ZanimljivostNedeljna prognoza od 08.07 do 14.07. 2019

8. jula 2019.by Mira0

OVAN:
Vi imate fokus na sebi. Povukli ste se i posvetili samospoznaji. Naporno ste radili i sad je vreme da napunite baterije.

Međutim, s energetskim Marsom koji se nastavlja u vašem sektoru za odmor, susret na početku sedmice može dovesti do uzbudljivog razvoja. To je možda neko koga ste poznavali u prošlosti, i ako bi se vratio u vaš život, mogli biste se osećati prilično uzbuđeno.

U četvrtak, zbog dinamičnog Marsa i energizirajućeg Urana, moguće je da se u vama desi pobuna protiv situacije koju smatrate duboko frustrirajućom. Ako želite promenu, najbolje je da je polako uvodite.

Tokom ove nedelje, najbolje bi bilo da ne radite previše posla. Možda ćete se osećati pod pritiskom odgovornosti na poslu, i ako je tako, možda je vreme da delegirate nekoliko zadataka.
BIK:
Osetljiv pristup konfliktu koji se razvija može vam pomoći da rešite ovo pitanje u najkraćem roku. Naglasak na znaku Raka i vaš sektor komunikacije može biti poziv da stvari posmatrate iz ugla druge osobe. Ako možete zadržati ovaj stav u toku naredne sedmice.

U isto vreme, sa dinamičnim Marsovim napajanjem kroz vaš dom i porodični sektor, možda ćete biti željni da napokon uplovite u mirnu luku i bacite sidro. Spajanje vatrenog Marsa sa živim Merkurom u ponedeljak moglo bi da vas inspiriše da inicirate promene po tom pitanju.

Može doći do sukoba ideja u četvrtak, i možda neće biti nikakvog drugog slaganja nego da se složite da se ne slažete.

Intenzivna razmena tokom vikenda donosi oprez oko voljene osobe jer stvari nisu idealne.
BLIZANAC:
Sa ključnim aspektima koji utiču na vaš novčani tok ove nedelje, novac može i dalje biti vaš fokus. Međutim, intuitivno mozganje na temu zarade u ponedeljak može da vam donese ideju koja je prilično unosna.

U isto vreme, susret sa nekim iz prošlosti sugeriše da ćete možda mnogo toga nadoknaditi. Ovo može biti veoma uzbudljivo vreme kada shvatite koliko imate zajedničkog.

Međutim, u utorak idite lagano, jer bi moglo doći do problema sa troškovima. Ako ste umeli da prištedite u prošlim danima, sve će biti OK.

Život bi mogao zauzeti uzbudljiv zaokret u četvrtak kada nemirni aspekti sugerišu da ćete poželeti avanturu. Bilo bi najbolje da ne napuštate svoje odgovornosti, ali pokušajte da uživate.

U nedjelju bi bilo mudro odupreti se snažnoj želji za razmetanjem.
RAK:
Fokus na vašem znaku mogao bi da pokaže osnaživanje. Nakon prošlonedeljnog pomračenja Sunca, možda ćete osetiti obnovljenu odlučnost da budete istinski i autentičniji. To bi moglo značiti da stojite na zemlji u situacijama kada vas drugi pritiskaju ili vi prolazite kroz borbu za kontrolu. Možda ćete morati da ojačate svoje granice u narednim danima.

Sredinom nedelje žudite da se izvučete od svega, pobegnete. Mnogo bi vam značilo da možete pobeći na nekoliko sati na neko lepo i mirno mesto.

Međutim, možda ćete u četvrtak doživjeti potpunu suprotnost, kao besni Mars prema emancipovanom Uranu. Ovo bi moglo dovesti do naglog rasta u trenutku. Možda prijatelj pomogne i podrži u tom rastu. Ako vas u nedelju neko jako iritira, ne ulazite u sukob. Prosto ste vi preosetljivi i skloni drami.
LAV:
Kako se vaš svakodnevni život sinhronizuje sa vašom ukupnom svrhom i sudbinom? Ovo pitanje može biti veoma izraženo u toku ove i sledeće nedelje. Sa suncem u vašem duhovnom sektoru koji se vuče prema opreznom Saturnu i moćnom Plutonu tokom ove sedmice, možete uzeti refleksivan pogled na svoj životni stil.

Ovo je vreme da budete iskreni prema sebi, pogotovo ako se osećate ogorčeno zbog svog posla ili odgovornosti koje vas drže vezanim za mesto i oduzimaju vam vreme. Ako mislite da trebate odustati od određenih aktivnosti jer one utiču na vaše zdravlje ili se osjećate previše umorno, to može biti mudra odluka.

U isto vreme, sa Marsom u vašem znaku, možete osetiti obnovljenu energiju da biste se uključili u one aktivnosti u kojima zaista uživate. U ovom slučaju, vreme može brzo proći, a vi se možete osećati istinski energično.
DEVICA:
Svakome su potrebni prijatelji, i sa fokusom na vaš društveni sektor, to može biti prilika da provedete vreme okruženi prijateljima. Moguće je da ćete upasti u par sukoba ali ništa strašno. Sa otrežnjujućim Saturnom i strastvenim preokretanjem Plutona u zoni slobodnog vremena, možda ćete biti zadovoljni da provedete svoje slobodno vreme, prepuštajući se hobijima koji su ugodni, ako ne i produktivni.

Međutim, vaši prijatelji možda žele da vas vide i pitaju se zašto ste nedostupni. Nađite vremena da im objasnite. Čak i tako, jedna osoba može biti malo ljubomorna, i to je možda nešto na šta treba paziti.

Sredina nedelje može biti savršena za specijalno veče sa partnerom ili za novi ljubavni interes.

Međutim, može biti trenutaka kada se osećate izuzetno nemirno, naročito krajem nedelje, pa pokušajte da izbegnete bilo kakve impulsivne poteze u to vreme.
VAGA:
Lepa veza između druželjubive Venere i električnog Urana u ponedeljak mogla bi da se poklopi sa susretom sa nekim ko ima blagovremeni savet da podeli. Ono što imaju da kažu može vam pomoći u važnom projektu ili cilju. A sa suncem u istaknutom sektoru, ovo je sigurno vaše vreme da zasijate.

Jedina poteškoća je što zbog odgovornosti kod kuće možda nećete moći da uradite onoliko koliko biste želeli da promovišete sebe ili dostignete svoje ciljeve. Možda ćete morati da napravite kompromis tokom ove i sledeće nedelje, ali to može dovesti do promena koje će omogućiti bolju ravnotežu između posla i života.

Sredinom nedelje zaboravljate sebe dok pružate ruku da pomognete drugima da uspeju.

Mars pešači kroz vaš društveni sektor, tako da možete biti pozvani na događaj ove nedelje. Znajte da ako idete, možda vam se neće svideti.
ŠKORPIJA:
Vi sa strane možda želite da istražite i uživate u novim iskustvima, dok u isto vreme drugi deo vas može biti zadovoljan da ostanete sa sigurnim i poznatim. Pa ipak, uspećete da se oslobodite razmišljanja koje bi vas moglo zadržati.

Možda ste se toliko navikli na određena verovanja, ideje i načine da radite stvari kojima niste baš zadovoljni. Misao o istraživanju novih mogućnosti može izgledati uzbudljivo, ali malo izvan vaše zone udobnosti. Možda će biti potreban uticaj prijatelja da vam pomogne da vidite gde se nepotrebno ograničavate. Rad s nekim može dramatično promeniti vaš život.

U isto vreme, kada Mars pokreće vaš sektor ciljeva i karijere, ovo je vreme da se povežete sa svakim ko vam može dati neke korisne savete.
STRELAC:
Sa suncem u vašem sektoru zajedničkih finansija i ponovnom rađanju, naredne nedelje mogu biti prilika da se pogleda ispod površine. Ako imate poteškoća sa finansijama, odnosima ili poslovanjem, može postojati dublji razlog.

Ove nedelje i sledeće nedelje možete izazvati da saznate zašto je to tako. Ako možete dobiti bilo kakav vredan uvid, onda bi razgovor sa savetnikom mogao biti put napred. Čini se da će vam ovaj posao oduzeti vaše novčane probleme, ali to može biti upravo ono što vam okreće život.

Dok duboko kopate i istražujete svoje unutrašnje ja, kosmos vas takođe ohrabruje da pogledate veću sliku i isprobate neka nova iskustva.

Konačno, vikend donosi opuštanje.
JARAC:
Što se tiče vaših međuljudskih odnosa, može izgledati kao da sve ravnate po sebi. Sa fokusom na vaš sektor odnosa, možda ćete željeti da se slažete sa drugima, ali želja da imate svoj vlastiti put u određenim stvarima može ovo otežati. Sa Suncem u Raku koji se suprotstavlja opreznom Saturnu i strastvenom Plutonu u vašem znaku, možda ćete morati napraviti neke ozbiljne ustupke kako biste održali mir. Da li ste spremni za ovo?

U isto vreme, možete biti privučeni nekom osobom kao rezultat susreta na početku nedelje. Ova osoba bi mogla biti kao dašak svežeg vazduha – nešto u toj osobi čini da se osećate živim.

Moglo bi postojati i iskušenje da se pobunite protiv frustrirajućih okolnosti tako što ćete sve bataliti i izaći. To ne bi bio najbolji način. Neke rasprave u kombinaciji sa planom za implementaciju pozitivnih promena bi bolje funkcionisale.
VODOLIJA:
Vaš fokus može biti da postanete generalno sretniji i zadovoljniji svojim svakodnevnim životom. Da biste došli do ove faze, možda ćete morati da unesete neke izmene u svoje rutine, što možda nije tako lako. Promena ishrane ili rutine vežbanja može biti početak, ali ćete takođe morati da batalite one navike koje troše vašu energiju.

U isto vreme, sa hrabrim Marsom koji se kreće kroz vašu zonu odnosa, to može biti poziv da se udružite sa drugima kako biste napravili planove ili dovršili projekte koje ne možete sami.

Ipak idite lagano u četvrtak. Dinamički Mars kuje oštar ugao sa električnim Uranom, koji bi vas mogao ostaviti da se osećate veoma nemirno. Ovaj tranzit bi mogao dovesti do impulsivnih poteza koje ćete kasnije požaliti.
RIBE:
Tokom ove i sledece nedelje, mozete uzivati u slobodnom vremenu, ali ne i u drustvu odredjenih prijatelja koji zivot malo otezavaju. Sa suncem suprotstavljenim karmičkim Saturnom i strastvenim Plutonom tokom ove nedelje, mogli biste iskusiti probleme sa ljudima iz vašeg društvenog kruga koji žele da dominiraju vašim životom.

Tokom narednih nedelja, moguće je da ćete odlučiti da vam je dosta svega i odlučiti da se povučete. Postavljanje određenih čvrstih granica u odnosu na ljude koji vas koriste je više nego neophodno.

Sa Marsom u vašem životnom sektoru, možda ćete biti odlučni da konačno donesete važbe odluke. Ako je tako, crvena planeta može da vam pomogne da nastavite dalje.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas