ove Nove godine. Sijate optimizmom i veoma ste popularni.

Nije vam lako da se vratitre poslu u januaru. Potrebne su vam korenite promene ali one traže posvećenost a vas sve brzo pusti. Sreća vas prati potpomognuta vašim šarmom ali morate ostati fokusirani na jedan cilj!

Jarac
Veliki vođa pokušava da razazna ko su mu saveznici i prijatelji. U vašem timu postoji krtica i vi morate da saznate ko je to.

Radite marljivo i svi to cene. Previše toga je na vašim plećima i prijao vam je odmor ali sada vas očekuje naporan rad. Sreća će vas pratiti više nego ikad i kad je ljubav u pitanju.

Vodolija
Vi ste puni entuzijazma i planova za velike promene u novoj godini.

Bićete oslonac mnogima i uspevaćete da unesete mir i blagostanje u sve odnose. Fokus vam je na učenju i sticanju novih veština. To će vam se isplatiti u budućnosti.  Dosta vremena ćete posvetiti usavršavanju ali ne zanemarite partnera.

Ribe
Vi ste u nekoj vrsti zimskog sna i sanjarenja. Vreme je da se probudite jer obaveze ne mogu da čekaju!

U ljubavi vam takođe nije idilično. Nešto nije kako treba i to nemojte gurati pod tepih.  Ne idealizujte partnera. Intuicija vam govori da se nešto kuva i na vama je da je poslušate. Vaše srce je dobro ali nemojte ga poklanjati svima.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas