ZanimljivostKako da pogodite nečiji znak

9. jula 2019.by Mira0

Ovan
Jak i smeo.
Ako neko ima hrabre stavove i voli da bude vođa čopora, verovatno je u znaku Ovan! Ličnost Ovna je jaka do te mere da se ne može propustiti. Ovnovni su takođe i najčešće atletski građeni.
Bik
Intenzivan ponos.
Ako su preterano ponosni na sebe i pomalo pretenciozni, ogramne su šanse da je u pitanju Bik. Bik je definitivno najtvrdoglaviji horoskopski znak, tako da ako oni odbijaju kompromis onda će definitivno potvrditi svoj status Bika.
Blizanac
Veseo i brbljiv.
Blizanci su jedan od najdruštvenijih znakova zodijaka i obožavaju ispunjen i uzbudljiv društveni život. Blizanci mrze uklapanje u gomilu i uvek traže načine da se izdvoje. Ako imate nekoga zabavnog i glasnog na umu dok čitate ovo, verovatno je Blizanac.
Rak
Osetljiva duša.
Rak je jedan od najosetljivijih znakova zodijaka, tako da ako znate nekoga ko stalno brine i pazi na druge, verovatno je Rak. Rakovi su veoma delikatni i uvek primaju stvari ka srcu.
Lav
U potrazi za pažnjom.
Možete uočiti Lava na kilometar zahvaljujući njihovoj harizmi. Kao jedan od tri vatrena znaka, Lav voli da bude glasan, moderan i da su sve oči na njemu! Biti centar pažnje je droga za Lavove!
Devica
Udaljeno i hladno.
Ako je neko učen sa dozom arogancije i snobizma, onda je definitivno Devica! Ličnost Device ima lagani kompleks superiornosti i ima tendenciju da bude veoma nezainteresovana, pa čak i hladna kada prvi put upozna nekoga.
Vaga
Slatka i ljubazna
Ako primetite nekoga ko je potpuno eteričan i romantičan, onda definitivno možete da se kladite da će biti Vaga. Ličnost Vage je jedna od najromantičnijih znakova zodijaka i voli da drugi ljudi budu srećni i da se dobro osećaju.
Škorpija
Misteriozna i intenzivna.
Ako ikada naiđete na nekog super raspoloženog ali neverovatno vatrenog, onda praktično možete zaključiti da je njegov horoskopski znak Škorpija. Ličnost Škorpiona je savršena mešavina kontradikcija i uvek uspeva da zabavi ali i uplaši.
Strelac
Sreća i radost
Ako ikada sretnete nekoga ko vas na keca šarmira i nasmeje, onda budite sigurni da ste naleteli na Strelca. Oni zrače radošću i lagani su kao povetarac. Takođe su i veoma lepi.
Jarac
Čvrsto na zemlji.
Ako se žale na sve, onda ne tražite dalje jer je njihov horoskopski znak Jarac. Ličnost Jarca može biti tradicionalna i apsolutno mrzi lansiranje u nepoznato.
Akuarius
Čudaci!
Ako su originalni i zaista se izdvajaju iz gomile, onda su velike šanse da su oni Vodolija. Ovaj znak je veoma avangardan i nikada ne razočarava kada su u pitanju njihovi ekscentrični modni izbori i opšti stav.
Ribe
Slobodan duh
Ako su zabavne, razigrane i imaju beskrajnu maštu, onda su verovatno Ribe! Poslednji znak je zaista jedan od najkreativnijih znakova zodijaka i zaista ima sanjivu i zamišljenu ličnost.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas