ZanimljivostŠta najviše guglaju znaci

20. juna 2019.by Mira0

Kada je surfovanje po netu u pitanju svaki znak ima neke osobenosti. Za Škorpiju je ključno da izbriše istoriju pregleda a za Ovna da je internet brz.
Pogledajmo šte koji znak najviše traži na netu:

OVAN – Ovnovi najčešće guglaju o zdravom načinu života, organskoj hrani ili prate tutorijale sa vežbama. Oni ne provode puno vremene na internetu ali im je važno da internet nije spor jer su prilično nestrpljivi.

BIK – Muškarci Bikovi guglaju sport i pomno prate svoj klub. Često guglaju i hranu, recepte ili dostavu gotove hrane. Zbog ljubomore koja ih „krasi“, često špijuniraju bivše na društvenim mrežama.

BLIZANAC – Blizanci najviše koriste internet za dopisivanje preko društvenih mreža. Nije retko i da imaju dva telefona od kojih za onaj drugi niko ne zna. Takođe traže i informacije o najnovijim tehnološkim dostignućima.

RAK – Rakovi najviše traže savete za uređenje doma i recepte. Jako vole i video snimke kućnih ljubimaca.

LAV – Lavice naravno vole modne savete i tutorijale za šminkanje. Muški Lavovi takođe vole modu ali i članke o ekonomiji i aktuelnostima. Lavovima internet ipak najviše služi da dominiraju na društvenim mrežama gde ih prati veliki broj ljudi a i dobijaju informacije o dešavanjima po gradu.

DEVICA – Device su izmislile pretragu – Uradi sam. Svi saveti vezano za popravke po kući, uređenje doma ili higijenu su dobro došli. Takođe guglaju i informacije o zdravlju.

VAGA – Moda, šminka, stil, kozmetika… Sve što im pomaže da bude lepe i negovane. Takođe su ovisne o muzici, filmovima i omiljenim serijama.

ŠKORPIJA – Škorpije prednjače u posetama – pogađate- erotskih sajtova. Vole da ćitaju i o teorijama zavere kao i da špijuniraju bivše po društvenim mrežama.

STRELAC – Njih apsolutno sve zanima. Politika, zabava, muzika, putovanja…Jako puno vremena provode na internetu a vole i da se dopisuju.

JARAC – Jarčeve zanimaju teme vazane za posao kao i praktični saveti. Nisu robovi interneta i ne provode puno vremena za ekranom. Vole i smešne klipove kao i sarkazam bilo koje vrste.

VODOLIJA – Vodolija je najveći zavisnik od interneta. Izrazito su radoznali a tu mogu da pronađu gotovo sve odgovore. Vole da se uključe u akcije koje pomažu drugima pa će često podeliti sadržaje koji pomažu da se pomogne ili prikupi novac za ugrožene.

RIBE – Ribe vole Astrologiju i da čitaju ljubavne savete i savete o samopomoći. Obožavaju da gledaju filmove i serije.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas