Zanimljivost11 čudnih i fascinantnih stvari koje nikad niste znali o svom horoskopskom znaku

10. oktobra 2019.by Mira0
https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2019/10/llo.jpg

Ako vas zanima astrologija, možda znate osnove vašeg znaka. Kao Škorpija verovatno znate sve o „misteriji“ i „seksualnosti“ o vašem znaku. A ako ste Ribe, možda će vam se svideti činjenica da vaš znak ima „kreativnu stranu“. Ali kladim se da postoje neke čudne i fascinantne činjenice za vaš horoskopski znak koje ne znate.

OVAN – Ovan, znak poznat po svom samopouzdanju i hrabrosti, daje mnogo vođa. Ovnovi imaju nešto zajedničko, a to je ožiljak na čelu. Ovnovi često imaju ožiljak na glavi ili licu jer dete Ovan teži da napreduje i upušta se u nova, često opasna iskustva. To dovodi do povreda glave.

BIK – Ako ste Bik, verovatno ste veoma praktična i odgovorna osoba. I šta vam to često ide od ruke? Verovatno ste veoma dobri sa novcem. U stvari, Bik vlada novcem, a ankete pokazuju da je Bik znak koji skoro uvek dobro zarađuje.

BLIZANAC – Kao Blizanci verovatno ste već svesni svoje sposobnosti brzog učenja, prilagođavanja i razmene ideja. Ali jeste li znali da su Blizanci znak koji stalno kasni. Ono čime slabo vladate je organizacija vremena.

RAK – Rak je veran, drag i vrlo emotivan. Rakovima upravlja Mesec i imaju okrugla lica nalik mesecu. Krasi ih blažen izraz lica.

LAV – Hej, već znate da ste super popularni i strastveni. Ali da li ste to ikada koristili u svojoj karijeri? Ako ne, možda ćete hteti pokušati. Lavovi su sjajni prodavci. Imaju odličnu sposobnost ubeđivanja i to bez mnogo truda.

DEVICA – Device, ti si super marljiva, analitična i praktična. I ti to znaš. Zanimljiva činjenica je da među Devicama ima najmanje gojaznih. Možda zato što ste veoma disciplinovani.

VAGA – Kao Vaga, verovatno već znate da ste dobrog raspoloženja i društvenog značaja. Ali da li ste znali da Vaga ne ume da se zaustavi kada su kupovine u pitanju. Često više troši nego što zarađuje.

ŠKORPIJA – Škorpije su najstrastvenije od svih znakova. Ali Škorpije imaju i fizičku osobinu koja ih razdvaja. Znate, trouglasta tačka kose koja se spušta na sredini čela. Tako šik.

STRELAC – Što se tiče znakova, nijedan nije veći avanturista od Strelca. Ali da li ste primetili da svi Strelčevi jako brzo jedu.

JARAC – Srećnici! Ne samo da ste odgovorni i disciplinovani, već ste i znak koji jako dugo izgleda mlado. To je zato što Jarac vlada staranjem.

VODOLIJA – Ako ste rođeni pod znakom Vodolije, kladim se da ste poznati po svojoj žestokoj nezavisnosti. Ali jeste li znali da vaš znak može takođe objasniti zašto se uvek smrzavate? Vodolije imaju stalno hladne ruke i noge. To je zato što „Vodolija vlada cirkulacijom u telu. To može objasniti vašu doživotnu želju da se zagrejete.

RIBE – Ribe su kreativne i obično se bave umetnošću ili rade na umetničkom polju. One takođe pronalaze sreću sa brojem sedam. Da li ste primetili trend da vas sedmice prate? Možda stalno gledate na sat u 7:07? Ili vam se važne stvari dogode 7. u mesecu…

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas