ZanimljivostAstrološka prognoza za jun postavlja temelje za leto

3. juna 2019.by Mira0

Brbljiva sezona Blizanaca je u jeku i krajnje je vreme da se pokažete. Mladi mesec 3. juna otvara šansu da posejete seme iz koga će se u narednom periodu razvijati ključne stvari. Idealni su aspekti da se okrenete ljudima i izađete iz svog introvertnog raspoloženja. Ovo je vreme tračeva. Blizanci obožavaju komunikaciju koja poneked sklizne u ogovaranje a pošto je njihova sezona, to će raspoloženje pratiti i druge znake. Na nebu će biti aktivna i Venera koja donosi dah romantike i lepote. Možda je idealno vreme da promenite izgled te budete kreativni i hrabri.

Neptun će ući u retrogradni ciklus krajem meseca, zato budite spremni da malo usporite i da se oslonite na svoju intuiciju. Uticaj Neptuna može dodati dodatnu dozu konfuzije i imaćete potrebu da neke stvari razjasnite. Ovo je moćno vreme da se stvari izvedu na čistac. Nemojte padati na iluzije i ne idealizujte ljude. Sezona letnjih zabava i opuštanja počinje ali pazite da ne preterujete. Neptun je retrogradni a on upravlja preterivanjima i zavisnošću.

Kako se mesec bude spuštao, imaćemo sve veću potrebu da se smirimo i opustimo. Prijaće nam kućna atmosfera i udobnost kakvu donosi sezona Raka. Uticaj ovog vodenog znaka može dovesti do povećanih emocija – dobrih i loših. Bićete osetljiviji i postoji potencijal da se emotivno vežete.

2. juna Venera u Biku i Pluton u Jarcu će nas ohrabrivati da radimo na izgradnji naših rezervi samopoštovanja i samopouzdanja. Ako ste čekali priliku da zatražite povišicu ili predložite novi poslovni poduhvat, ovo je dobar dan za to.

Mesec u Blizancima 3. juna je dobar trenutak da postavite svoje namere za naredni mesec, kao i da razmislite o postavljanju granica.

Kada se Merkur u Raku pozicionira na Uran u Biku 7. juna, otvara se mogućnost da se započnu razgovori o budućnosti a vezano za dom. To vas takođe može inspirirati da se zapitate šta je to što vam je potrebno da osetite sigurnost i izgradite temelj.

9. juna, kada je Venera kvintil Neptuna, umetnost i lepota postaju centralna tema. Umetnici dobijaju posebnu inspiraciju a ostali postaju nesvakidašnje kreativni. Zagonetni Neptun nam zamućuje realnost ali nam otkriva svet snova i maštanja.

Možda je komunikacija teška ili frustrirajuća kada se Merkur suprotstavi Saturnu 16. juna. Nađite više vremena da slušate i budite strpljivi. Ovo je dan kada bi trebalo da izbegnete potpisivanje ugovora ili papirologiju.

Pun mesec u Strelcu 17. juna biće fantastičan dan za avanturu. Ako postoji nešto što ste oduvek želeli da uradite ali se niste usudili, sada oslobodite iz sebe i upustite se u to. Planirajte putovanje, oprobajte se u nekom ekstremnom sportu ili preuzmite aplikaciju za učenje jezika.

Postoji kosmički trenutak 21. juna kada letnji solsticij i Neptun ulaze u retrogradni period. Dobra je ideja proslaviti najduži dan u godini radeći nešto što ste oduvek želeli. Tog dana je i početak sezone Raka, što će doneti smirenje od druženja i komunikacije a malo smo se od toga umorili u sezoni radoznalih Blizanaca. Za rakove kuća i porodica su sve, pa se ušuškajte uz članove porodice i sredite odnose u domu.

23. juna, bavimo se fizičkim izgledom i problemom taštine. Hiron je ranjeni ratnik, a njegov položaj se bavi duboko usađenim traumama i ranama. Ako imate problema sa niskim samopoštovanjem, traume iz prošlosti koje vas koče da napredujete, prihvatite ovu priliku da se iscijelite. Posvetite se introspekciji i probajte da podignete nivo samopoštovanja.

27. juna aspekt je takođe pogodan za nove prilike, pa očekujte neočekivano!

Ako vas zanima kako možete iskoristiti ovu sliku neba u odnosu na vaš datum rođenja, potražite vašu ličnu prognozu. To ćete najlakše uraditi klikom na link ispod.

https://www.tvojastrolog.com/shop/prognoza-za-3-meseca/

Ostavite komentar

https://www.tvojastrolog.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Pratite nas