ZanimljivostHoroskop za ovu nedelju. Retrogradni Merkur nas plaši. Oprez!

28. oktobra 2019.by Mira0
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/10/bun.jpg

Započinje suncem koje se suprotstavlja Uranu (planeti promena), što bi se moglo poklopati sa neočekivanim događajima i nekim nemirom. Dakle, u ponedeljak će se ljudi možda teško držati rutine, radije traže više uzbudljive aktivnosti.

U sredu, Merkur (planeta komunikacije) grli skladnu Veneru (planetu ljubavi) u Škorpiji, koja može biti od koristi za deljenje osećanja, raspravu o neprijatnim problemima ili za druženje. To bi takođe moglo podstaći odnose da se prodube i dovedu do veće intimnosti.

Merkur se u četvrtak okreće retrogradno i tako ostaje oko tri nedelje. Ovo može biti znak da napravite sigurnosnu kopiju važnih dokumenata na računaru i osigurate se – naročito jer retrogradnost Merkura jako utiče na tehnologiju.

U petak popustljiva Venera kreće u Strelca, što može podstaći na lakši i svetliji pristup ljubavi i romantici.
Kako će planete uticati na vaš znak:

Ovan – Za vas, uticaj Škorpije i prisustvo Venere ove nedelje čini dobro vreme za otvaranje starih emocionalnih rana. Šta god da uradite da biste razgovarali o onome što je važno trebalo bi da vam bude ove nedelje prioritet. Dobro je da odložite kupovinu koja je privlačna i skupa u ponedeljak, jer Uran je inpulsivan i nagoni na nepromišljene troškove. I na kraju, nemojte biti prenaglašeni sa poslovnom planu u narednih par nedelja, retrogradnost Merkura nije šala.

Bik – Imate tendenciju da budete malo tvrdoglavi. Međutim, ove nedelje, pod uticajem Urana, osećaćete se mnogo fleksibilnije i pustićete da se stvari odvijaju spontano. Ove nedelje ćete možda imati priliku da se nekom približite. Retrogradni Merkur u vašem društvenom sektoru u četvrtak, daje mogućnost pomešanih signala u vašim vezama.

Blizanac – Mnogo se stvari dešava ove nedelje i sve vas to izbacuje iz rutine. Romantika je u sredu na horizontu, a možda će to biti i nešto daleko ozbiljnije. Iskoristite ovo vreme za umrežavanje tako što ćete zajedno ići na događaje kako biste imali priliku da se upoznate sa nekim van kancelarije. A ako ste izbegavali ta osećanja, bolje verujte da će izaći na videlo u sredu!

Rak – Mnogo dobrih stvari vam se događa ove nedelje! Iznenađujući susret bi vas mogao vratiti ali i izlečiti neke emocionalne rane. Ova nedelja je usredsređena na vaše romantične zone tako da definitivno postoji veliki potencijal da upoznate nekog novog ili zakažete romantični sastanak sa simpatijom. Budite mirni kada retrogradni Merkur pogodi; nakon isteka tri nedelje sve (uključujući i vašu vezu) vratiće se u normalu.

Lav – Ponedeljak će vam doneti rešenje na koje ste čekali. Ovo bi vam moglo čak pomoći da napravite razvoj na projektu koji je zaustavljen. Kako se krećete kroz nedelju, verovatno bi porodično okupljanje moglo da baci pozitivno svetlo na nešto o čemu treba da se razgovara. A ako razmišljate o preseljenju, pokušajte da sačekate dok se Merkur ne okrene direktno 20. novembra.

Devica – Budite spremni da razgovarate početkom nedelje sa nekim ko bi vam mogao proširiti pogled na ideju projekta. Sa aspektom Venera-Merkur koji u sredu preuzima vaš sektor komunikacije, u vašoj vezi mnoge stvari će krenuti na bolje. Kada se Merkur okrene retrogradno, može vam prouzrokovati ozbiljna kašnjenja u pogledu napretka kod kuće i na poslu. Napravite sigurnosnu kopiju dokumenata na računaru.

Vaga – Aspekt Sunca-Urana u ponedeljak će vam doneti nešto potpuno neočekivano. Omogućićete da se oporavite i izlečite. Ove nedelje, možda poželite da obavite neke kupovine i bacite se u nepredviđene troškove. Ali i dalje ćete želeti da održite balans što se finansija tiče i pročitate sve ugovore, te sravnite račune nakon što Merkur postane retrogradan u vašoj zoni finansiranja.

Škorpija – Početak nedelje predstavlja uzbudljiv poziv ili poklon za vas. Sa toliko energije u vašem znaku ove nedelje, najbolje je vreme da uradite nešto posebno za sebe. U potpunosti će vas ispuniti. U sredu ćete imati jedinstvenu priliku da se približite simpatiji ili potencijalnom partneru. Konačno, u petak, kada se Venera useli u Strelca u vašu zonu novca, iskoristite ovaj trenutak da uložite u malo nege!

Strelac – Ako pokušavate da završite stvari početkom nedelje, nemojte! Zadatke je bolje ostaviti dok ne prođe aspekt sunca-Urana u ponedeljak. Kako se krećete kroz nedelju, vaša duhovna zona jača – posebno u sredu kada imate mogućnosti da delite svoje ideje sa drugima. U ovom trenutku imate neke energetske blokove, ali možete se boriti protiv njih radeći na preuređenju svog doma. Konačno, umesto da sledećih par Merkurovih retrogradnih nedelja koristite za napredak, pokušajte da ovo vreme posvetite razmišljanju i analizi problema.

Jarac – Budite spremni da sretnete nekoga početkom nedelje – to ima potencijal romantike! Budući da Uran putuje kroz vaš romantični odeljak, osoba koju sretnete može biti super jedinstvena (kao i jedinstveno posebna za vas!). I ove nedelje se očekuje upoznavanje više ljudi. Dok susrećete sve više i više ljudi, možda ćete primetiti da vam jedan razgovor ozbiljno trza žice srca. Retrogradni Merkur može vam pružiti velike mogućnosti da se vratite starim prijateljima. Kada uđete u vikend, idealno je vreme da pomognete drugima.

Vodolija – Još jedna sedmica fokusirana na vaše ciljeve, Vodolije! To je savršeno vreme da privučete reflektore i promovišete svoje ideje. Držite govore, održavajte prezentacije, iznesite svoje planove drugima. U sredu biste mogli da razgovarate sa nekim ko bi mogao da vam otvori mnoga vrata. Napokon, Venera se u petak kreće u vašu društvenu zonu, što bi moglo dovesti do susreta sa nekim posebnim.

Ribe – Mnogo zanimljivih stvari se događa za vas, Ribe. U ponedeljak će biti dobro očekivati neočekivano. Sredinom nedelje, budite spremni upoznati neznanca dok putujete u drugo područje. Ali dok idete kući, budite oprezni u četvrtak, kada počinje retrogradnost Merkura. Dodatni oprez u vezi s planovima za putovanje jer stvari mogu biti malo neuredne. I na kraju, vaši ciljevi su u petak veliki fokus: Vodite računa da budete ljubazni prema svima koje sretnete – u vašoj tabeli ima nešto sreće u karijeri!

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas