ZanimljivostŠta mladi mesec u Devici znači za vaš ljubavni život?

30. avgusta 2019.by Mira0

Taman kad ste mislili da se to nikada neće dogoditi, evo ljubavi!

30. avgusta doživećemo mesec koji se zove Crni Mesec. Ovo će predstavljati nove početke u našim životima u gotovo svim aspektima, ali posebno u našem romantičnom sektoru.

Ovaj Crni Mesec biće u Devici, tako da je reč o detaljima, planovima i pragmatičnom adresiranju naših života. Ovo mnogima ne zvuči baš romantično, ali bez obzira koliko slobodni želimo da ostanemo u svojoj vezi, i dalje tražimo jasnoću i razumevanje od svog partnera, što je upravo ono što će vam pružiti ovaj mladi mesec u Devici.

Energija ovog meseca, posebno imajući u vidu da je Crni Mesec, verovatno će biti na snazi do našeg sledećeg punog meseca 14. septembra.

Ovo je vreme kada ćemo se ponovo pokrenuti i zasaditi seme za ono za što se nadamo da će imati tendenciju i rasti tokom sledećeg mesečevog ciklusa. Međutim, ovo je drugi mladi mesec koji doživljavamo ovog meseca, tako da će se energija novih početaka pojačati.

Ovdje se ne radi samo o početku kome se već neko vrijeme nadamo, već je napisano sasvim novo poglavlje. I više nego verovatno, nemamo pojma šta da očekujemo.

Ovaj konkretni mesec je bio aktivan i važan jer je Merkur napustio zonu senke, Jupiter se okrenuo direktno, a Uran krenuo retrogradno. Ali u to se ne dodaje samo naš Crni Mesec, već i stellijum planeta u Devici.

U astrologiji, stellijum je kada se tri ili više planeta okupljaju u jednom određenom znaku, radeći zajedno, pojačavajući svoju energiju i stvarajući ključni trenutak koji će na specifičan način uticati na naše živote.

U ovom slučaju, u vreme Crnog Meseca imaćemo Mars, Veneru, Merkur, asteroid Juno, Sunce i Mesec, sve u Devici. Ne radi se samo o tome da imamo početak, već da okrenemo stranicu i vidimo manifestaciju nečega na čemu radimo iza kulisa.

Devica je energija boginje, pa iako je možda usmerena na detalje i lepršava, ona takođe uživa u povezivanju sa onim delovima života koji joj pružaju zadovoljstvo, poput obroka, prijatelja, pa čak i ljubavnika. Ona je zemljani znak, pa iako je možda sklonija planiranju svog slobodnog vremena ili romantičnih poslova, to ne znači da uopšte ne učestvuje u njima.

Mesec je inherentno posmatran kao ženski, baš kao što je Sunce muško, tako da je sa ovom lunacijom u kojoj vidimo obe planete u Devici, zanimljiva dinamika. Ovo predstavlja dve strane koje pronalaze ravnotežu, razumeju odakle dolazi druga i sposobne su da vide obe strane situacije.

Iako će ovaj mesec verovatno uticati na naše karijere i zone novca na zaista pozitivan i unosan način, najviše će uticati na aspekt ljubavi.

Osećali smo se zaglavljeni posle pomračenja u julu, jer nismo videli put prema napred. Bilo je to gotovo kao da se osećamo suženijima, tako da je Avgust bio oko tog resetovanja i puštanja. Ponekad nam je potrebna samo pauza da bismo shvatili gde idemo i šta želimo od svog života. Ovaj stelijum unosi jasnoću i energiju ovog meseca.

Zahvaljujući dodatku Marsa, Venere i June, ovaj Crni Mesec imaće vrlo snažnu romantičnu komponentu. Zajedno, ove planete predstavljaju posvećenost, uvid, strpljenje, pa čak i brak.

Ovo usklađivanje planeta sa našim mesecem znači da možemo doživeti ljubav na prvi pogled, gde odjednom naletimo na nekoga i samo odmah znamo. U tim slučajevima, jer smo upravo započeli novi ciklus unutar naših odnosa zahvaljujući Venera-Marsu, bilo koja ljubav na prvi pogled će se verovatno razviti u nešto više kako vreme prolazi.

Međutim, drugi aspekt koji ovaj mesec predstavlja je dolazak (povratak) starog plamena  ili čak započinjanje potpuno novog nivoa posvećenosti unutar postojeće veze. Kad god vidimo Junu uključenu u tranzit, to znači da postoji tema o braku i obavezivanju, a u Devici je to ono na šta se Mars privlači, jer predstavlja božansku muževnost. Dakle, zajedno sa snažnom energijom našeg Crnog Meseca, verovatno ćemo povećati ljubav u našim odnosima.

Za one koji bi mogli da se pitaju da li se bivši namerava vratiti, razmislite o najnovijoj retrogradnosti Merkura i onome što je unelo u vaš život. Možda ste čuli od nekoga s kim niste razgovarali neko vreme; možda ste imali bivšeg stalno u glavi…Pitate se da li ste se tada sreli u pogrešno vreme?

Iako je bilo frustrirajuće, zbog tajminga takođe je važno zapamtiti da se sve događa u savršeno vreme, čak i ako nam se ne čini tako.

Gradimo od ovog trenutka ceo mesec, a verovatno i duže. Počinjemo da osećamo kako se energija Crnog Meseca ubrzavaju kako se približavamo 30. Možda ćemo se osećati anksiozno, uzbuđeno i spremni za skok.

Setite se samo da kada dođe vreme da iskoristite bilo koju priliku koju ovaj novi mesec donosi, krenite s prvim nagonom. Ne dozvolite da vas strah obuzda i prepustite se intuiciji.

Verujte sebi, i šta god prvo osetili, znajte da će vaše srce uvek biti kompas u kom pravcu treba da idete. Jer ništa nije nemoguće, uključujući i vatromet u ljubavi baš kad ste mislili da ga nikad više nećete osetiti.

Mesec uvek ima novi lunarni ciklus svakih 30 meseci. Mladi Mesec se dešava kada su Sunce i Mesec suprotstavljeni jedan od drugog i Zemlja blokira sunčevu svetlost.

Senka Zemlje prekriva Sunčevu svetlost, otuda ne možete da vidite Mesec.
Zatim, polako tokom 30 dana, Mesec počinje ponovo da svetli nazad, polako oslobađajući energiju koju je preuzeo tokom početka ciklusa.

Mladi Mesec je planeta koja treba najviše posmatrati.

Simbolizuje osećanja, emocije i mentalnu svest. To je način na koji osoba razmišlja i uči i kako se emocionalno povezati sa drugima.

Mesec takođe simbolizuje majku osobe, a takođe se radi o manifestaciji, želji koju donosi um.

Ovaj Novi Mesec je drugi koji se održao ovog meseca, pa se smatra Crnim Novim Mesecom.

SAVET ZA VAS
Ovan – Možda ste navikli da stvari radite na određen način u ljubavi ili vezi i to vam uvek radi, ali ovaj put postoji potreba za promenom, a ipak, ne želite da išta menjate. Nasmejte se i popustite malo.

Bik – Prošlost bi vam se mogla vratiti u život i stvoriti probleme tamo gde to nije trebalo biti. To može biti bivši ljubavnik ili prijatelj zbog kojeg vam trenutni partner bude neugodan. Ili biste jednostavno mogli ponovo imati snove o prošloj vezi i zbunjeni ste zašto više razmišljate o ovoj osobi kada je gotovo. Okrenite se budućnosti.

Blizanac – Možda ste na kraju prešli emocionalnu prepreku i sada ste spremni za dobar provod i uživanje u slobodi. Šta želite da radite ovaj put u svom ljubavnom životu? Ako ste ponovo sami, koje odluke želite da donesete pre nego što se ponovo odlučite za sastanak? Dajte sebi vremena.

Rak – Iz bilo kojeg razloga, stvari nisu uvek iskrene u ljubavi. Jedna osoba ponekad mora dati više i dobiti manje za uzvrat.

Možda se nađete usred igre davanja i uzimanja koja se igra u ljubavi kada partneri nauče kako da vole na dublji način. Koristite svoj um i svoje srce da odlučite koju ćete ulogu igrati ovog puta.

Lav – Osećanja, misli i emocije mogu se pojaviti oko toga gde ste sada, gde želite da budete i kako ćete tamo stići u svom ljubavnom životu. Mogli biste se pitati hoćete li uskoro upoznati nekoga ili će se bivši vratiti sada kad je gotovo. Možda se pitate da li možete da ih naterate da se vrate sada kada shvatite gde ste pogrešili.

Pokušajte da razmislite šta zaslužujete a šta ste dobijali.

Devica – Sa toliko opcija na stolu, morate odabrati one koje želite. Mogli biste razmišljati o ljubavi i romantici dok vaš partner ima na umu seks.

Dajte malo vremena. Nekim ljudima je potrebno vremena da razviju emocije.

Vaga – Stavite prst na čelo, vreme je za rešavanje problema. Možda čujete neke priče o tome kako se drugi osećaju zbog vas.

Aktivirajte svoje supermoći posmatranja i pogledajte da li možda ipak negde grešite. Vi ste mirotvorac i u grupi u kojoj se kerćete potrebno je izmiriti sve strane.

Škorpija – Kada dobro razmislite, stvari mogu postati čudne, zar ne? Sve ide utabanom stazom, dani su vam isti ali tek kad se pojavi nešto novo, shvatite da ste zapravo spremni za promene.

Ponuda da se uvede novina može vam javiti pre nego što ste zamislili, ali ne oklevajte. Potrebne su vam promene!

Strelac – Teško je menjati stvari koje su poznate i rutinske. Možda želite da zadržite neke stare tradicije jer vam je tako lakše. Gledate u svoju prošlost kao na ugodnije mesto i kako ste stariji sve češće bi ste joj se vratili.

Bilo kako bilo, vi ste avanturista po prirodi i promene su ono što vas čini živim. Prepustite im se!

Jarac – Možete dobiti ono što želite bez da izgledate sebično.

Vaša voljena osoba možda želi iste stvari koje i vi, samo se zbog lošeg pređašnjeg iskustva plaši da to i zatraži. Ponudite iskrenost i strpljenje.

Vodolija – Lako je prevazići izazov kada ste u mogućnosti da se distancirate od problema. Možda ćete se naći u rešavanju problema više nego obično kada je reč o ljubavi.

Odmaknite se malo, osamite se na par dana…i sve će biti ok na kraju.

Ribe – Strpljenje vam je na testu. Lupaćete glavu zbog voljene osobe i pitati se da li se bitka uopšte isplati ili ne.

Pokušajte da se stavite u njihove cipele da biste videli ima li načina da pomirite svoje razlike razumevanjem jedan drugog.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas