ZanimljivostNedeljna prognoza za period od 22.07. do 28. 07.2019

22. jula 2019.by Mira0

Energetski izvor Sunčevog sistema je takođe izvor energije vaše karte. U ponedeljak se Sunce seli u Lava da ostane tamo četiri nedelje. (Ovo se dešava samo jednom godišnje.) Ovo Sunce u Lavu će učiniti da se ceo svet jače fokusira na decu. Takođe će povećati našu fascinaciju svetom zabave, ugostiteljstvom i profesionalnim sportom. Promenljivo Sunce uvek pokazuje gde se mi potvrđujemo i zauzimamo se za svoja prava. To podiže naše poverenje i daje nam nadu.

OVAN – Fokus na vašu kreativnu zonu dodatno je naglašen ove nedelje zbog kretanja sunca u ponedeljak, a sledi ga Venera tokom vikenda. Ovo je možda najbolje vreme u godini da promovišete sebe i predstavite svoje proizvode i kreativne talente. I vredi dati sve da izgledate dobro i da predstavite svoj rad na najbolji mogući način.

Ovo je vreme kada želite da budete primećeni, tako da ćete se malo potruditi da se vratite u pik.

Vraćanje u kontakt sa članom porodice može biti nagrađivano tokom nedelje.

Četvrtak može biti veoma dinamičan dan jer se crvena planeta Mars slaže sa Jupiterom. Ako ste želeli da putujete ili učite, ovaj proaktivni tranzit  može uticati na vašu želju za kretanjem. Ovo je odličan trenutak da izađete iz svoje zone udobnosti i istražite nove mogućnosti.

BIK – Dom je mesto gde volite da budete u ovom trenutku, i imate mnogo toga da uradite da ga sredite.

U ponedjeljak, dok sunčevo zračenje ulazi u ovaj sektor a boraviće tu četiri nedelje, vreme je da postavite svoje prioritete. Ako vam je potreban prostor da napunite baterije i uživate u samopomoći, ovo je apsolutno vreme da to i uradite. I dok uživate u raskoši života, ovo je vaša prilika da se prepustite zadovoljstvu srca.

U isto vreme, sredinom nedelje spajanje živog Merkura i slatke Venere u vašoj zoni komunikacije moglo bi da se poklopi sa pozivom ili sastankom koji će vam doneti mir.

Četvrtak i naredni dani mogu biti idealno vreme za rad na bilo kom projektu tipa „uradi sam“ ili uređenju vrta, jer ćete imati fizičku energiju za početak.

Konačno, prelazak Venere u vašu zonu u subotu je prilika da se ulepša vaš životni prostor.

BLIZANAC – Vi ste odličan komunikator uvek, ali sada možete fascinirati sve oko sebe svojim posebnim duhom i iskrenim ophođenjem. To je zato što se Mars trenutno kreće kroz ovu zonu, a osvetljavajuće sunce ulazi u ponedeljak i ostaje četiri nedelje.

Ako ste uključeni u prodaju, reklamiranje ili promovisanje vašeg poslovanja, imate sve veštine na dohvat ruke da biste zablistali.

Sredinom nedelje, možda ćete moći da postignete dogovor koji vas čini veoma srećnim, pogotovo ako ste na njega dugo čekali.

U subotu, Venera ulazi u Lava i vaš sektor razgovora i misli, čineći vas sasvim neodoljivim. Tražite ljubav? Možda ćete je sad lako naći.

RAK – Novčana pitanja mogu biti sve više na pameti kada sunce uđe u vaš lični finansijski sektor gde će se zadržati četiri nedelje. Sa dinamičnim Marsom koji se već nalazi u ovoj zoni i Veneri u subotu, možda ćete uvideti da su se vaši prioriteti pomerili i sada je vreme da se nešto bitno uradi.

Možete se prebaciti sa želje da zaradite više novca na to da više štedite. Međutim, pošto je naglašen znak Lav, možda će biti teško izbjeći preterano trošenje i luksuz. Lepo je ugoditi sebi, ali je važno da budete sigurni da možete to i da priuštite.

Sredinom nedelje, možda ćete se osvrnuti na razgovor koji ima duboko značenje za vas. Možda će biti vredno ponovnog povezivanja sa ovom osobom u bliskoj budućnosti.

Četvrtak donosi priliku koju zaista ne želite propustiti. Ako ste spremni da uložite u neki težak posao, nagrade mogu biti veoma korisne.

LAV – Sa Marsom koji se trenutno nalazi u vašem znaku i suncu koji se kreće u ponedeljak, a nakon toga u elegantnoj Veneri u subotu, zaista ste u svom elementu i volite se.

Predstojeće sedmice donose priliku da se prepustite omiljenim aktivnostima i preuzmete odgovornost za sve one kreativne projekte i planove koji su bili odloženi. Sa ovim svetlucavim planetama u vašem znaku, možete postići veliku dinamičnost i autoritet, što će vas odvojiti od gomile. Vi ćete biti sila  a ljudima će možda biti teško da se odupru vašoj snazi volje.

Međutim, pre nego što možete krenuti napred, možda postoji jedno pitanje koje treba rešiti, a sredina sedmice je dobra prilika. Razgovor može biti sve što je potrebno da se to postigne.

Tokom vikenda, vaš društveni život bi mogao eksplodirati u blještavim iskricama, što znači da ćete se jako zabaviti.

DEVICA – Možda vam se čini da su aspekti vašeg života proteklih nedelja bili van vaše kontrole. Ako je tako, to bi moglo biti zato što se vatreni Mars, planeta akcije, trenutno kreće kroz usamljeni i duhovni sektor.

Kako se sunce danas kreće u tu istu zonu, a iza nje sledi Venera, možda ćete biti u fazi refleksije. Sve što ste planirali možda neće funkcionisati onako kako ste se nadali, a privremeno se može činiti da je sila sudbine uplela prste.

Predstojeće sedmice su vaša prilika da napunite baterije i izvedete zaključak o pitanjima koja treba rešiti. Imaćete više energije da se usredsredite na svoje glavne prioritete kada napravite malo emocionalno čišćenje.

Kasnije tokom nedelje, veoma dinamičan spoj energija mogao bi vas podstaći da istražujete svoje porodično nasleđe, sa ciljem da se približite svojim korenima. Možda ćete otkriti da su vaši preci bili avanturističkiji nego što ste mislili.

VAGA – Uz dinamičan spoj energija usredsređenih na vaš društveni sektor, do kraja nedelje ćete zaista biti u raspoloženju za partijanje i društvo. Sunce se tako kreće (a ostaće tu četiri nedelje) nakon čega sledi vedra Venera tokom vikenda, ovo je jedno od najboljih vremena u godini da se uveća vaš krug prijatelja.

Dobre su šanse da ste zvezda u svakom društvu, jer ove pozitivne energije daju vam harizmu i snažno prisustvo. Solo? Možda nećete moći da se oduprete flertovanju sa ljudima koje smatrate privlačnim. Ako tražite romantiku, moguće je da ćete je pronaći.

U četvrtak postoje izgledi za veliki događaj ili barem veoma uspešan događaj. Pojavljujući se na bilo koji način na tom događaju, možete se uveriti da su vas primetili pravi ljudi od kojih možete puno da očekujete.

ŠKORPIJA – Možda uložite mnogo energije u napredovanje karijere i ispunjavanje ličnih ambicija. Kada sunce uđe u vaš sektor ciljeva u ponedeljak, imate priliku da objektivno sagledate stvari i postavite prioritete.

Promišljen pristup može vam pomoći da kanališete svoju energiju na takav način da ste mnogo produktivniji. Sa vatrenim Marsom u tom istom istaknutom sektoru, ovo je odlično vreme  da se promovišete. Biti viđen od strane drugih u najboljem svetlu i imati sposobnost da to izvedete može vam doneti neke velike mogućnosti.

Krajem sedmice možete učinite hrabar potez koji se ispostavlja kao veoma unosan.

Jednom kada se slatka Venera preseli u Lava preko vikenda, postoji mogućnost da ostvarite romansu sa nekom veoma uticajnom osobom. Ipak, nema potrebe da žurite u bilo šta. Dozvolite da se sve organski razvije.

STRELAC – Jeste li spremni za avanturu? Sa dinamičnim fokusom na vaš sektor dalekih putovanja, sve je moguće. Mars je već u ovom sektoru, a sunce se kreće u tom pravcu pa se u ponedeljak smešta tu i ostaje naredne četiri nedelje.  Teško će biti fokusirati se na rutinske zadatke i poslove. Vaš um neće biti prisutan jer vi ste mislima negde daleko.

Pre nego što krenete, ipak, veza između zamišljenog Merkura i slatke Venere u emotivnijoj zoni sugeriše da ćete možda morati da sredite problem emotivnog odnosa.

Dinamičan tranzit između hrabrog Marsa i veselog Jupitera u vašem znaku u četvrtak može povećati vaše samopouzdanje, a vi biste mogli da napravite hrabar potez.

Venera koja ulazi u Lava preko vikenda, čini da posvetite vreme partneru i tako učvrstite vašu vezu.

JARAC – Proces promene može biti nešto što ćete prihvatiti ove nedelje i sledeće, pogotovo ako tražite proboj. Sa dinamičnim Marsom koji se trenutno nalazi u vašem sektoru ponovnog rađanja, sada je vreme da se oslobodite svega što vas zadržava.

Najviše od svega, možda ćete morati da se osvrnete na one zaglavljene emocije koje možda čak ni svesno ne registrujete, kao što su ogorčenost ili razočaranje. Možda su ispod površine, i ako ih ne možete lagano obraditi i osloboditi, mogli bi imati priličan uticaj na tok novca u vaš život i na vaše odnose.

Ako vam je potreban razgovor, sredina nedelje je možda najbolje vreme. Osetljiva kombinacija promišljenog Merkura i diplomatske Venere može pomoći da se donesu pozitivne odluke.

Sa  Venerom koja ulazi u ovu emocionalnu zonu tokom vikenda, veza bi mogla postati intenzivnija i ozbiljnija.

VODOLIJA – Ovo nije vreme da idete solo, već da se udružite sa drugima kako biste ostvarili svoje ciljeve. Kako Mars nastavlja svoje putovanje kroz vaš sektor povezivanja, rad u timu može biti mnogo produktivniji nego da radite sami.

U isto vreme, sunce ulazi u ovaj sektor u ponedeljak i boraviće tu četiri nedelje, i to vas može ohrabriti da uzmete u obzir i razmotrite kako možete poboljšati najvažnije odnose u vašem životu. Takođe imate priliku da ispišete ta neizrečena pravila tako da postoji bolja ravnoteža kod vas i vaših bližnjih.

Čak i tako, dok se brbljavi Merkur poveže sa slatkom Venerom u vašem sektoru životne sredine sredinom nedelje, rezultujući razgovor može vas inspirisati da promenite svoju rutinu. Nešto što učite od drugog može vam pomoći da budete produktivniji.

Moćan aspekt u četvrtak mogao bi da se poklopi sa društvenim događajem koji donosi neke čudesne prilike. Ne propustite ovaj događaj – on ​​ima veliki potencijal.

RIBE – Sektor vašeg životnog stila mogao bi da prođe kroz neke uzbudljive promene tokom narednih nedelja, sa dinamičnim Marsom koji trenutno napaja ovu zonu. Ovo je vaša šansa da procenite svoje prioritete.

Trebate li se više fokusirati na svoj posao i svakodnevne aktivnosti ili učiniti vaše zdravlje glavnom brigom? Možda će vam ravnoteža biti najbolja.

Sada imate priliku da reorganizujete svoje navike i rutine kako biste bili produktivniji. Ako je vaš režim ishrane i vežbanja pao sa strane, možda ćete biti spremni da se vratite na pravi put. Dobar trening vam može pomoći da kanališete svoju energiju i da se osećate mirnije.

Raskošna Venera ulazi u ovaj sektor tokom vikenda, tako da ćete poželeti da investirate u svoje zdravlje i izgled. Potpuno čudesno, bićete spremni da uradite sve što je potrebno.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas