ZanimljivostIznenađujuće u vezi vašeg znaka

1. avgusta 2019.by Mira0

Ako ste ljubitelj horoskopa, velike su šanse da ste naučili sve što treba da znate o svakom od 12 znakova. Koje su vam vrline, pa sve do mračne strane svakog znaka, vaši omiljeni časopisi i veb stranice stalno vas obaveštavaju o horoskopu, zar ne? Ali šta ako postoje neke karakteristike koje ne znamo iz svih tih godina zodijačke posvećenosti ?! Otkrijmo neke neobične kvalitete za svaki znak koji bi vas mogli iznenaditi.

OVAN – Ne plaši se napraviti prvi potez
Znak Ovan samouveren je, entuzijastičan i strastven u svojim verovanjima. Ali za razliku od nekih drugih znakova, Ovan se nikada ne boji napraviti prvi potez u bilo kojoj situaciji. Od prvog poljubca u romantičnoj vezi ili neustrašivog predstavljanja problema u prijateljstvu. Ovnova iskrenost i odsustvo taktike je uvek iznova iznenađujuće.

BIK – Fizički dodir je njihov ljubavni jezik
Bik je možda praktičan, odgovoran i strpljiv, ali da li ste znali da zagrljaj ili poljubac za njih mogu značiti sve? Bik potpuno prenosi svoju ljubav i naklonost fizičkim dodirom i oni vole da dobiju tu istu bliskost. A ako ste u vezi s ovim znakom, jednostavne stvari poput držanja za ruke apsolutno bi mogle da mu poprave dan.

BLIZANAC – Prirodno dobri u svemu
Blizanci su neprestano radoznali, radoznali i čeznu za rastom – a imaju i način da budu dobri u bukvalno svemu što rade. Za Blizance njihova prirodna sposobnost razumevanja novih koncepata pomaže pri učenju novih veština i, da ne spominjemo, uče mnogo lakše od drugih. Nije važno da li je to fotografija, slikanje ili čak kuvanje, jer će Blizanci najverovatnije preko noći postati ekspert.

RAK -Okean je njihova terapija
Rak je odan, emotivan i saosećajan. Međutim, malo poznata činjenica je da rakovi dobijaju posebno terapeutsku korist od toga da budu u blizini okeana. Prisustvo vode može u potpunosti podmladiti ovaj znak, posebno ako prolaze kroz teže vreme. Ako je vaš Rak u bedaku…pravac more!

LAV – Javni nastup im baš leži
Lav je vedar, harizmatičan i vrlo kreativan. I to je dobra stvar, jer ovaj znak posebno voli umetnost izvođenja. Da li Lav peva za sobu punu ljudi, svira muziku u lokalnoj kafani ili je glavni na plesnom podijumu, performans (u bilo kojem smislu) im je u krvi. I prekleto su dobri u tome takođe.

DEVICA – Najbolji đaci i studenti
Znak Devica je praktičan i marljiv i može biti pomalo perfekcionista. Ali ne samo to, Devica takođe važi za neverovatnog učenika. Oni zaista vole da uče i prave beleške, a studiranje im može čak biti jedno od omiljenih provoda.

VAGA – Daroviti slušalac
Vage su možda društvene i dobronamjerne, ali ne diskredituju njihovu sposobnost da istinski slušaju. Sposobnost da čujete, razumete i zadržavate reči drugih, jedan je od najboljih poklona drage Vage. Dakle, ako vam je potreban savet ili neko da vas prosto sasluša, Vaga je prava osoba za vas.

ŠKORPIJA – Ima vrhunski smisao za humor
Škorpija je istinita, hrabra i uporna, ali nemojte misliti da to znači da vas ne može nasmejati! Iako nisu uvek poznati kao šaljivi znak, Škorpioni zapravo poseduju vrlo jedinstvenu i pomalo sarkastičnu duhovitost. Dakle, sledeći put kad vam zatreba smeh, ne oklevajte da pozovete svoje Škorpione.

STRELAC – Najbolji saputnik
Možda znate da je Strelac pun energije, ali jeste li shvatili da oni čine i najbolje pratioce na putovanjima? Sa svojom otvorenom prirodom i stremnjom prema avanturama, uvek se upuštaju da isprobaju nove stvari na novim mestima. Dakle, ako želite spontano putovanje ispunjeno zabavom, ne oklevajte da pozovete svog prijatelja Strelca na vožnju.

JARAC – Može uspešno sačuvati tajnu
Jarac je prilično odgovoran i poseduje impresivnu količinu samokontrole, što im takođe pomaže da budu izuzetni čuvari tajne. Ovaj znak nikada neće pasti u iskušenje da sa drugima podeli vašu privatnost. Sa Jarcem podelite intimne detalje jer su odlični čuvari.

VODOLIJA – Daje najbolji savet
Vodolija je poznata po tome što je iskrena, nezavisna i ima zlatno srce. Ali ono što možda ne znate je da oni takođe imaju ozbiljnu sposobnost da daju najbolje savete svojim prijateljima i porodici. Njihova prava priroda i sposobnost izražavanja istine (čak i ako nije uvek lepa) pretvara se u izuzetno vredan savet. Dakle, sledeći put kada vam treba iskreno mišljenje, možda biste želeli da nađete najbližeg prijatelja Vodoliju.

RIBA – Uvek pruža ruku pomoći
Znak Riba poznat je po tome što je intuitivan, saosećajan i ljubazan. Ono što je manje poznato je njihova izuzetno korisna priroda. Bilo da su vam potrebne dodatne ruke za premeštanje nameštaja, vožnju do kancelarije kada vaš automobil stane ili rame za plakanje, Riba je uvek spremna da vam se nađe.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas