ZanimljivostSeptembar donosi burne promene u ljubavnom životu

2. septembra 2019.by Mira0

Duboko udahnite jer će se sve uskoro promeniti.

Ponekad se čini da se sve događa odjednom. Dolazimo do perioda gde smo shvatili neke stvari, osvestili se i pronašli mir, ali onda dođe tornado i sve okrene naopačke.

Pa, vaš horoskop za septembar 2019. je tornado, a meta su naši životi. Znali smo da će trebati neko vreme da se prašina slegne od pomračenja u julu zbog retrogradnosti Merkura i retrogradnosti Jupitera. Koliko god ideja imali, nismo ih mogli pokrenuti.

Avgust je doneo veću jasnoću u tome što smo bili u stanju da razmislimo o stvarima i da počnemo da formulišemo planove, ali još uvek nije bilo pravo vreme za skok ili korak napred. Suprotno tome, mesečni ljubavni horoskop za septembar 2019. uticaće na naše horoskopske znakove na transformacioni način.

Za mnoge od nas, avgust je bio mesec strpljenja. Mesec dana dužeg čekanja i vreme za planiranje i planiranje podstaknuto pod sterlijem Device koji smo videli oko Crnog Meseca.

Ali septembar je ovde, a sa njim i potpuno novi skup energije. Bez obzira na to da li se osećamo spremni ili ne, promene su neminovne.

U prvih devet dana septembra doživećemo 14 tranzita! Ovo je veoma brza aktivnost koja se fokusira oko Merkura, Venere, Saturna, Jupitera i Plutona. To znači da je naš Crni Mesec 30. avgusta bio benzim za svaki požar koji nam je bio potreban, da bismo mogli da napredujemo u životu. A astrologija prve nedelje septembra daje podršku.

Možemo očekivati da će se tokom ovih veoma brzih tranzita naše mentalno stanje osećati stimulisano i aktivno. Planiraćemo, ali takođe ćemo donositi brze odluke i izbore koji će uticati na naš život neko vrijeme, ako ne na neodređeno.

Izbori na koje ćemo se fokusirati će biti usredsređeni na našu budućnost. Kako želimo da izgledaju? Šta se vama čini strasnim i važnim? Druga tema koju ćemo osećati prisutnom je želja i potreba da se govori istina. To nisu reči sa šećerom koje ponekad izgovaramo kada ne znamo o čemu bi trebalo da govorimo, već neispričana istina – reči koje se poklapaju sa nama, čak i ako ih drugi ne žele da čuju.

Ovo nas postavlja da budemo u prilici da se krećemo, da to prihvatimo i otkrijemo da smo na mestu da donesemo neke prilično velike odluke. Dok smo se u prošlosti osećali preplavljenim ili uplašenim zbog ovoga, prve nedelje ovog meseca spremni smo da uskočimo sa obe noge.

Nakon aktivnosti u prvih devet dana, mi u Ribama doživljavamo svoj puni mesec, što će za mnoge od nas biti ponovno pokretanje. Ponovno rođenje biće smešteno u sazvežđu feniksa.

Feniks je ptica koja se neprestano rađa iz pepela, koristi svoja najteža vremena da se podigne jača, a upravo će se ta energija infiltrirati u sav naš um, ohrabriti nas da se dignemo, dozvolimo sebi novi početak i verujmo opet – u život i ljubav.

Riba je vodeni znak koji predstavlja duboku duhovnost, ljubav i povezanost. Ribe su mistične, romantične i razumevajuće, ponekad i izvan logike. Sa našim punim mesecom pod takvim emocionalnim znakom, naša sopstvena osećanja će biti naglašena i čak prenaglašena u ovo vreme.

Iako velike, nagle promene mogu doneti dobro, preterano reaktivna ili ishitrena odluka može negativno da utiče na nove planove koje bismo mogli da započnemo ovog meseca.

Istog dana kada je pun mesec u RIbama, takođe ćemo osetiti kako se Merkur pomera u Vagi, pružajući nam savršenu ravnotežu emocija i logike. Iako ćemo možda osećati sve do maksimuma u ​​ovo vreme, trebali bismo biti spremniji da svoje emocije izrazimo na jasan način koji podstiče bolji odgovor drugih.

Iako će ovaj mesec biti aktivan u svim delovima našeg života od karijere preko porodice do ljubavi, ovaj mesec je i sam čvrsto vezan za nove početke u našem ljubavnom životu, što može značiti da odnos koji imamo sa sobom može početi da raste i produbljuje se. Ribe su takođe znak izvanrednog oproštenja, tako da će nam ovaj mesec pomoći da konačno ostavimo prošlost iza nas, tako da možemo preduzeti korake napred.

Ovo se povećava samo što se Venera uselila u Vagu istog dana, planeta koja vlada ljubavlju, novcem i zadovoljstvom. Podsetićemo da moramo imati ravnotežu u našim odnosima. Možemo imati avanturu i bezuslovnu ljubav, ali takođe moramo znati da imamo pravo partnerstvo. I ovaj tranzit će nam pomoći tako što ćemo biti sigurni da će svako ponovno rođenje ili resetovanje koje se događaju sa našim punim mesecem biti za naše najviše dobro.

U Saturnu smo retrogradni od kraja aprila, što nas je naučilo samokontroli i suzdržavanju. Ovaj period je fokusiran na naše granice i pristupe različitim situacijama koje život može da nas baci.

Ali od 18. septembra Saturn postaje direktan, što znači da ćemo verovatno videti mnogo akcije u svom životu. Tačnije, ona područja koja su osetila zastoj od aprila. Konačno smo na mestu gde smo uradili dovoljno posla na sebi i zapravo možemo verovati da idemo napred.

Završavamo mesec dana sa svojim mladim mesecom u Vagi, što će biti tačka u kojoj konačno možemo izdahnuti. Ne samo da smo preživeli ovaj neverovatno aktivan mesec, već smo i izvršili promene koje su nam bile potrebne. Teško smo radili, donosili smo teške odluke, a sada moramo samo zapamtiti šta je najvažnije.

To je zapravo ono što ćemo realizovati ovog meseca, jer ponekad nije uvek ono što mislimo da je.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas