ZanimljivostDa li vaš znak veruje u ljubav? Evo naše rang liste…

6. avgusta 2019.by Mira0

1. RIBE – Ribe zaista veruju u ljubav
Ribe su potpuno i potpuno zaljubljene u ljubav! One su pravi romantičari i zaista veruju da će jednog dana sresti srodnu dušu i živeti srećno i voditi neverovatan život. Poslednji horoskopski znak sanja o ljubavnoj priči zbog koje bi Disnei bio ljubomoran!

2. BIK – Bikovi verulju da je ljubav realna
Uprkos svojim prizemnim i realističnim ličnostima, Bikovi  potpuno veruje u postojanje prave ljubavi i ljubavi koja će trajati večno. Brak je za njih svetinja.

3. OVAN – Ovnovi su ludi za ljubavlju
Vatrena ličnost Ovna može vas navesti da verujete da su oni nestalni u ljubavi, ali to definitivno nije tačno! Ovnovi snažno veruju u ljubav i žive za trenutak kada će sresti nekoga ko im oduzima dah.

4. RAK – Samo im je ljubav potrebna
Ljudi rođeni pod horoskopskim znakom Raka potpuni su romantičari koji sanjaju da se zaljube još od detinjstva. Kada se Rak zaljubi, to je za ceo život i jednom kada Rak nađe srodnu dušu, brzo će želeti da osnuje porodicu i stvori savršen dom.

5. ŠKORPIJA – Pozitivan stav o ljubavi
Ponekad zaboravimo da je Škorpija romantične i meke prirode ispod svih neprobojnih slojeva njene spoljašnjosti. Škorpije su veoma otvorene za zaljubljivanje i definitivno veruju da ih ljubav čeka, ali nisu uvek spremne da joj se prepuste.

6. LAV – Lav ima veru da ljubav postoji
Lav je snažni vernik u večnu ljubav, ali nije baš vešt u pokazivanju osećaja i podizanju veze na viši nivo. Lav veruje u ljubav, ali uvek sebe voli više nego što voli bilo koga drugog.

7. VAGA – Ljubav je stvarna za Vage
Vaga veruje u ljubav, ali nedostatak samopouzdanja može otežati pronalaženje ljubavi. Vage su obično previše ušuškane u svoje živote da bi mogle odvojiti vreme za nekog drugog, ali ako se zaljube, potpuno se predaju.

8. JARAC – Sumnjaju u ljubav
Jarac pokušava da veruje u ljubav, ali zaista se bori da to zaista i ostvari. Ličnost Jarca je vrlo logična i realna, zbog čega ima problema da se ukrca na ljubavni voz i ostavi svoj cinizam iza sebe.

9. STRELAC – Strelac nije siguran u ljubav
Strelac do određene mere veruje u ljubav, ali njihova ideja ljubavi uključuje samostalnost i slobodu. Strelac ima reputaciju jednog od najvećih slobodnjaka zodijaka i mrzi da se obavezuje.

10. DEVICA – Devica sumnja u sve
Devica se bori da veruje u pravu ljubav zbog prethodnih lomova srca i neuspeha u vezi. Devica više voli da uloži svu ljubav koju ima u platonske odnose i porodicu.

11. BLIZANAC – Blizanci ne veruju u pravu ljubav
Blizanci nisu dovoljno ozbiljni da bi verovali u pravu ljubav. Blizanci vole da se zabavljaju, a kada su u pitanju „odnosi“, situacija mije mnogo drugačija. Blizanci će uvek stavljati strast i zabavu ispred ozbiljne veze.

12. VODOLIJA – Vodolija je najskeptičniji u ljubavi
Vodolija je gotovo anti-ljubav i stvarno ne vjeruje u bajkovitu ljubavnu priču. One su previše racionalne i skeptične da veruju da je ljubav stvarna i da će sreću naći u jednoj osobi i da će to trajati večno. Vodolije će radije živeti u momentu nego da grade i ulažu u vezu.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas