ZanimljivostHoće li ljubav biti prava

10. juna 2019.by Mira0

Naš element igra ogromnu ulogu u tome kako ćemo se slagati sa drugima. Da li ste vi i vaš izabranik/ca, stvoreni jedno za drugo ili na rubu katastrofe?

Za ozbiljnu analizu vaše kompatibilnosti, potrebno je da se obratite nekom od našig astrologa.
Elementi su:
ZEMLJA: Bik, Devica, Jarac
VAZDUH: Vodolija, Vaga, Blizanac
VATRA: Strelac, Lav, Ovan
VODA: Ribe, Škorpija, Rak

VATRA + VATRA

Ovo je vrlo zapaljiva kombinacija koja čini svaku vezu veoma intenzivnom. U jednom trenutku je strast, u sledećem sukobi volje i ego bitke. Ali nema ni zlobe. Ne mrze jedni druge zato što govore istinu. Ni jednom partneru neće biti dosadno. U suštini burno ali oni se međusobno energiziraju što je dobro.

VATRA + ZEMLJA

Ovo je veoma stabilna kombinacija sve dok postoji dovoljno interesa da se održi. Zemlja kanališe dinamičnu prirodu vatre, ali vatreni partner se može umoriti od zemljanog. Na pozitivan način, moglo bi biti veoma kreativno. Vatra neće preći na predvidljivu rutinu. Zemlja neće voleti previše promena. Frustracija može izazvati napetost.

VATRA + VAZDUH

Oni jednostavno ne znaju kada da stanu. Vazdušni partner podiže vatrenog, ostavljajući ga preterano uzbuđenim i istrošenim.. Ova kombinacija uopšte nije utemeljena. Oba partnera mogu završiti tako da pate od svih vrsta čudnih bolesti koje su uglavnom zbog njihove nemogućnosti da puste korene.

VATRA + VODA

Ovo je još jedno čudno mešanje. Oni se jedino mogu složiti da se ne slažu. Teško je pomiriti razlike. Vatreni partner će naći vodenog partnera previše emocionalno iscrpljujućeg. Vodeni partner može delovati kao prigušivač duha vatre.

ZEMLJA + VAZDUH

Ova dva čine kombinaciju praktičnosti i intelekta. Može funkcionisati ako su oba partnera spremna da budu tim. Ako je odnos produktivan, to može biti veoma zdravo, ali ako vazdušni ili intelektualni partner počne da kritikuje drugog, to će udaljiti zemljanog partnera. Vazduh može biti frustriran sporijim tempom zemlje.

ZEMLJA + ZEMLJA

Ova dva mogu naći veliku udobnost jedno u drugom. Oni razumeju odakle svaki dolazi i znaju šta drugoga okreće i odbija. Oni mogu da lutaju svojim tempom i da se stalno kreću kroz život. Ovo može biti veoma smirujuća kombinacija koja promoviše unutrašnji mir. Problemi mogu nastati ako je jedan ili oba pesimističan – onda se mogu povući.

ZEMLJA + VODA

Ovo je uspešna kombinacija energija koje mogu dobro funkcionisati i promovisati zdravo i uravnoteženo partnerstvo. Voda smiruje i obnavlja zemlju, a zemlja kanališe vodu. Ovo može biti vrlo kreativna kombinacija koja čini odličan tim. Kompatibilnost između njih sugeriše da su dobri jedni za druge i da se njihova dobrobit može poboljšati u paru.

VODA + VODA

Ova kombinacija može biti veoma dobra ili vrlo loša. Kako voda predstavlja emocije, onda dva vodena znaka mogu ili da se podignu i dopuste da se veza razvije, ili se mogu povući jedni od drugih zbog negativnosti. Ova mešavina energija može da inspiriše fantastičnu hemiju, ili njeno odsustvo.

VODA + VAZDUH

Dok voda voli da bude prepuštena vlastitim sredstvima i lagano teče u svom vremenu i ritmu, vazduh će hteti stvoriti pokret i uzburkati stvari. Ovo dvoje se možda neće toliko svideti. Ono što se činilo uzbudljivim moglo bi se spustiti u intenzivno emocionalno odstupanje, i moglo bi se stalno ponavljati kao i oni česti bljeskovi na moru.

VAZDUH + VAZDUH

Ova dvoje mogu beskrajno pričati satima i danima. Oni mogu da šapuću slatke stvari, a ipak ne uspevaju da se zbliže. Spoj energija možda nije tako dobar jer se njih dvoje mogu iscrpeti stalnim čavrljanjem, tračanjem i sarkastičnim komentarima. Malo je postojanosti ovde i teško je uspostaviti utemeljen odnos.

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas