ZanimljivostVaš horoskop za sezonu Škorpije: Vreme je za transformaciju

22. oktobra 2019.by Mira0
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/10/8e1268ff1fb8a3f0dab426112b9e1464.jpg

Dani su mračniji i kraći, ispunjeni vedrijim vetrovima, a u vazduhu je prisutna izvesna „sablasnost“. Izvlačimo udobne džempere i ćebad iz skladišta, palimo prve vatre, družimo se sa voljenima, uživajući u gutljajima toplih napitaka. Od sredina oktobra do sredine novembra – doba godine kada se sunce kreće kroz transformativni, duboko emocionalni, magnetni vodeni znak Škorpion.

Kada je sezona škorpiona?
Od 23. oktobra do 22. novembra, sunce se kreće kroz fiksni vodeni znak Škorpion, vladar osme kuće i carstvo seksa, smrti, ponovnog rođenja, transformacije i zajedničkih resursa.

Koje su karakteristike škorpije i kako utiču seyona škorpiona?
Vodenim znakom upravlja Mars, koji se bavi seksom, akcijom, željom i energijom, i Pluton koji nadgleda transformaciju, moć, mračno, okultno. Tako da nije ni čudo što je sezona Škorpije domaćin Noći veštica, koji je granica između uzbudljivog i mračnog, uzbudljivog i nervirajućeg, seksi i sablasna.

S obzirom na to da su Škorpije snažne, emotivne, umetničke i magnetne sile koje se uklapaju u mračniju stranu života, nije čudo što je sezona Škorpije misteriozno, romantično vreme koje je podložno tranziciji, promenama i rastu. Sezona škorpiona postavlja ton koji je pogodan za odricanje vaše lične moći i produbljivanje najbližih veza.

Evo na šta bi se svaki znak trebao fokusirati:

OVAN – Iako ne biste želeli da sebe prikažete kao išta manje nego potpuno nezavisnim, u redu je povinovati se želji za povezivanjem na dubljem emotivnom, psihološkom i fizičkom nivou sa ljubavnikom ili nekim posebnim dok se sunce kreće kroz vašu osmu kuću seksualne intimnosti. Budite iskreni prema onome što vam je potrebno u vezi, prema onome što vam je potrebno da biste bili osećajno ispunjeni. Kao Ovnu, deliti svoja osećanja nije vaša jača strana, ali naredni period će vas u tome osnažiti. Samo napred!

BIK – Sve će biti usmereno prema sređivanju vašeg partnerskog odnosa, dok sunce kreće kroz vašu sedmu kuću partnerstva. Ovo je idealno vreme za rad na zajedničkom cilju, bilo da je to emotivan ili poslovni. Samo pazite na činjenicu da bi vaša tendencija da postavljate pravila igre sada mogla da se pojača. Oslobodite prostor za fleksibilnost i otvorenost, posebno kada je reč o vašoj drugoj polovini. Pravo je vreme i za sledeći korak u vezi.

BLIZANAC – Vaš fokus bi mogao da se okrene ka samo-poboljšanju i da želite da najbolje iskoristite svoj dnevni raspored, dok se sunce kreće kroz vašu šestu kuću dnevne rutine i dobrobiti. S obzirom na to koliko volite da istražujete i poboljšavate (istaknuta osobina Blizanca) sve svoje mogućnosti, vaša tendencija bi mogla biti da se fokusirate na vežbanje, zdravu ishranu i promena vezanih za ispravniji način života. Vreme je i za rad na vašem duhovnom životu. Rad sa mentorom može biti produktivna, lekovita strategija.

RAK – Dok se sunce kreće kroz vašu petu kuću romantike i zabave, vi ćete želeti da donesete svesnu odluku da batalite planiranje i dosadnu rutinu! Flertovanje, iskrena interakcija sa voljenim osobama i kreativno izražavanje sada postaje prirodnije, zato iskoristite prednost uživajući u improvizovanim noćnim izlascima ili laganim aktivnostima koje ste voleli kao dete. Što više možete da se oslobodite potrebe da imate definitivne planove i vidite gde vas trenutak vodi, to ćete imati više čarobnih iskustava. Uživajte u nepoznatom i novom!

LAV – Iako se obično odlično osećate u noćnom provodu u gradu i željni ste zabave – a biće toga i u ovoj sezoni! – možda će vas iznenaditi koliko ste željni da ostanete blizu svog doma, uživajući u društvu voljenih dok se sunce kreće kroz vašu četvrtu kuću kućnog života. Daćete prednost ljudima i aktivnostima zbog kojih se osećate sigurno i zbrinuto. Pred vama je period sređivanja odnosa unutar vašeg doma.

DEVICA – Zahvaljujući sunčevom putovanju kroz treću kuću komunikacije, postaćete zauzeta pčela koja ima tendenciju da šalje e-poštu, pozivnice, grupne tekstualne maratone i sve ostale dnevne sitnice za ovu sezonu Škorpiona. Težite gravitaciji prikupljanju informacija, tako da vam se u ovom burnom vremenskom periodu rađa žudnju za dubljim i smislenijim interakcijama. Potražite ih, vreme je dobro za značajno povezivanje sa ljudima.

VAGA – Možda ste svesniji novčanog toka i potrošnje dok se sunce kreće kroz vašu drugu kuću prihoda. Ali to nije samo stvar vođenja knjige. Razmišljaćete o tome da li posao koji obavljate i u koji ulažete energiju vas uopšte ispunjava. Ako vam se čini da vas pposao ne ispunjava, ovo je prelepo vreme da stvari promenite. Učinite prvi korak.

ŠKORPIJA – Dok se sunce kreće kroz vaš znak, uživaćete u naletu samopouzdanja koji može olakšati prepoznavanje i rešavanje ličnih ciljeva. Bez obzira da li ste želeli da promenite svoj put karijere, svoj ljubavni život ili kako radite na svojoj kondiciji, imate zeleno svetlo – i dosta astrološki podržanih „a-ha!“ perioda. Obavezno se pozabavite svojom intuicijom, jer je sigurno da je još oštrija i pouzdanija nego inače.

STRELAC – Kao Strelca, obično vas vodi avantura, istraživanje novih terena i druženje sa ljudima, ali za vreme sunčevog putovanja kroz vašu dvanaestu kuću duhovnosti poželećete više vremena za samoću i odmor. Iako ovo može biti predivno vreme za samospoznaju ili za unapređenje vaše meditacije, možda biste želeli da razgovarate sa pouzdanom – voljenom osobom ili prijateljem. Posebno je vreme za psihološki rast.

JARAC – Tačno je da možete postići sve ono na šta se odlučite, ali možda ćete tamo stići i brže ili sa boljim rezultatima kada zatražite malu pomoć prijatelja! Ovo je lekcija koju učite dok se sunce kreće kroz vašu jedanaestu kuću prijateljstva. Bilo da se udružite sa kolegama na timskom projektu na poslu ili razmišljate o poslovnim planovima sa prijateljima, osećaj povezanosti sa grupom sada može ponuditi kreativne i društvene koristi.

VODOLIJA – Tokom sezone Škorpije i izleta sunca kroz vašu desetu kuću karijere, mogli biste dobiti fenomenalnu poslovnu šansu. Možda ćete imati i češće interakcije sa višim ili visokim igračima, a sada je vreme da iznesete taj sjajan predlog ili navedete svoje dugoročne ciljeve. Period je odličan za rast karijere.

RIBE – Možete se veseliti uzbuđenjima i izbacivanju iz isprobane rutine dok se sunce kreće kroz vašu devetu kuću avanture. Iako ćete u početku možda biti zadovoljni udobnošću i mirom, ovo je plodno vreme da se isprobaju nove stvari i nauče nove veštine. Prijavljivanje na neki kurs ili planiranje putovanja na duže relacije sada bi se moglo pokazati posebno intelektualno stimulativnim. Osim toga, moglo bi vam omogućiti da napredujete u bliskoj budućnosti.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas