ZanimljivostZašto se opozitni znaci privlače?

27. avgusta 2019.by Mira0

Ovan i Vaga
Iznenađujuće kompaktna kombinacija
Ovan je strastveni vatreni znak, Vaga je raskošni vazdušni znak, međutim kada se sretnu, vrlo brzo se skapiraju. Iako su ovi horoskopski znaci u suprotnosti, privlačnost između njih je intenzivna i oni zaista uspevaju da izvuku ono najbolje. Vatreno ponašanje Ovna izbalansirano je hladnim i laganim uticajem Vage.

Bik i Škorpija
Lojalni partneri
Bik i Škorpija mogu biti polarne suprotnosti, ali u stvari imaju mnogo toga zajedničkog, posebno potrebu za stabilnošću i smirenošću. Iako često različito pristupaju situacijama, duboko u sebi i oni žude za stabilnošću i odanošću u vezama. Bik i Škorpija zajedno imaju ono što je potrebno da postanu vrhunski zaljubljeni tim iz snova.

Blizanci i Strelac
Super zabavan par
Uprkos tome što Blizanac i Strelac ne deluju baš kao skladan par, oni imaju mnoštvo zajedničkih stvari! Oba ova horoskopska znaka imaju toliko različitih slojeva ličnosti i uvek ih vode bezbrižna i zabavna strana. Blizanac i Strelac definitivno jesu na istoj talasnoj dužini a ono što kao par nude je vrhunska zabava.

Rak i Jarac
Mešavina kućnih bića
Rak i Jarac mogu se činiti vrlo različitima, ali njihove ličnosti zajedno su vrlo komplementarne. Rak je prirodno osetljiv i Jarac pomaže da se prizemlji i vrati u stvarnost. Ovo udruživanje momentalno će se poklopiti zahvaljujući ljubavi prema tradicionalnim vrednostima i njihovoj prilagodljivoj prirodi. Zajedno su vrhunski dah svežeg vazduha!

Lav i Vodolija
Slični načini razmišljanja
Ovo uparivanje je savršena mešavina vatre i leda! Lavovsku odvažnu ličnost umirila je Vodolija. Njegova zapovednička priroda ublažena je ljubavlju i nežnošću Vodolije. Iako se čini da ovaj par ima vrlo malo zajedničkog na površini, kada kopamo malo dublje, ubrzo primećujemo njihovo divljenje prema onom drugom.

Devica i Riba
Jake zajedničke tačke
Devica i Riba imaju jaku hemiju i zaista se odlično slažu! Ovaj senzualni spoj romantizma i osetljivosti zaista pomaže u stvaranju sjajnih temelja za trajnu vezu. Ribe će pomoći Devici da otkriju svoju kreativnu stranu i čak bi mogli da otkriju svoju spontanost i impulsivnost!

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas