ZanimljivostKako se probiti kroz emocionalne zidove svakog znaka zodijaka

3. septembra 2019.by Mira0

Niko od nas nije uvek potpuno otvoren i iskren. Svi imamo stvari koje radije čuvamo privatne i skrivene, a neki od nas imaju ozbiljan problem sa poverenjem.
Može biti veoma teško imati vezu s nekim ko ima podignute zidove. Možete pokušati da ih probijete ili čak i ignorišete, ali oni su uvek tu. A ako uzmemo u obzir znakove zodijaka u astrologiji, neki znakovi vas jednostavno nikada neće propustiti. Evo nekoliko saveta kako da pokušate da srušite barijere i doprete do nečijeg poverenja:

OVAN – Da biste srušili zidove Ovna, počnite da razgovarate sa njima o stvarima koje su im strastvene. Neka razgovor bude pozitivan i sa razumevanjem. Budite dobar slušalac. Ne prekidajte ih i ne namećite svoje mišljenje.

Dok Ovnovi uživaju u konkurenciji, u razgovoru nisu ludi za takmičenjem, posebno ako ih pokušavate otvoriti. Vremenom možete polako pokretati više ličnih problema jer što više Ovan ima poverenja u vas, to će se više otvarati.

BIK – Prvo, znajte da ćete morati biti izuzetno strpljivi jer će proces rušenja zidova Bika trajati veoma dugo. Spori su kada je pružanje poverenja u pitanju i tvrdoglavi su. Kada razgovarate sa njima, učinite to na načine koji promovišu poverenje, poštovanje, otvorenost i sigurnost.

U suštini, moraćete da ih ubijete dobrotom. Bik može osećati potrebu da vas testira da bi video da li su vaše namere dobre. Međutim, polaganje njihovih testova je samo početak.

BLIZANAC – Blizanci su majstori u komunikaciji, tako da samo razgovor neće pomoći ako želite da  probije njihove zidove. Verovatno ćete morati da dokažete da ste sigurni i pouzdani.

Dozvolite im da vam nešto kažu sa povjerenjem, a onda to zadržite zauvek. Budite vredni njihovog poverenja i bićete nagrađeni. I znajte da su oni prilično brbljivi. Vaše tajne nisu baš sigurne ako ih se Blizanac dočepa.

RAK – Kod raka, što više delite sebe, veća je verovatnoća da će dozvoliti da se njihovi zidovi sruše. Kada sednete sa Rakom, obavezno se centrirajte, prizemljite se i pokažite spremnost da slušate šta oni govore.

Rak želi da se potpuno otvori, ali mora da veruju da se neće povrediti u tom procesu. Možda su već bili izdani i paziće da se to više ne dogodi.

LAV – Kada pokušavate da se probijete kroz njegove emocionalne zidove, budite direktni i obavestite ih o tome koliko vam je važno imati poverenje u vezi. Usredsredite se na njih, čujte kakav je njihov odgovor, a zatim krenite odatle.

Ako Lav preuzme kontrolu nad razgovorom, sledite njihovu ulogu i ne pokušavajte da ga vratite nazad. Ove su osobe ljubazne i pomoći će vam ako im dozvolite. Lojalnost je takođe važna za Lava, tako da dokazujte svoju vernost podržavajući ih kada im zatreba.

DEVICA – Device su previše pametne da bi vam se otvorile ako se niste dokazali kao pouzdani i poverljivi. One pamte i ako ste u prošlosti makar jednom izdali njihovo poverenje, setiće se toga, a verovatnoća da će vam ikad ponovo verovati je mala.

Pokažite im da ste osoba dobrog karaktera i da ih nikada nećete izdati. Ako želite da im se otvorite, recite samo svoje tajne, a nikad tuđe.

VAGA – Ako želite da se probijete kroz zidove Vage, budite tu kada vas trebaju, čak i ako je to neprijatno. Moraćete da dokažete da ste pouzdani i odani. Nemojte biti osoba za koju mislite da želi da budete – budite to što jeste.

Pokažite im da imate mane i slabosti, ali da je vaše srce na pravom mestu, i da ako vam veruju, neće se žaliti zbog toga.

ŠKORPIJA – Ako se sa Škorpionom otvori prema vama, nećete imati prijatno ćaskanje – biće to dug i naporan put. Škorpija će vas testirati, čak i tada vam možda neće verovati.

Pokažite im da želite dublji odnos. Upozorenje: kada ste stekli poverenje Škorpija, postupajte prema njima kao prema dragocenoj stvari, jer ako ih izdate ili zloupotrebite njihovu veru u vas, oni će želeti osvetu.

STRELAC – Strelac će vam biti zahvalan ako budete iskreni i direktni prema njemu.  Ne pokušavajte ih zavarati ili pretvarati se da imate druge motive. Budite zu kad vas trebaju, dajte zdrave savete ako to zatraže, i nemojte se ljutiti ako kažu nešto što nije prijatno čuti. Svaka negativnost brzo će proći, a vi ste pokazali da se nećete lako uplašiti. Surovo su iskreni a to nije uvek prijatno čuti.

JARAC – Jarac može biti prilično nepoverljiv, pa ako želite da ih nateraju da sruše zidove, posao vam neće biti lak. Ne izlažite ih testovima već im bezrezervno verujte. Lagano koračajte, i kad dođe vreme, sedite s njima i recite im kako se osećate. Jarac će se osećati polaskano što ste zainteresovani da radite na vašoj vezi. Oprezni su, ali nisu zatvoreni, pa ako se pokažete pouzdanim, oni će učiniti svoj deo.

VPDOLIJA – Dokazati se dovoljno pouzdanim da Vodolija srušiti svoju odbranu i pusti vas unutra, biće teško. Ne možete se samo emocionalno otvoriti i nadati se da će ona učiniti isto. Moraćete da im se obraćate intelektualno i gotovo da stvorite slučaj gde svedočite zašto bi trebali da vas puste unutra. Vodolije su emocionalno nezavisne i mogu biti daleke. Morate im pokazati kako će im biti bolje u dvoje.

RIBE – Ako Ribe imaju tvrđavu , ranije su povređene i ne mogu podneti pomisao da se to ponovo dogodi. Dali su ljudima mnogo šansi a bile su povređene iznova i iznova. Morate da im pokažete koliko su sigurne sa vama i da im nećete polomiti srce . Možete im se obratiti kroz njihovu umetničku stranu ili im pokazati koliko ste saosećajni i brižni. Znajte da ako niste iskreni, to će biti pogubno kod Ribe.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas