ZanimljivostSezona Raka – emocije, intuicija, instinkt

27. juna 2019.by Mira0

Energija se sprema! Od 21. juna do 22. jula sunce se probija kroz iskren i osjetljiv znak vode, Rak. Znak kojim vlada Mesec (koji nadgleda sve stvari vezane za emocije, intuiciju, instinkte i osećaj sigurnosti) – inspiriše vas da date srce na dlanu dok smatrate da su vam najbliži i najdraži. Sa osetljivim mesecom kao njegovim vodećim svetlom, sezona raka podstiče našu želju da stvorimo, smejemo se, osećamo se bezbedno i povezujemo na značajan nivo sa onima oko nas.

Šta karakteriše sezonu raka?
U suprotnosti sa nemirnim, privlačnim, prohladnim vibracijama sezone Blizanaca, sunčevo putovanje kroz Rak promoviše dublje razumevanje naših veza i osećaja vezanih za dom. Iz tog razloga, sezona raka je obično društvena i otvorena za solo vreme. Razmislite: Dani su dugi, noći tople, festivali, koncerti…, Ili provodite odmor sa porodicom i prijatelje upijajući sunčevu svetlost i mesečinu u blizini vode.

Šta rakovi trebaju očekivati ove sezone?
Vaša sezona 2019 će biti obeležena novim mesečevim mesečevim mesečevim mrakom i potpunim pomračenjem Sunca u vašem znaku 2. jula. Novi meseci su generalno najbolji čas za preduzimanje prvog koraka ka pretvaranju vizije u stvarnost. Zbog Urana, možete sebe iznenaditi svojom kreativnošću i možda čak i impulsivnom akcijom. U najmanju ruku, dobro ćete iskoristiti njegove vibracije da meditirate i postavite cilj, a zatim da ga ostvarite lako.

Od 7.-31. Jula, Merkur, planeta komunikacije, će se vratiti od Lava u Rak (nakon 19.), čineći ovaj mesec pogodnim da se ponovo sretnete sa voljenim osobama, ponovo prođete kroz romanse, i finiširate ranije počete poslove.

16. jula, pun mesec i delimično mesečevo pomračenje pojavljuju se u vašoj sedmoj kući partnerstva i odvija se u neposrednoj vezi sa Plutonom, planetom transformacije, kao i duboko usađenim tajnama i tamnim borbama moći. Ako je vreme da otkriju ružne istine o vašim najintimnijim vezama – možda u vezi sa manipulacijom ili ljubomorom – ovo pomračenje će biti promena u igri.

Samopomoć
Sentimentalna sezona leži pred vama, ali verovatno ćete na kraju imati osećaj da ste još jači i ispunjeniji. Zaokružili smo nekoliko stavki da vam pomognemo da prođete kroz ovu fazu deljenja onoga što je u vašem srcu i prihvatajući promene.
Od 3. do 27. jula, kada vas Venera u Raku inspiriše da date prednost sebi-maženju, samopomoći i samosažaljenju, nema sumnje da ćete želeti da uživate u jednoj od vaših omiljenih zabava: masaži, vodi, umirujućim kupkama. Potreban vam je odmor pored vode. Kao vodeni znak, vreme provedeno u meditaciji u vodi ili u blizini vode je posebno obnavljajuće za vaš um i telo.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas