ZanimljivostKako se znaci ponašaju na žurkama

11. jula 2019.by Mira0

Ovan – Obožava žurke. Kada je pozvan, danima razmišlja o tome i jedva čeka. Ulazi pompezno, pozdravlja se veoma glasno sa poznanicima, grli ih i ne krije oduševljenje. Žestoka pića? Čemu? Vi ste i bez toga žestoki.

Bik – Najvažnije je da ima hrane! Dosta hrane!!! Najbolji je gost na kućnim sedeljkama u krugu poznatih. Veseljak je ali i sklon raspravama. Koja čašica više takođe je uobičajena.

Blizanac – Zabava je vaše drugo ime! Nećete odbiti poziv ni za više žurki iste večeri. Ples, flert, ćaskanja, upoznavanje novih ljudi…To je ono što vas ispunjava. Vodite računa dragi Blizanci! Umete malo da davite prisutne!

Rak – Porodične proslave su njegova omiljena zabava. Najbolje se oseća među poznatima. Pravi je veseljak i ako ga pogodi pesma biće itekako primećen. Rakovi često menjaju raspoloženje bez nekog vidljivog razloga te nije neobično ni videti ih smorene u uglu sobe.

Lav – Lav je srce svake žurke. Igra, peva, zabavlja…Oko njega je glavna ekipa a sve oči uprte u tom pravcu. Galantan je i sklon čašćavanju, te može da se desi da sa proslave ode praznih džepova.

Devica –  Otmene, diskretne proslave sa lepo dekorisanim stolovima je ono što najviše godi Devicama. One ne vole haos i gužvu. Mesta gde će ih gurati u gužvi ne dolaze u obzir.

Vaga – Romantična večera u dvoje je vaš favorit! Zvezdano nebo, vino, razmena nežnosti…Ako ste solo, mesta gde je gužva nisu baš privlačna. Više vas raduju otmene proslave.

Škorpija – Mesta sa diskretnim svetlom, prožeta dimom i puna nepoznatih ljudi su vaš favorit. U polu mraku Škorpija blista jer njena prirodna mističnost dolazi do izražaja. Flert je ono što vas privlači pa je na žurkama to vaš fokus.

Strelac – Rado viđen gost na svim okupljanjima. Strelac donosi zabavu i radost. Uvek dobro raspoložen za piće, iće i igranje. Strelac je ujedno i gost čijem se odlasku domaćin često raduje jer je sklon pijanstvu i pravljenju problema.

Jarac – Cenite užitke sa dozom luksuza. dobro vino, kvalitetno meze, zanimljive i uspešne ljude. Kao što se ozbiljni u poslu, tako isto umete i kvalitetno da partijate. Ozbiljan Jarac ume da se opusti uz koji čašu.

Vodolija – Vi volite da ste među ljudima. Veseli ste i komunikativni. Ono što je tipično za vas je da ukoliko želite da odete, niko vas ne može zadržati. Jednostavno ćete nestati.

Ribe – Idealna bi za vas bila zabava na brodu. Pod vedrim nebom uz dobro vino i morske plodove. Volite da popijete a onda postajete zabavni i emotivni. Ne preterujte sa tim!

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas