ZanimljivostNedeljni horoskop: Iluzija ili stvarnost

10. juna 2019.by Mira0

Izgleda da ova nedelje započinje sjajno ali oprez!
U ponedjeljak se sunce protivi Jupiteru (planeti sreće) a to bi moglo povećati vaše samopouzdanje i ohrabriti vas na preduzimanje hrabrih koraka naprijed.
Ali sa Marsom (planeta strasti) koji se u četvrtak okreće prema Neptunu (planeta iluzije), ta pojačana energija može da se smanji, i može postojati sklonost ka zanosu i snu. Ponekad fantazije mogu biti ugodnije od stvarnosti. (Pripremite se, ali stvari će postati nesigurnije kada se Neptun 21. juna vrati retrogradno).
Ovo se može pogoršati kada frustrirajući aspekt petka između Marsa i Saturna (planeta odgovornosti) zakomplikuju stvari i napredak se prinudno zaustavi.

Do vikenda, Merkur (planeta komunikacije) se usklađuje sa Neptunom i suprotstavlja se Saturnu u nedelju, a Jupiter istog dana pravi neugodan ugao sa Neptunom. Ovo može puno obećati a dati malo. Zato bi bilo mudro ne podići previsoka očekivanja.

Evo kako će planete uticati na vaš znak ove nedelje:

Iluzija koja mi je draga, vrijednija je od istine koja me rastužuje.

OVAN Stvari će se polako kretati početkom nedelje, ali kako Mars i Merkur prolaze kroz vašu zonu, možete se zaglaviti ulepšavanjem, popravljanjem ili organizovanjem svog doma. Ove dve planete takođe se suprotstavljaju Saturnu ove nedelje, što će učiniti da se osećate kao da je ravnoteža između posla i života potpuno izvan kontrole. Ne zaboravite da se odmarate!

BIK Sunce kroz vaše zone novca vas stavlja u raskošno raspoloženje, Ako možete, pokušajte da vratite taj novčanik u džep. Ova nedelja će doneti nade ali i frustrirajuće događaje. Postoji jedan plan koji pokušavate da izvršite kasnije tokom nedelje – onaj koji izgleda obećavajuće – ali pokušajte da ga ne zamaglite jer to može biti nerealnije nego što mislite.

BLIZANAC Osećate se prilično srećno dok započinje nedelja (verovatno zato što smo u vrhuncu sezone Blizanaca!), Na vrhuncu ste dok prisustvujete mnoštvu društvenih događaja. Mada, ako imate problema sa novcem, ove nedelje nije pravo vreme da uzmete kredit, jer vam možda neće stići na vreme. U nedelju, jedna određena šema može lako da vas prevari – pobrinite se da uradite sva vaša istraživanja pre nego što bilo šta prihvatite.

RAK Približavamo se sezoni raka, ali do tada, sunce završava putovanje Blizancima u vašoj zoni života. Više ćete se družiti nego što je očekivano za vas. Dok se krećete kroz nedelju, možda će vam biti teže da se posvetite drugima. Polako se vraćate sebi i svom miru. Ostanite čvrsto na zemlji. Ne dozvolite da vas slude iluzije.

LAV uvek donosi zabavu, a ove nedelje kosmos je savršeno poravnat da bi Lavovi zasjali u punom sjaju. Ostale sekcije vašeg grafikona su veoma fokusirane na vaše duhovno blagostanje. Ove nedelje je pravo vreme da se utvrdi šta zaista želite da postignete tokom sledeće godine.

DEVICA Obično niste društveni leptir, ali vaš kalendar ove nedelje će biti izvan tabela. Puno zabavnih aktivnosti određuju ovu nedelju, ali i sukobi jer se ne možete potpuno složiti sa drugima. Pokušaj da se to odmah reši nije u vašem najboljem interesu. Neka kipi i kreće se.

VAGA Kao znak posvećen ravnoteži, moraćete da obratite pažnju na vaš radni / životni balans ove nedelje. Mogli bi postojati porodični sukobi koji stoje na putu i ​​otežavaju da kažete „ne“ stvarima koje su loše po vas. Stvari će biti lakše u narednih dvanaest dana, ali do tada, ako neko zatraži vašu energiju ove nedelje, bolje je da se fokusirate na sebe.

ŠKORPIJA Pucate na zvezde ove nedelje, i vaša velika ideja je dobra! Ali stvar koju treba zapamtiti je da ne dozvolite da izgubite veru u uspeh, jer prepreke koje na koje nalećete su samo one koje sami stvarate. Usporite da ne sagorite ali nastavite korak po korak. Uspeh se nazire.

STRELAC Na početku nedelje postoji prilika da proširite mogućnosti za vas i drugu osobu. Dok ste većim delom u dobrom raspoloženju, novčanik će iskusiti gorčinu. Glavni savet: Nemojte još srljati u određena finansijska ulaganja. Istraživanja pre donošenja odluke nije uvek vaš najjači talenat, ali najbolje bi bilo da to bude prioritet ove nedelje.

JARAC Međuljudski odnosi i komunikacija će biti odlični u tekućoj nedelji. Pokušaj dominacije nad drugima, nije način da dobijete ono što želite. Najbolje je ostati pozitivan i naučiti oprostiti greške. Ovog vikenda možda ćete biti upleteni u polupečenu ideju koja neće imati nikakvih rezultata. Iskoristite tu praktičnost Jarca pre nego što vas uvuku u nerealan projekat.

VODOLIJA Sedmica započinje zabavnim društvenim događajem koji vam pomaže da se ponovo povežete s nekim – to stvara obećavajuću energiju između vas dvoje. Ovde se dešava duhovni fokus koji vas podstiče da ponovo razmislite o nekim dubljim rezovima koji su neophodni.  Želite da pomognete drugima kada pitaju. To vam odvlači puno energije i vreme je da naučite da povremeno kažete Ne!. Važno je da pokažete ljubav najbližima jer ove nedelje to će tražiti od vas.

RIBE Obično ste super kreativni kada je u pitanju rešavanje problema, ali ove nedelje osećate konflikt u grupi prijatelja koji blokira vašu maštu. S druge strane, neke beneficije koje dobijete od posla mogu vam pomoći da ispunite nešto još pozitivnije u budućnosti. I na kraju, u nedelju, pritajite se i odmorite.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas