ZanimljivostNedeljna prognoza za period od 29.07 do 05.08.2019

29. jula 2019.by Mira0

Ako se pitate da li se planetarno mučenje konačno završilo, odgovor je da. Vladavina pomračenja i retrogradnog Merkura je konačno OVDE ove nedelje – Hvala univerzumu!

Dok se krećemo kroz avgust, glavni fokus će i dalje biti na znaku Lava. Sunce i Mesec putuju kroz ovaj vatreni znak. Ovo ohrabruje pozitivnu energiju ka usvajanju sigurnog, razigranog i dinamičnog pristupa životu.

U ponedjeljak, sunce u Lavu stvara neugodan aspekt s Uranom (planetom promene) u Biku, što može izazvati nekoliko impulsivnih kupovina. Ako nešto silno želite, ništa vas neće zaustaviti da to dobijete.

U sredu, Merkur (planeta komunikacije) konačno prelazi u direktnu fazu nakon tronedeljne retrogradne faze, što može značiti da kašnjenja i frustracije postepeno prestaju. Kao i uvek, iako je Merkur retrogradan, najbolje bi bilo da sačekate nedelju dana pre nego što započnete nove projekte ili planove. Neka Merkur prvo povrati svoj napredak.

Takođe, u sredu će nas mladi Mesec u Lavu počastiti, što je savršena prilika za novi početak. Ovo je odličan trenutak da nastavite sa samo-promocijom ili reklamiranjem proizvoda. Odličan je i za početak kreativnog projekta ili ljubavne veze.
Evo kako će planete uticati na vaš znak ove nedelje.

OVAN – Postoji veliki naglasak na vašu kreativnost i slobodno vreme – sa tri planete u ovoj zoni. Zato se pripremite da narednih nekoliko nedelja uživate. Kako se Merkur u sredu okreće direktno, konačno ćete dobiti pauzu a obaveze ćete odložiti na neko vreme. Na kraju ove sedmice vas ođekuju neke fine ljubavne vibracije. Iskoristite ih!

BIK – Uz Veneru (planetu lepote) u vašoj domaćoj zoni ove nedelje, prenošenje umetničkih elemenata na sledeći nivo u okviru doma može postati prioritet. Šta vas inspiriše? Kupite umetničko delo koje donosi inspiraciju. Štaviše, mladi mjesec putuje kroz ovu zonu, tako da je pravo vreme da donesete nešto novo u vaš dom (novi ljubimac, novo cveće, ili kuvanje novog recepta).

BLIZANAC – Znate da ste dobri sa rečima. I upravo sada, sa suncem i mesecom koji su u Lavu, pravo je vreme da pokažete svoje talente. U ponedeljak, međutim, pokušajte da zadržite tu smelost jer bi se ovde lako mogla napraviti javna greška. I na kraju, u petak može doći do povezivanja sa nekim novim. Možda jaka duhovna veza?

RAK – Novac bi vam mogao dolaziti na više načina nego u narednih nekoliko sedmica – a neki od ovih načina mogu biti jednostavni kao da tražite povišicu. Dok ste ovde mogli da vidite neku obećavajuću strukturu, oduprite se porivu da u ponedeljak napravite veliku kupovinu. (To je zamka, Zamka sunca / Urana.) Stvari bi trebalo da počnu da se raščlanjuju u sredu, jer mesec putuje kroz vašu zonu finansija – tada je najbolje vreme za početak!

LAV – Još jednom, vi odlučujete ove nedelje. Sa suncem i mesecom u vašem znaku, bićete ohrabreni da osvojite svaki vrh. Zbog toga je najbolje vreme za pokretanje većih, naprednijih projekata. U ponedjeljak možete naići na situaciju u kojoj se ne slažete sa nekim autoritetom. Vežbajte sposobnost da prvo slušate, a zatim govorite. Kasnije ćete nam se zahvaliti.

DEVICA – Ovo bi mogla biti sedmica duhovnog pročišćavanja. Neće biti lako, jer ste u pripremama za veliku promenu u načinu razmišljanja. Možda ćete dobiti poziv da odete na putovanje ovog vikenda, i bilo bi dobro da to prihvatite!

VAGA – Vaš društveni kalendar je ove nedelje popunjen, i sa svim tim pozivima, biće teško da se organizujete. Ponedjeljak će za vas biti najnepovoljniji dan u nedelji, budući da je neka tajna isplivala na površinu… ali to će svakako pomoći da se stvari srede na duge staze. Konačno, tokom vikenda možda ćete sresti nekoga sa kim ćete naći trenutnu hemiju.

ŠKORPIJA – Sa Marsom (planetom strasti), Venerom i suncem koje se kreću kroz karijerne zone Škorpiona, teško je ne zaroniti u posao. I nema razloga da ne biste! Besramno se promovišete zato što vaša energija trenutno sija. Najbolje vreme za vrhunac u poslu je sreda, za vreme punog meseca.

STRELAC – Vaša će divlja strana Strelca u narednih nekoliko nedelja doći još više do izražaja. Spremni ste da uradite nešto ludo – avanturističko. A ako koristite tu novu energiju Meseca da biste počeli da planirate vašu sledeću putnu turu, mogli biste biti prijatno iznenađeni onim što planirate.

JARAC – Pripremite se za promenu tokom sledećeg meseca. Niko od vas ne voli da prihvata novo, ali nećete imati izbora, jer planete ulaze u vaš sektor poslovanja, finansija i ponovnog rođenja. Ako ove nedelje predstavljate nešto novo, ili pokušavate da ubedite kolegu ili potencijalnog saradnika da sluša vaše ideje, možda ćete morati da uložite ekstra trud. Ali nema straha, Jarče. Imate novi mesec na svojoj strani.

VODOLIJA – Fokus je na odnosima (platonskim i romantičnim) ove nedelje za vas. U prvoj polovini sedmice videćete da se udružite sa drugima kako biste osvojili zajednički cilj. U sredu, sa novim mesecom iza vas, to će biti dobar trenutak za pokretanje grupnog projekta – ili čak za početak romanse. I spremite se za zanimljiv susret tokom vikenda.

RIBE – Odsustvo planiranja nego život po principu – Dan za dan. To je ostavilo posledice i donelo haos. Vreme je da se stvari vrate na svoje mesto Takođe je vreme da izgledate dobro i da se dobro osećate. Odlično je vreme da konačno počnete da idete na taj trening! Na kraju, Merkur koji se okreće direktno može biti povoljan za vas, Ribe. Odnos koji je usporio može početi ponovo da se povećava.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas