ZanimljivostMladi mesec u Oktobru. Dižemo se iz pepela!

23. oktobra 2019.by Mira0
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/10/112299.jpg

Mladi Mesec Škorpije pada 27. i 28. oktobra i donosi jake talase energije koje ćemo osećati duboko u svojoj srži.

Kosmičko nebo se meša, u vazduhu se dešava promena, a čini se da nas ovaj Mladi Mesec može probuditi u nekim novim istinama. Istina isplivava ili će se pojaviti neke nove informacije koje nas pomeraju u potpuno novom pravcu.

Svi smo pozvani da se probudimo i vidimo svet sa nove tačke gledišta.

To se događa kada nam se desi neki događaj u životu koji je šokantan ili neočekivan. Prisiljava nas da stvari gledamo iz novog ugla, to nas tera da vidimo stvari koje nekada nismo mogli da vidimo.

U stvari, iako nas je događaj možda šokirao i uništio naš svet, ponekad se možemo osvrnuti i videti tragove koji nam tada baš nisu imali smisla. Upravo ti tragovi i ta svest nas uči kako da se razvijamo.

Šta god ovaj Novi Mesec doneo u naše živote, moramo se setiti da pogledamo širu sliku i da stvari vidimo iz veće perspektive. Nešto nam se možda sruši, ali kada se odvojimo od situacije i pogledamo je odozgo, omogućava nam da vidimo novu lepotu u onome što se odvija.

Postoje elementi života koji nas i dalje zbunjuju, čine da se osećamo dublje nego što smo mogli da zamislimo, i podsećamo se šta je stvarno i čisto u našim srcima.

Kako je lepo da, iako još ne znamo put, možemo raširiti krila, prebaciti svest i verovati da će se dogoditi novo otvaranje koje je predodređeno da dođe.

Škorpion daje i dva druga arhetipa zbog svoje energije – Orla i Feniksa.

Kreće se od Škorpiona koji je spreman da se brani ubodom repa, preko Orla koji je u stanju da visoko visi i traži kilometrima opasnosti. Zatim ulazi u mrak i pretvara se u pepeo, gde se na kraju uzdiže kao Feniks.

Na ovom putu metamorfoze nalazimo se svi. Šta god da dođe, znajte da je to deo načina kako se kroz sopstveni ciklus ega krećemo u tamnu noć duše, a konačno, u duhovnu mudrost.

Zajedno s iznošenjem na površinu nekih potencijalno oštrih informacija, ovaj Mladi Mesec takođe ima i pokretačku energiju. Možda se osećamo ljuti ili pomalo preplavljeni ili tome možemo svedočiti kod onih oko nas.

Borbe za moć takođe se mogu igrati, zato obavezno preduzmite mere da se zaštitite ako primetite da se pojavljuje bilo koja od ovih dinamika.

Mladi Mesec zaista nosi neke oštre energije, ali ponekad nam je potreban intenzitet da bismo pokrenuli vozilo transformacije.

Pod tamnim Mesecom omekšavamo; više ulazimo u sebe; mi shvatamo novu istinu i učimo da gledamo svet kroz drugačije sočivo.

Novi Mesec Škorpije je takođe predivna tačka u mesecu u dubljem smislu za samoprihvatanja i za priznavanje onoga što stvarno znamo o životu i ulozi koju svi igramo u njemu.

Pod ovim Novim mesecom osećaćemo se ponizno i u strahu prema svetu u kojem živimo. Možda ćemo se i mi prilagoditi mogućnostima magije svuda oko nas.

Kako je Škorpija vodeni znak, možda će doći do komešanja razlišitih emocija.

Kako ova energija može biti intenzivna, moramo imati na umu da ne dozvoljavamo sebi da postanemo agresivni, neprijateljski raspoloženi ili da nas vodi povređeni ego.

Moramo se setiti da prebacimo našu svest sa malog Škorpiona na rastućeg Feniksa. Moramo se setiti da neprestano prevazilazimo našu svest o tome šta je život i kakvu ulogu ovde igramo.

Ovaj Novi Mesec traži da dozvolimo sebi da nastavimo sa umiranjem i rađanjem na ovaj način. Neprestano ispitujemo, stalno rastemo i neprestano dopuštamo da nas šokiraju i iznenade, jer su često gorivo za naš dalji rast.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas