ZanimljivostOVAN – Horoskop za 2020. godinu

17. decembra 2019.by Mira0
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/12/ovan2.jpg

Dragi Ovnovi ovo je vaša srećna godina. Predviđanja su takva da ćete živeti svaki trenutak u potpunosti. Zabava, igra, kreativnost, romantika, samoizražavanje su sve ključne reči za 2020.
Rezultat će biti stabilnost i struktura. Vaša prirodna potreba za promenom, dramom, aktivnošću i osećajem biće donekle umanjena dok se uskladite sa disciplinom, redom i malo više posvećenosti u svim oblastima vašeg života. Uspeh je krajnji rezultat. To je godina pozitivnog samopostignuća.

U centru pažnje ste tokom većine 2020. godine, Ovnovi, ganjanje snova, čežnja za promenama u vašem svetu i korišćenje istih metoda koje ste pokupili tokom poslednje dve godine nisu opcije, već disciplina i vaša čuvena hrabrost. Sa tri lunarna pomračenja, vaša komunikacija sa drugima biće emotivna a porodične veze učvršćuju se u maju. Usredsređujete se na dom u junu i vaše utišane strasti uzburkaće se opet u novembru. Bićete puni energije, nema šanse da propustite prilike koje život daje.

Možete očekivati da ćete naći nove načine da se izrazite, možda čak i napravite značajan projekat a talenat za književnost i govorništvo cveta u junu. Potpuno pomračenje Sunca nudi neke dalekosežne mogućnosti u decembru, gde je putovanje skoro izvesno. Sve u svemu, to je energična, uzbudljiva i daleko manje izazovna godina što se problema tiče.

Prvih nekoliko nedelja 2020. godine doneće smisleni pomak u svim dugoročnim vezama, Ovnovi: pazite na ljubavnike i bliske prijatelje i tražite od njih da vam otvoreno kažu kako se osećaju u vezi vas. Za mnoge od vas, godina donosi jasnoću nedavno komplikovanim vezama ili nejasno definiranim ljubavnim vezama. Sredinom marta očekujete da se neraspoloženje u kući iz proteklih 6 do 7 meseci stavi na sto, iskreno se razgovara i situacija konačno reši.

Astrološki će u martu stići nova 11-mesečna era iskrene komunikacije: pazite jer se ljubavnici i bliski prijatelji neprestano zalažu za ključne promene u kući i solidne dugoročne obaveze. Planetarni aspekti sugerišu na neobične odnose tokom marta ili aprila i uskoro podstiču na velike promene, životne odluke ili nove društvene navike. Ovo je jaka godina za ključne emotivne izbore i ostavljanje prošlosti iza sebe. Ovnovi: izbegavajte da se vratite u zastarele veze ili se odlučite na promene na emotivnom planu. Međutim, starija rodbina ili ključni članovi porodice mogu stvoriti manje napetosti ili socijalne nesuglasice: pazite na blisku rodbinu ili dugoročne prijatelje kako biste iskazali manje ljubomore ili kritike u vezi sa važnim emocionalnim promenama u vašem životu. Između 11. juna i 26. avgusta mnogi Ovnovi počeće novu fazu zajedničkih kućnih ugovora, zajedničkog stanovanja ili ozbiljnih romantičnih obaveza. Odvojite dodatno vreme za voljenu osobu: bliski odnosi će uskoro postati glavni prioritet i stalni izvor emocionalne obnove.

Ovo je sjajna godina, tokom koje ćete pokušati više voditi računa o sebi, zanimaće vas stanje vašeg tela, vaše zdravlje i nekako ćete se usmeriti ka duhovnom usponu. Radićete više fizičkih vežbi nego obično i nećete odustati od zdravih navika kada je ishrana u pitanju.

Počećete da gledate na svoje telo sa više pažnje i strpljenja, da ga bolje razumete i pažljivije pratite njegove znakove i potrebe. Možda ćete češće zakazivati sastanke lekara za rutinske preglede ili ćete odlučiti da napravite nekoliko velikih, povoljnih promena u svom životnom stilu. Postoji i slaba tačka: koštani sistem. Zbog toga, kako biste izbegli nesreće, preporučujemo vam da se krećete oprezno tokom hladne sezone, a oni koji se bore sa reumatizmom ili drugim hroničnim bolestima ne smeju da zanemaruju savete stručnjaka.

Karijera može biti manje važna za vas u predstojećim mesecima. Iako vam važne interakcije donose nove mogućnosti i nove poslovne ciljeve, bićete više zainteresovani za emotivnu stranu vašeg života. Ako u vašem životu postoje nerešene tužbe, verovatno da ćete ih videti završene.

Jedno od mesečevih pomračenja ove godine uveliko podstiče uticaj koji imovina igra na vaš osećaj sigurnosti i finansijske stabilnosti. Talenti bi trebalo da se istražuju prilično ozbiljno s kraja leta, jer bilo kakvi pokloni i posebne sposobnosti mogu biti izvor dodatnog prihoda ili novih mogućnosti karijere.

Savet za svaki mesec:
– Januar – Ovo je savršeno vreme za početak novih stvari.
– Februar- Ovaj mesec je pun ljubavi i romantike!
– Mart – Vaše zdravlje je ranjivo, posebno do 6. marta. Dobro se pobrinite za sebe i dovoljno se odmarajte!
– April – Putovanja, odlasci u inostranstvo i studije su aktivni do kraja meseca.
– Maj – naučite biti strpljivi; kontrolišite svoje reakcije!
– Jun – Ostanite pored članova porodice ovog meseca!
– Jul – Usredsredite energiju na hobi ili bavljenje sportom!
– Avgust – Ovaj mesec je idealan za opuštanje.
– Septembar – Imate velike šanse da napravite izuzetan progresivan skok u karijeri!
– Oktobar – Tokom prvog dela meseca vaš rad će doneti izvanredne rezultate!
– Novembar – Imate ogromnu mogućnost da zaradite!
– Decembar – mesec pun sile, mentalne energije i motivacije!

U 2020. godini, dolazi do značajnih promena u tipu prijatelja koji cenite i vrsti partnerstva koje želite da podržite. Nova lica će verovatno biti stalna prisutnost u vašem svetu… neka sa ličnostima koje se savršeno spajaju s vašim, a neka koja stvaraju korisne izazove i vaš lični rast.

 

Srećno!

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas