ZanimljivostSvaki horoskopski znak ima svoje „volim te dok …“ šta je tvoje?

5. novembra 2019.by Mira0
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/11/ccc.jpg

Ovan: „Voleću te dok se na svaki način ne predaš.“
Ovnovi se ne plaše da slede ono što žele. Oni će beskonačno loviti i loviti. Zato ćete izgubiti Ovna čim stvari postanu previše jednostavne za njih.

Oni uživaju u uzbuđenju jurnjave, pa je preporučljivo ostaviti malu misteriju okačenu između vas i vašeg partnera Ovna. Inače će im biti dosadno.
Neka budu zauzeti. Uvek im dopustite da jure za vama i tada će provesti ceo život obarajući vas sa nogu.

Bik: „Voleću te dok mi ne povrediš osećanja.“
Bik ima meko srce ispod te žilave spoljašnosti. Ne dozvoljava lako da ga osvojite, ali kad jednom to učini, njegova ljubav je neraskidiva.

Međutim, ako se poigrate sa njihovim osećajima, ako im povredite srce ili učinite da se osećaju nesigurno u vezi s vama, izgubićete ih zauvek.
Da se ​​to ne bi desilo, ostanite verni svojim rečima. Ostvarite svoja obećanja I nikako ih ne vređajte ni na koji način.
Uvek postoji način da se lepo kažu stvari, a da se oni ne ponižavaju. Reči mogu povređivati i nikad ih ne možete vratiti, zato budite oprezni.

Blizanci: „Voleću te dok me ne pokušaš prevazići.“
Blizanci najviše zameraju osobi koja ih posmatra odozgo, misleći da je intelektualno superiorna. Videće tačno kroz bilo koju šemu manipulacije koja se dešava i zaustaviće je.

Oni su komunikativni i pametni, pa cene nekoga sa kim mogu da se povežu na nekom dubljem intelektualnom nivou. Međutim, neće oprostiti onome ko misli da ih može nadmašiti.
Budite jasni i jasni u svemu što govorite i radite – to je zaista jedini način da ostanete s Blizancima.

Rak: „Voljeću te dok mi ne bude nedostajala emocionalna sigurnost.“
Rak je izrazito emotivan i saosećajan znak. Uvek pokušavaju da razumeju ljude i pomognu. Oni su ti koji bi sve radili za ljubav.

Bilo kako bilo, ono za čim najviše žudi je emocionalna sigurnost. Treba ih svakodnevno podsećati da ih vole i cene. Potreban im je neko ko je siguran u svoja osećanja.
Ako krenete unazad i budete neodlučni, Rak će izgubiti poverenje i trčati što brže i dalje od vas. Dakle, ako ne možete da im kažete gde stojite, nemojte se ni truditi da ih zadržite.

Lav: „Voljeću te dok me ne prihvatiš zdravo za gotovo.“
Lav je znak sa najviše samopouzdanja od svih horoskopskih znakova. Biće podjednako sigurni u vas i uložiće puno u svoj ljubavni odnos.

Oni vole sebe, ali jednako će voleti i svog partnera. Učiniće sve što je u njihovoj moći da budu sretni i zadovoljni.

Ali kad se osete kao da nema reciprociteta i da druga strana ni ne prepozna njihov trud, Lav će zalupiti vratima i nikada se ne osvrnuti.

Ako želite da zadržite Lava u svom životu, sledite njihov primer. Uložite jednako, poštujte ih i cenite, inače ćete ih izgubiti.

Devica: „Voljeću te dok ne izgubiš moje povjerenje.“
Ne postoji ništa što Devica ceni više od iskrenosti i odanosti. Ako ih lažete ili ih, ne daj Bože, prevarite, zaboravite na njih.

Oni će vas zauvek izbrisati iz njihovog života. Laži su nepodnošljive, bez obzira na razlog. Oni znaju da je osnova svakog odnosa poverenje. Jednom kad ga izigrate, više nikada neće biti isto.
Ako ste ozbiljni u vezi sa Devicom, budite pouzdani. Nema mesta belim lažima, hromim izgovorima ili neispunjenim obećanjima. Samo iskrenost.

Vaga: „Voljeću te dok mi ne narušiš mir.“
Komplikovani odnosi puni sukoba i disbalansa nisu stvoreni za Vagu. One su diplomate i mirotvorci zodijaka.

Ako odnos u kojem su u vezi ne teče u harmoniji i pošalje ih u emocionalnu vožnju roller-coaster-om, samo je pitanje vremena kada odluče da im je dovoljno.
Vaga ima tolerantnu prirodu, tako da se nikoga neće tako lako odreći. Ali ako se nađu u nekoj užurbanoj situaciji, postepeno će njihova ljubav izbledeti i oni neće moći zauvek da praštaju.

Dakle, ako se ozbiljno bavite Vagama, nemojte se igrati sa njihovim unutrašnjim mirom.

Škorpija: „Voljeću te dok me ne slažeš.“
Zaljubljeni Škorpion je zaista nešto izvanredno. Njihova ljubav je puna prihvatanja. Neće im biti stalo do vaše prošlosti, vaših mana ili stvari zbog kojih vas je sramota, sve dok ih ne čuvate u tajnosti ili krijete nešto od njih.

Tajne se kad tad razotkriju i kad Škorpija sazna da ih lažete, budite spremni na pakao. Naravno, možda će vam oprostiti, ali nikada neće zaboraviti.
Oni će zadržati ozlojeđenost što bi moglo na kraju uništiti celi odnos. Dakle, šta god da radite, budite iskreni i Škorpija će vas voleti sa svim vašim manama i nesavršenostima.

Strelac: „Voleću te dok me ne ubiješ pesimizmom.“
Vera da ih čeka nešto bolje odmah iza sledećeg ugla pokretačka je snaga Strelca. Imaju pozitivan pogled na ljubav, posao, život i bilo koju situaciju koja je pred njima.

To je razlog zašto neko ko se fokusira samo na negativu nije odgovarajuć za njih. Sav taj pesimizam izneveriće ih i natjerati da se povuku iz veze.
Ako želite da zadržite svoj odnos sa Strelcem, obavezno pogledajte svijetlu stranu stvari. Budite njihov najveći podupirač, a ne neko ko ih zadržava sa negativnim razmišljanjem.

Jarac: „Voleću te dok se ne odrekneš ljubavi“.
Jarac je ljubav sama po sebi. Spremni su da idu do kraja ako osećaju da je ljubav stvarna. Oni će bezuslovno voleti, podržavati i pokušavati onoliko puta koliko je potrebno da stvari funkcionišu.

Jedini put kada se odriču ljubavi jeste kada vide da nema smisla jer svi napori i ulaganja dolaze od njih i da druga osoba nije ni na koji način uključena u to.

Oni će se na kraju iscrpiti čitavom tom situacijom. Dakle, ako želite da Jarac ostane vaš, potrudite se da uzvratite sve ono što vam oni daju da zadržite svoju ljubav živom i neprestano radite na poboljšanju odnosa.

Vodolija: „Voleću te dok ne prestaneš da budeš svoj.“
Vodolija neće ceniti ništa više nego osobu koja je prigrlila svoju individualnost, nekoga ko se ne plaši da govori razumom i jasno iznese svoje mišljenje o određenim stvarima.

Vodolije cene ljude koji su originalni i inteligentni, a ne one koji su konformisti koji samo klimnu glavom i slažu se sa svime što drugi kažu.

Ne bojte se da govorite i ostanite verni svom moralu i principima. Čak i ako se ne slažu sa vama, Vodolije će vam aplaudirati i ostati pijani od vaše strasti i jedinstvenosti.

Ribe: „Voleću te sve dok se ne pitam da li sam jedini.“
Neko sa lutajućim očima i koketnom prirodom nije prava osoba za Ribe. Čak i ako situacija nije ništa drugo nego „nedužni“ flert, neće je moći tolerisati.

Ako im se posadi seme sumnje da oni nisu jedini o kome razmišljate ili delite svoj krevet, otićiće od vas.
Dakle, ako ste ozbiljni u svojim namerama s Ribama, nemojte da ih činite ljubomornim. Pobrinite se da znaju da su vam jedini i da na ovom svetu nema nikoga poput njih.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas